- 14 Mayıs 2021
- 4.525
- 8.887
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.321
Kız kardeşimin önerisi ile Bebebao aldım, hiç kullanılmamış ikinci el buldum 600 TLyemanuel elle sağım çok uğraştırıcı diye tercih etmedim
Çok iyi oldu bu canım çok teşekkür ederimsandal hediyelik Yaş Doğum Günü Nişan Isimli Fil Figürlü Kolonya Şişesi (10 ADET KOLONYASIZ BOŞ ŞİŞE)50cc Fiyatı, Yorumları - Trendyol
sandal hediyelik Yaş Doğum Günü Nişan Isimli Fil Figürlü Kolonya Şişesi (10 ADET KOLONYASIZ BOŞ ŞİŞE)50cc yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Eyüp Sabri Tuncer Okyanus Kolonyası 1 lt
#reklamdeğil
sandal hediyelik Yaş Doğum Günü Nişan Isimli Fil Figürlü Kolonya Şişesi (10 ADET KOLONYASIZ BOŞ ŞİŞE)50cc Fiyatı, Yorumları - Trendyol
sandal hediyelik Yaş Doğum Günü Nişan Isimli Fil Figürlü Kolonya Şişesi (10 ADET KOLONYASIZ BOŞ ŞİŞE)50cc yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Eyüp Sabri Tuncer Okyanus Kolonyası 1 lt
#reklamdeğil
Eyüp Sabri Tuncer Okyanus Kolonyası Yedek Şişe 1 Lt X 2 Adet Fiyatı, Yorumları - TrendyolAçılırsa buna da bakın bide kolonya da var atımJULIANO 50 Adet Boş Şişe Spreyli Kolonya Şişesi Doldurulabilir Cep Plastik Parfüm Şişesi 30 Ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
JULIANO 50 Adet Boş Şişe Spreyli Kolonya Şişesi Doldurulabilir Cep Plastik Parfüm Şişesi 30 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kendim hazırlarım dersen aşağı etiketleri koydum bakabilirsinÇok iyi oldu bu canım çok teşekkür ederim
Çoook teşekkür ederim hepsini kaydettimKendim hazırlarım dersen aşağı etiketleri koydum bakabilirsin
Ben zaten oda ayıracak kadar hale gelene kadar beşiği anne yanı gibi yataga sıfır kullanmayi düşünüyorum baktım ayaklandı ona göre bir şey düşünürüm madem öğrenmem iyi olduBende bundan var sıfır duruyor şimdi oğlım için karyolaya çevircem bebekken yatmadı yatamadı döndüğü zaman yada kendi kendine tutunup ayaklandığı zaman beşikten kendini kaç defa atarken yakaladım park beşik candır bence, koruyucu minder almanızı tavsiye ederim döndükçe başını çarpıyor ediyor
Açılırsa buna da bakın bide kolonya da var atımJULIANO 50 Adet Boş Şişe Spreyli Kolonya Şişesi Doldurulabilir Cep Plastik Parfüm Şişesi 30 Ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
JULIANO 50 Adet Boş Şişe Spreyli Kolonya Şişesi Doldurulabilir Cep Plastik Parfüm Şişesi 30 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Böyle de güzelmiş canımm etiket kendimiz hazırlayıp kırtasiyeden etiket şeklinde çıkarabilir miyiz acaba ya ben kendim tasarlayabiliriiimmKurdelaFilitask Fiyonk Saten 6 mm Kurdele Mavi 50 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Filitask Fiyonk Saten 6 mm Kurdele Mavi 50 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ben bu şeylerden alıp bi matbaya da isim yazdırmayı düşünüyorum
Yanlış hatırlamıyorsam iç yatak ölçüsü 60*120 diye hatırlıyorum park beşikle birerbir yani şuan park beşikte bizim yatak, çarşafı lastikli normal dikti annem Alez daha almadım ama bu su geçirmeyen pedlerden alacağım yurtdışından kısmetseBen zaten oda ayıracak kadar hale gelene kadar beşiği anne yanı gibi yataga sıfır kullanmayi düşünüyorum baktım ayaklandı ona göre bir şey düşünürüm madem öğrenmem iyi oldulastikli çarşaf alez vs için şu ölçü daha iyidir dediğin var mı ona göre bakayim bari
Bir de aklıma gelmişken neden korumalık dedim onuda diyim 4.ayda dönmeye başlıyorlar uyku halinde daha çok dönüyordu kaç defa kafasını o tak sesini uyandım bilmem benim oğlum baya erken de yürüdü ondan ben pek memnun kalmadım bende yavrulu yatak dolaplı bir de büyüyor diye almıştım :) tabi belkide sen çok memnun kalacaksın olabilir dediğin gibi benımm oğlum çok erken yürüdü ondan memnun kalmadımBen zaten oda ayıracak kadar hale gelene kadar beşiği anne yanı gibi yataga sıfır kullanmayi düşünüyorum baktım ayaklandı ona göre bir şey düşünürüm madem öğrenmem iyi oldulastikli çarşaf alez vs için şu ölçü daha iyidir dediğin var mı ona göre bakayim bari
Kırtasiye bilmiyorm da bunları çıkartan yerler reklamcı baskıcı vs vardır heralde çevrelerde yada oda nette vardı görmüştüm favlamıştım amaBöyle de güzelmiş canımm etiket kendimiz hazırlayıp kırtasiyeden etiket şeklinde çıkarabilir miyiz acaba ya ben kendim tasarlayabiliriiimm
Kırtasiye bilmiyorm da bunları çıkartan yerler reklamcı baskıcı vs vardır heralde çevrelerde yada oda nette vardı görmüştüm favlamıştım amahem daha çok böyle
Aa evet bi bakayım hangisi daha uygun gelirse yaparımBEGİNSARF 3 CM 4 CM 5CM 6 CM YENİ DOĞAN BEBEK HEDİYELİK ETİKETİ İSİM TARİH YAZILABİLİR YUVARLAK ETİKET 008 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BEGİNSARF 3 CM 4 CM 5CM 6 CM YENİ DOĞAN BEBEK HEDİYELİK ETİKETİ İSİM TARİH YAZILABİLİR YUVARLAK ETİKET 008 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl maya91 bak Trendyol da var örnek modeller
Demo Etiket Kişiye özel kolonya çikolata özel gün etiketi baby shower sticker 4x5 cm 50 adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Demo Etiket Kişiye özel kolonya çikolata özel gün etiketi baby shower sticker 4x5 cm 50 adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tabi bende yakın zamanda arastiricamAa evet bi bakayım hangisi daha uygun gelirse yaparım