Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız kardeşimin önerisi ile Bebebao aldım, hiç kullanılmamış ikinci el buldum 600 TLye manuel elle sağım çok uğraştırıcı diye tercih etmedim
papatya113 bende bebebao aldım kuzum.ınsallah ıyıdır,geldı baktım ıyı duruyor ama kullanmadan bısey dıyemıyorum.kasım ındırımınden 1.200 gıbı bır fiyata aldım bende

Çok iyi oldu bu canım çok teşekkür ederim

Açılırsa buna da bakın bide kolonya da var atım

Eyüp Sabri Tuncer Okyanus Kolonyası Yedek Şişe 1 Lt X 2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kolanya buda

Ben zaten oda ayıracak kadar hale gelene kadar beşiği anne yanı gibi yataga sıfır kullanmayi düşünüyorum baktım ayaklandı ona göre bir şey düşünürüm madem öğrenmem iyi oldu lastikli çarşaf alez vs için şu ölçü daha iyidir dediğin var mı ona göre bakayim bari

Böyle de güzelmiş canımm etiket kendimiz hazırlayıp kırtasiyeden etiket şeklinde çıkarabilir miyiz acaba ya ben kendim tasarlayabiliriiimm

Yanlış hatırlamıyorsam iç yatak ölçüsü 60*120 diye hatırlıyorum park beşikle birerbir yani şuan park beşikte bizim yatak, çarşafı lastikli normal dikti annem Alez daha almadım ama bu su geçirmeyen pedlerden alacağım yurtdışından kısmetse

Dolap alanlar marka ve model önerebilir mi? Popüler markalarda ortalama 15 Bin TL ye isteğim gibi var. Ama bir yanımda ikea dan tasarlayıp al diyor ama galiba ikea dan alınca daha pahalıya geliyor.. İkea nın internetten tasarlama işini de anlamadım mağazaya gitmek lazım sanırım

Bir de aklıma gelmişken neden korumalık dedim onuda diyim 4.ayda dönmeye başlıyorlar uyku halinde daha çok dönüyordu kaç defa kafasını o tak sesini uyandım bilmem benim oğlum baya erken de yürüdü ondan ben pek memnun kalmadım bende yavrulu yatak dolaplı bir de büyüyor diye almıştım :) tabi belkide sen çok memnun kalacaksın olabilir dediğin gibi benımm oğlum çok erken yürüdü ondan memnun kalmadım

Böyle de güzelmiş canımm etiket kendimiz hazırlayıp kırtasiyeden etiket şeklinde çıkarabilir miyiz acaba ya ben kendim tasarlayabiliriiimm
Kırtasiye bilmiyorm da bunları çıkartan yerler reklamcı baskıcı vs vardır heralde çevrelerde yada oda nette vardı görmüştüm favlamıştım ama hem daha çok böyle

Kırtasiye bilmiyorm da bunları çıkartan yerler reklamcı baskıcı vs vardır heralde çevrelerde yada oda nette vardı görmüştüm favlamıştım ama hem daha çok böyle
maya91 bak Trendyol da var örnek modeller

Aa evet bi bakayım hangisi daha uygun gelirse yaparım

Kızlar süt pompasından konuşulmuş. Bende bebebao çok duydum özellikle göğüste sabit durup o arada işin varsa yapabilme detayı çok güzel elinle tutmana gerek kalmadan.. Ama acaba bu ürün nasıl bunu görümcem verdi bana.Elektrikli ama çekim gücü vs kullanmadan bilemiyorum tabi

Eklentiler

• IMG_20241117_211001.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…