- 1 Nisan 2014
- 3.550
- 5.225
- 358
- Konu Sahibi elektroforez
- #31.821
Meme uzmanıyım da benKız maşallah sende her şeyin cevabı var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meme uzmanıyım da benKız maşallah sende her şeyin cevabı var![]()
Benim de karnımı sert gördü sancıların başlamış dedi gel açıklık bakalım dedi hepsini birden yaptıBenim doktorum da 37 olduğumda yapacaktı baktı sancı yok hiç üzmeyeyim seni sancın olursa bakarız dedi gerçi bu cümle daha çok gerdi ama üzecek bir şey demekki dedimcuma günü 38i dolduruyorum bakalım bebişin gelme niyeti var mı çatı muayenesi yapacak mı
aynı şey sanırım canım ikimizinki de. Ben o günlerde sarı kantaron merhemi sürüyordum. Meme ucum epey yumuşayınca dediğim gibi tırnağımla aldım ama gözeneklerden derine inmiş gibi düşün. Bakınca yüzeysel duruyor halbuki. Hani diken batar da derinin içinden çekersin ya, aynı öyle çıktı. Şimdi çok rahatım. Hiç ağrım acım yok. Senin de canın acıyor mu sütünü sağarken ya da emzirirken?Canım meme ucumda nokta gibi bi sarılık var süt tıkamış herhalde ama şiş vs değil o nokta, direkt yüzeyde dokunuyorum gitmiyor. Senin bahsettiğin de süt incisi okuduğum kadarıyla ağrı yapıyomuş
Ayy evet tam anlattığın gibi, memeyi ilk tuttuğu an çok acıyor sonrsında ağrı pek hissetmiyorum aslınddaaynı şey sanırım canım ikimizinki de. Ben o günlerde sarı kantaron merhemi sürüyordum. Meme ucum epey yumuşayınca dediğim gibi tırnağımla aldım ama gözeneklerden derine inmiş gibi düşün. Bakınca yüzeysel duruyor halbuki. Hani diken batar da derinin içinden çekersin ya, aynı öyle çıktı. Şimdi çok rahatım. Hiç ağrım acım yok. Senin de canın acıyor mu sütünü sağarken ya da emzirirken?
Evet benim de ilk tuttuğunda çok acıyordu canım.Ayy evet tam anlattığın gibi, memeyi ilk tuttuğu an çok acıyor sonrsında ağrı pek hissetmiyorum aslındda
Deniyorum ama beceremedim henüzEvet benim de ilk tuttuğunda çok acıyordu canım.
Bi dene istersen benim yaptığımı
Açıklık bakcam diye çatı muayenesi de yaptı güzel taktikBenim de karnımı sert gördü sancıların başlamış dedi gel açıklık bakalım dedi hepsini birden yaptı![]()
Ay açıklıkla çatı ayrı şeyler miymiş yuh anladim o yüzden demekki canımı ilk yattığım yerde acittilar jsbdbdndnAçıklık bakcam diye çatı muayenesi de yaptı güzel taktik![]()
Hurma demek isterim jsbdhshdj kaşar jdbdjshdhsjd 10 günde 1kilo almıştı nerdeyse bebem ama bunlardan kaynakli mi bilmiyorumKızlar selam 12 gün sonra sezeryan için gün verdi doktor. Bebeğin kilosu 2800 suan ne kadar olur acaba doğuma kadar, ne yemeliyim abansam bol bol![]()
Bence ayrı şeylerAy açıklıkla çatı ayrı şeyler miymiş yuh anladim o yüzden demekki canımı ilk yattığım yerde acittilar jsbdbdndn
Nasılsın canım sen ve bebek iyimiGeldik şimdi hastanedeyiz kızlar eşim yatış işlemlerini yapıyor. Ben vazgeçtim kaçacak delik arıyorum hehjdjdjjdjdj
Bence ayrı şeylerAy açıklıkla çatı ayrı şeyler miymiş yuh anladim o yüzden demekki canımı ilk yattığım yerde acittilar jsbdbdndn
Ayy hadi hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallahKızlar yatisim yapıldı bebiş hareketi az ama genel sağlık durumu iyi perşembeyi beklemiyoruz acil durum olmazsa yarın sabah 8 30 da sezeryan'a alıniyorum dualarınızi eksik etmeyin insallah![]()
İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziKızlar yatisim yapıldı bebiş hareketi az ama genel sağlık durumu iyi perşembeyi beklemiyoruz acil durum olmazsa yarın sabah 8 30 da sezeryan'a alıniyorum dualarınızi eksik etmeyin insallah![]()
Benim pazar gecesi sancım oldu acile geldim pazar ve pazartesi ciğer geliştirici iğne oldum doktor hareket azlığı olursa hemen ara dedi dün geceden beri igneninde etkisi ile hareket yok ufak tefek var günde mutlaka 10 hareket diyolar benim doğum 13 martti normali bebekt gelişim geriliği var iki haftalık ondan erken alcaktik zaten ama hareket durumu oluncada yarına yada bu geceye çektik doğumu benimde Mart sonu idi herşeyi hazırlayın kızlar ne olcago belli olmuyor maalesefİnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Bebeğin hareketinin az olmasını siz mi fark ettiniz nasıl oldu? Bekleyenler için belki uyarıcı olabilir diye sormak istedim
Mart annelerini şubata, nisan annelerini de marta yolculuyoruz![]()
Hayırlı doğumlar olsunKızlar yatisim yapıldı bebiş hareketi az ama genel sağlık durumu iyi perşembeyi beklemiyoruz acil durum olmazsa yarın sabah 8 30 da sezeryan'a alıniyorum dualarınızi eksik etmeyin insallah![]()
12 günn sonrası cumartesiKızlar selam 12 gün sonra sezeryan için gün verdi doktor. Bebeğin kilosu 2800 suan ne kadar olur acaba doğuma kadar, ne yemeliyim abansam bol bol![]()