• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    111
Günaydın kızlar.
Kıyafet mevzusu kafamı kurcalıyor hangi aydan ne kadar alsam ne alsam diye düşünmekten bir şey alamıyorum.
Bir de bebek kıyafetlerini kurutma makinesine atmayı düşünüyorum bütün hazırlıklardan sonra ama cekme yapar mı diye de korkuyorum. Bazen bazı kıyafetlerim çekiyor benim 🥲 acaba önden bir iki bir atlet atıp deneme mi yapsam bilemedim. Hijyen programı ve hassas program var onlar daha mı uygun olur acaba bebis icin

Günaydın kızlar.
Kıyafet mevzusu kafamı kurcalıyor hangi aydan ne kadar alsam ne alsam diye düşünmekten bir şey alamıyorum.
Bir de bebek kıyafetlerini kurutma makinesine atmayı düşünüyorum bütün hazırlıklardan sonra ama cekme yapar mı diye de korkuyorum. Bazen bazı kıyafetlerim çekiyor benim 🥲 acaba önden bir iki bir atlet atıp deneme mi yapsam bilemedim. Hijyen programı ve hassas program var onlar daha mı uygun olur acaba bebis icin
Bizde Yeni aldık canım hassas daha iyi olacağını düşünüyorum kurarken sormuştum

Bizde Yeni aldık canım hassas daha iyi olacağını düşünüyorum kurarken sormuştum
Teşekkür ederim canim, hayırlı olsun ☺️
Ben de öyle düşünüyorum alirken mağazada hijyen programını da kullanabilirsiniz bebek için demişti. Zaten minicik kiyafetleri var çekerse daha da minnak kalacak 🥲😂

Mervenur277 Mervenur277 canım ben detaylı için şehir hastanesine geldim randevu bulamadım serklajlı olmama rağmen bana sıkıntı çıkardı randevusuz geldim diye ama yapacaklar mecbur haberin olsun randevu neden açılmıyor dedim bilmiyoruz bize randevu açılmaz deyip durdular yine doktoruna sor ama

Günaydın kızlar.
Günaydıın güzel hamişler 🥰
Bende aynı dertten mustaribim canım gidip gidip beyaz zıbın alıp dönüyorum hangi havada ne giydirilecek çözemediğim için sanırım nisan gibi daha net alışveriş yapabileceğiz gibi geliyor şuan ki kumaşlar çok kalın kışlık şeyler var daha baharlık ince şeylere ihtiyacımız var diye düşünüyorum
Ben uzun zamandır kurutma makinesi kullanıyorum başlarda bende çekme problemi yaşadım ama kumaş tiplerine göre ayırıp doğru programda attığında hiç bir sıkıntı olmuyor canım bebişin kıyafetlerinide hassas programda kurutmayı düşünüyorum ve 5 dk hijyen programında döndürmeyi düşünüyorum ütü derdinden kurtulmak için başlarda tabi birde ütülerim ama 3.aydan falan sonrası için bu şekilde düşünüyorum çünkü ütü en sevmediğim iş :D

Günaydıın güzel hamişler 🥰
Bende aynı dertten mustaribim canım gidip gidip beyaz zıbın alıp dönüyorum hangi havada ne giydirilecek çözemediğim için sanırım nisan gibi daha net alışveriş yapabileceğiz gibi geliyor şuan ki kumaşlar çok kalın kışlık şeyler var daha baharlık ince şeylere ihtiyacımız var diye düşünüyorum
Ben uzun zamandır kurutma makinesi kullanıyorum başlarda bende çekme problemi yaşadım ama kumaş tiplerine göre ayırıp doğru programda attığında hiç bir sıkıntı olmuyor canım bebişin kıyafetlerinide hassas programda kurutmayı düşünüyorum ve 5 dk hijyen programında döndürmeyi düşünüyorum ütü derdinden kurtulmak için başlarda tabi birde ütülerim ama 3.aydan falan sonrası için bu şekilde düşünüyorum çünkü ütü en sevmediğim iş :KK70:
Günaydın canım ☺️🌼
Zaten en çok ihtiyacımız olacak şey zibinlar olacak galiba, havalar da sıcak oluyor malum ☺️ alt üst takım alsak, tulum alsak idare eder mi acaba yazı rahat rahat.
Ben ayırmadan atıyorum kendi kıyafetlerimi hatayı orada yapıyorum 😂
Camasirla olan işleri hiç sevmem ben de ama bebislerin kıyafetlerini ütülemek kısa ve keyifli olur diye düşünüyorum 🥹
Önden deneyeceğim hijyen programını, nedense onda da cekebilecegini düşünüyorum 😂

günaydınnn gününüz çok güzel geçsinn pazar günü istanbul’a dönüyorum detaylı ultrasona girmem lazım artık 22 haftaya girmeme 2 gün kaldıı anadolu yakasında ilgili güleryüzlü doktor öneriniz var mı kızlarr randevu alayım buradayken
Günaydın canım, benim doktorum Zeki Şahinoğlu 'nu önerdi haftaya salıya randevu aldım. Epey bilinen ve alanında uzman bir doktormuş. Ama 2 hafta önceden aldım randevuyu hemen bulunmuyor sanırım.

Bazen sinir oluyorum böyle olunca. Randevu alınmaması senin problemin değil ki. Keşke biraz daha özverili olsalar.
Randevu açılsa alacağım Aralık 5 de talep oluşturdum hala randevu açılmadı şimdi çıktım muayeneden randevu olmadığı için hasta da yok boş boş oturuyorlar şükür detaylı yapıldı herhangi bir sıkıntı çıkmadı 1 hafta geriden geliyor 340 gram dedi serklajı güzel atmışım dedi serviksi 35 ml ölçtü benden haberler böyle

Günaydın canım ☺️🌼
Zaten en çok ihtiyacımız olacak şey zibinlar olacak galiba, havalar da sıcak oluyor malum ☺️ alt üst takım alsak, tulum alsak idare eder mi acaba yazı rahat rahat.
Ben ayırmadan atıyorum kendi kıyafetlerimi hatayı orada yapıyorum 😂
Camasirla olan işleri hiç sevmem ben de ama bebislerin kıyafetlerini ütülemek kısa ve keyifli olur diye düşünüyorum 🥹
Önden deneyeceğim hijyen programını, nedense onda da cekebilecegini düşünüyorum 😂
Hijyende kesin çeker canım o yüzdn çok kısa süre tutmak gerekiyor ben şuan iç çamaşırlarımda kullanıyorum ütü yapmamak için ama çıkartırken ilk aldığımda elim yanıyor o derece bir ısı oluyor o yüzden kuruduktan sonra son 5 dk hijyende çalıştırmak işe yarar gibi geliyor bana :D

Kızlar bir şey soracağım ana kucağı almak istiyorum tavsiyesi olan var mı ? Otomatik olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bende oğlumda kalma elektrikli var fisherpriceın ama manuel de oluyo oğlum onu çok sevmişti ama arkadaşa verdiğimde onun oğlu sevmedi galiba çocuk kendi karar veriyo. Onda babyjörn sallanandan var onu alıcam bakalım 2. Hangisini sevecek.
Günaydın kızlar.
Canım çok alma derim zaten artık herşey elimizin altında alışveriş eskisi kadar zor değil kurutma da varsa yıkama da dert değil. Çünkü bebek doğduktan sonra çabuk büyüyolar. Bi de şimdi kış yazlık kıyafet pek yok 2. Aylarında artık yaz gelmiş olacak doğduktan sonra bol bol zıbın alınır kısa kollu altına da şort tamamdır 😍 kurutma da da en düşük ayarda kurutunca çekmiyo ama kurutma seviyesini yükseltince çekiyor ve en güzeli ütü derdinden de kurtardı beni kurutma

Randevu açılsa alacağım Aralık 5 de talep oluşturdum hala randevu açılmadı şimdi çıktım muayeneden randevu olmadığı için hasta da yok boş boş oturuyorlar şükür detaylı yapıldı herhangi bir sıkıntı çıkmadı 1 hafta geriden geliyor 340 gram dedi serklajı güzel atmışım dedi serviksi 35 ml ölçtü benden haberler böyle
Gözün aydın canım, hep daha iyi olun inşallah 🙏🏻🤗

Back
X