• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim doktorum da 37 olduğumda yapacaktı baktı sancı yok hiç üzmeyeyim seni sancın olursa bakarız dedi gerçi bu cümle daha çok gerdi ama üzecek bir şey demekki dedim 😂 cuma günü 38i dolduruyorum bakalım bebişin gelme niyeti var mı çatı muayenesi yapacak mı
Benim de karnımı sert gördü sancıların başlamış dedi gel açıklık bakalım dedi hepsini birden yaptı😂

Canım meme ucumda nokta gibi bi sarılık var süt tıkamış herhalde ama şiş vs değil o nokta, direkt yüzeyde dokunuyorum gitmiyor. Senin bahsettiğin de süt incisi okuduğum kadarıyla ağrı yapıyomuş
aynı şey sanırım canım ikimizinki de. Ben o günlerde sarı kantaron merhemi sürüyordum. Meme ucum epey yumuşayınca dediğim gibi tırnağımla aldım ama gözeneklerden derine inmiş gibi düşün. Bakınca yüzeysel duruyor halbuki. Hani diken batar da derinin içinden çekersin ya, aynı öyle çıktı. Şimdi çok rahatım. Hiç ağrım acım yok. Senin de canın acıyor mu sütünü sağarken ya da emzirirken?

aynı şey sanırım canım ikimizinki de. Ben o günlerde sarı kantaron merhemi sürüyordum. Meme ucum epey yumuşayınca dediğim gibi tırnağımla aldım ama gözeneklerden derine inmiş gibi düşün. Bakınca yüzeysel duruyor halbuki. Hani diken batar da derinin içinden çekersin ya, aynı öyle çıktı. Şimdi çok rahatım. Hiç ağrım acım yok. Senin de canın acıyor mu sütünü sağarken ya da emzirirken?
Ayy evet tam anlattığın gibi, memeyi ilk tuttuğu an çok acıyor sonrsında ağrı pek hissetmiyorum aslındda

Kızlar yatisim yapıldı bebiş hareketi az ama genel sağlık durumu iyi perşembeyi beklemiyoruz acil durum olmazsa yarın sabah 8 30 da sezeryan'a alıniyorum dualarınızi eksik etmeyin insallah 🙏
Ayy hadi hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah 😊

Kızlar yatisim yapıldı bebiş hareketi az ama genel sağlık durumu iyi perşembeyi beklemiyoruz acil durum olmazsa yarın sabah 8 30 da sezeryan'a alıniyorum dualarınızi eksik etmeyin insallah 🙏
İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi🩵🙏🏻🧿

Bebeğin hareketinin az olmasını siz mi fark ettiniz nasıl oldu? Bekleyenler için belki uyarıcı olabilir diye sormak istedim🙏🏻

Mart annelerini şubata, nisan annelerini de marta yolculuyoruz😄💖

İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi🩵🙏🏻🧿

Bebeğin hareketinin az olmasını siz mi fark ettiniz nasıl oldu? Bekleyenler için belki uyarıcı olabilir diye sormak istedim🙏🏻

Mart annelerini şubata, nisan annelerini de marta yolculuyoruz😄💖
Benim pazar gecesi sancım oldu acile geldim pazar ve pazartesi ciğer geliştirici iğne oldum doktor hareket azlığı olursa hemen ara dedi dün geceden beri igneninde etkisi ile hareket yok ufak tefek var günde mutlaka 10 hareket diyolar benim doğum 13 martti normali bebekt gelişim geriliği var iki haftalık ondan erken alcaktik zaten ama hareket durumu oluncada yarına yada bu geceye çektik doğumu benimde Mart sonu idi herşeyi hazırlayın kızlar ne olcago belli olmuyor maalesef

bugün doktora gittim ben de 5 gündür kilo almamış 3300 şu an. Çok fazla da almaz dedi. Haftasına göre 1 hafta öndeymiş. Ultrasondan çatı ve bebek kafası uyumuna baktı nerdeyse başa baş dedi. Kesin yırtığın kesin olur dedi. Hemoroidlerin de şişecek dedi korkutmak için söylemiyorum ama bana kalırsa sezeryan ol dedi. Zaten artık gelişimini tamamlamış suyun da hafif azalmış haftaya alınsın bence dedi sezeryanla. Beklersen bebek sıkıntıya falan girer bu kez dedi. Sezeryan yanlısı desem onda doğum yapmayacağımı söyledim sadece kontrole gidiyorum doğum doktorum uzakta diye. Şimdi dinlemesem normali zorlasam sonradan pişman olmak da var. Kafam yine karıştı🤦🏻‍♀️

Back
X