- 11 Temmuz 2024
- 870
- 1.739
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.281
Ya nasıl yapacaksın çok merak ettim bize de fikir verir misin paketlemesini falan nasıl yapacaksın bizim de martın ikinci ama yine de erken falan gelirse hediyelik yanına ek ilave edebilirim çok hoşuma gitti Ama sanki leyleklerle birlikte ilk haftadan gelir gibi geliyor benimkiler erkenci bebe ilkini de 36+5 te doğurdum bakalım bu sefer nolcakYaa punch kasnaklar çok güzel oluyor yapabiliyorsan çok güzel modeller varMüslin de bence çok iyi fikir benim de beşiğim çok küçük ona göre çarşaf bulamadım. Uygun fiyata kumaş bulunca da aldım bakalım nasıl olacak. Ben hediyelik marteniçka düşünüyorum aslında Bulgaristan göçmeniyiz biz her sene yapar arkadaşlarıma dağıtırdım zaten. Bu sene Uzayın hediyesi olsun dedim. Doktorum sezeryan olursa Şubatın son haftası olur dedi son kontrolde. Tarih çok uygun onu hediye vermek için
Poyraz değil miydi sizin sanki en son öyle hatırlıyorum karıştırdım mı acaba poyraz o beğenmiştim de kim koyacaktı biri koyacaktıİsim belli gibi de hala önerilere açığımKendi önerdiğim isme ben ikna olamıyorum jsjsjs
Bende kolonya ya da anahtarlık düşündüm ama kafalar karışık kapı süsüne de bir türlü karar veremedimKolonya yapmıştı arkadasım hoşumaa gitti öyle bişi olabilir yanına da çikolata
YookPoyraz değil miydi sizin sanki en son öyle hatırlıyorum karıştırdım mı acaba poyraz o beğenmiştim de kim koyacaktı biri koyacaktı
Karıştırmışım Deniz de çok güzelYookBizde Deniz ve Devrim konuşuluyor arada bi Güney gelip geçiyo
Yaa tabii ki minik bir kartpostal boyutunda bir şablon yaptım onu çıktı alacağım kartın üstüne iki delik açıp bileklik olarak geçireceğim. Geçen sene yaptığım örneklerden bulamadım ama internetten bulduğum örnekleri ekliyorum bunlar gibi yapabilirimYa nasıl yapacaksın çok merak ettim bize de fikir verir misin paketlemesini falan nasıl yapacaksın bizim de martın ikinci ama yine de erken falan gelirse hediyelik yanına ek ilave edebilirim çok hoşuma gitti Ama sanki leyleklerle birlikte ilk haftadan gelir gibi geliyor benimkiler erkenci bebe ilkini de 36+5 te doğurdum bakalım bu sefer nolcak
Dimii bence deKarıştırmışım Deniz de çok güzel
Ayy yazıya o kadar duygulandım kiYaa tabii ki minik bir kartpostal boyutunda bir şablon yaptım onu çıktı alacağım kartın üstüne iki delik açıp bileklik olarak geçireceğim. Geçen sene yaptığım örneklerden bulamadım ama internetten bulduğum örnekleri ekliyorum bunlar gibi yapabilirim
Amin ben de ağlayarak yazmıştım hazırladığımda. İnşallah doğsunlar sağlıkla süt kokularını içimize çekelimAyy yazıya o kadar duygulandım kiGüzel çocuklarımız, hepimize baharı getirecek taze çiçeklerimiz Sağlıkla, kolaylıkla kucaklaşmak nasip olsun hepimize
Magnezyum ve kalsiyum olucaktıSon bir haftadır göğüsümün alt kısmında tam göbek şişkinliğinin başlangıç noktasında düz bir kas ağrısı yırtılma gibi acıyor Sanki diyafram kasım acıyor gibi düşünüyordum İnternete yazdım ve 24. Hafta rahmin genişlemesiyle diyafram kası acısı görülebilir yazdı Şok oluyorum tam haftasında ne olucağı resmen çözülmüş Bilim çok ilerdeymişnot: magnezyum ve magnezyum takviyesiyle azaltılabilir diyor
Yaa marteniçka çok güzel fikir Çok severim Zamanı da çok uygun Ben de yapabilirim sanırım bunu yanına çikolata y da kolonya gibi bir şeyleYaa tabii ki minik bir kartpostal boyutunda bir şablon yaptım onu çıktı alacağım kartın üstüne iki delik açıp bileklik olarak geçireceğim. Geçen sene yaptığım örneklerden bulamadım ama internetten bulduğum örnekleri ekliyorum bunlar gibi yapabilirim
Biz kırcaali göçmeniyiz hala gidip geliyoruz bağımız hiç kopmadı ailemizin yaşlı kuşağı hala oradaYaa Bulgaristan ın neresi biz Varna'dan gelmişiz babamın dedesi ama epey eski bizimmavi boncuklar ve küçük metal süslerle süsleyeceğim ben erkekler için de düz ipler yaparım diye düşündüm bir kart tasarladım onun üzerine asacağım şeffaf poşetlere geçireceğim sonra baya güzel olur diye düşündüm sana da fikir olur belki
Tamamen son dk anlık kararı ile oldu ama biz de beğendik çok teşekkür ederimHayırlı olsun görüntüsü güzel ve mantıklı bi itemmiş hem de çok uyguna almışsın tebrikler
Henüz ben de odası yapmayı dusunmedigim için tek beşik olarak aldım oda yapacağım zaman belki dolaplarindan alırım veya bulamazsam bile düz Beyaz dolapla da uyum sağlar zaten. Memnunsan daha çok sevindimBenimkinin aynısı bende bunun takımını almıştım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın dolap ile birlikte bayağı da büyük dolabı da üstündeki beşiği bozdum tek kişilik yatak oldu kızım onda yatıyor yatağı da büyük bayağı idare eder tek kişilik yatak olarak onu şimdi kararsızım üst kısmına beşiği yeniden kurup yatağı en alt kısma koysam kızım orda yatsa mı ya da idareten park yatak mı alsam kızımın da ranza hayali var kardeşim olunca ranza alalım ben üstte yatayım diyor kafalar bayağı karışık bizde beşik kullanışlı oda büyükse diğer türlü odayı daraltıyor ben aldığımda kiracıydım kendi evime geçince oda küçük kaldı tek çocuk için ideal ikinci de mecbur bir yaştan sonra ranza olacak gibi
Benim bazı günler çok ağrıyor, çünkü bilgisayar başında çalışıyorum. Mutlaka sırt egzersizi yapıyorum hergün, o çok iyi geliyor bir de mentollü masaj kremi + sıcak uygulama (sıcak su torbası, sıcak havlu vs)Kızlar ya içinizde benim gibi sırt ağrısı yaşayan var mı. Geçmiyor bi türlü
Ben vePoyraz değil miydi sizin sanki en son öyle hatırlıyorum karıştırdım mı acaba poyraz o beğenmiştim de kim koyacaktı biri koyacaktı
BeeenTemu dan alışveriş yapan oldu mu kızlar ?
Ücretler çok uygun geldi de ek birşey ödüyor muyuz sonradan