• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar doğum yaptım bebeğim ve ben genel olarak iyiyiz emzirme çalışmalarına devam ediyoruz. Ağrılarım var gazımı daha çıkaramadım o ağrı yapıyor yürüyüşler yapıyorum onlar zorluyor belimde bir türlü bulamadılar o çok zorladı iğne yeri defalarca girdirip çıkardılar onda çok zorlandık onun dışında ameliyat iyi geçti. Bir an önce iyi olup ağrılarımın dinmesini iyileşmeyi bekliyorum ayrıntıları sonra anlatırım merak etmeyin diye yazıyorum.
Geçmiş olsun canım 🙏

Kızlar doğum yaptım bebeğim ve ben genel olarak iyiyiz emzirme çalışmalarına devam ediyoruz. Ağrılarım var gazımı daha çıkaramadım o ağrı yapıyor yürüyüşler yapıyorum onlar zorluyor belimde bir türlü bulamadılar o çok zorladı iğne yeri defalarca girdirip çıkardılar onda çok zorlandık onun dışında ameliyat iyi geçti. Bir an önce iyi olup ağrılarımın dinmesini iyileşmeyi bekliyorum ayrıntıları sonra anlatırım merak etmeyin diye yazıyorum.
Canım gözün aydın. Allah anali babalı büyütsün. Sıcak tut kendini. Yürüyüş yaparken çorabın hırkan üstünde olsun. Sıcakladım diye çıkarma sakın. İğneyi niye yapamadılar ki, çok şaşırdım. İnşallah ağrıların hemen dinsin. 🙏

Öyle diye diye doğum bile yaptık be benim canım da aşırı tatlıdır Allahımmm😢😂😂
Öylemi diyorsun bu huyumdan nefret ediyorumm ya benn 🥲nasıl aşacağım bilmiyorum kıyametler kopartıyorum hiç dayanma gücü yok hele etrafımdakilere sayıştırmadık bırakmıyorum, bağırmamak için ne yapmak lazımdı herşeyi unuttum bile şimdiden😂

Öylemi diyorsun bu huyumdan nefret ediyorumm ya benn 🥲nasıl aşacağım bilmiyorum kıyametler kopartıyorum hiç dayanma gücü yok hele etrafımdakilere sayıştırmadık bırakmıyorum, bağırmamak için ne yapmak lazımdı herşeyi unuttum bile şimdiden😂
Ben nefes egzersizine takmış durumdaydım burundan alıp ağızdan verdim baya sakinleştirdi beni sancı geldiği an bol bol yaptım bende aynı senin aynınım illa orda bi yaygara kopartacam 😂😂 bide kendini motive et yaparsın yapıcaksın hadi gibi ben bunları denedim valla djjdjd 😂🤣🤣

Ben çok panik biri olduğum için kocam da bunu bildiği için acil giriş yaptığımızda bende giricem diye tüm ebelere feryat etti 😂 ebeler almıyordu yasak falan dediler eşimde eğer size sıkıntı çıkarırsa sizde ona çıkarırsanız bende size çıkartırımdedi 😂😂😂😂 o zaman tamam gir dediler allahtan vardı ve baya sakinleştirdi doğum anında bile 😂😂 canım kocam 🤲🏻♥️

Ben çok panik biri olduğum için kocam da bunu bildiği için acil giriş yaptığımızda bende giricem diye tüm ebelere feryat etti 😂 ebeler almıyordu yasak falan dediler eşimde eğer size sıkıntı çıkarırsa sizde ona çıkarırsanız bende size çıkartırımdedi 😂😂😂😂 o zaman tamam gir dediler allahtan vardı ve baya sakinleştirdi doğum anında bile 😂😂 canım kocam 🤲🏻♥️
Yaa ne kadar merhametli düşünceli imiş eşin ne güzel yanında olmuş 🥰 tam destek biri mutlaka olmalı yanında insanın o an çok önemli sağlam biri aynı zamanda,
İlkinde benim annem ağlıyor baygınlık geçiriyordu yanımda şimdi gelmesini istemiyorum diyemiyorum ama eşimde oğlunu çok özlemiş heralde ben evde kalayım bebekle oynarım sen annenle git diyor manyak evde yemek mi yapacak bebeğin altınımı değiştirecek ne işe yarayacaksa 😂sinir etti beni

Nerden aldın yağını bende el yapımı vardı saklıyordum oğlum sağolsun hepsini döktü 😭
Ben sürdüm çok güzel toparladı valla izinide azalttı yakmadı
Ay yakmiyosa güzel cesaret edemiyorum sürmeye.... Bi de afedersiniz katı yemeğe basladim ve bugün biraz sıkıntı yaşadım hafif ağrım oldu sanki :((( suan tekrar ishal olmak için kefir kayısı tüm tuşlara basıyorum jsbdjsjdjdbdjd

Ben almadim kv ayağı için almıştı gönderdi sağolsun denicem işte 🥹🥹🥹

Canım benim hayırlı uğurlu olsun iyi olmanıza çok sevindim bir an önce toparlasın inşallah 🙏🏻 İlk gün zor oluyor filtre kahveyi de unutma 🌸😘

Geçmiş olsun. Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🙏

Canım gözün aydın. Allah anali babalı büyütsün. Sıcak tut kendini. Yürüyüş yaparken çorabın hırkan üstünde olsun. Sıcakladım diye çıkarma sakın. İğneyi niye yapamadılar ki, çok şaşırdım. İnşallah ağrıların hemen dinsin. 🙏
Ya bu duruma çok üzüldüm ve sinir oldum neyseki Funda pozitif ve iyi 🙏🏻🤦🏻‍♀️ 🌸

Back
X