Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya nasıl yapacaksın çok merak ettim bize de fikir verir misin paketlemesini falan nasıl yapacaksın bizim de martın ikinci ama yine de erken falan gelirse hediyelik yanına ek ilave edebilirim çok hoşuma gitti Ama sanki leyleklerle birlikte ilk haftadan gelir gibi geliyor benimkiler erkenci bebe ilkini de 36+5 te doğurdum bakalım bu sefer nolcak

Yaa tabii ki minik bir kartpostal boyutunda bir şablon yaptım onu çıktı alacağım kartın üstüne iki delik açıp bileklik olarak geçireceğim. Geçen sene yaptığım örneklerden bulamadım ama internetten bulduğum örnekleri ekliyorum bunlar gibi yapabilirim

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-17-10-48-42-116_com.android.chrome.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2024-11-17-10-48-35-723_com.android.chrome.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 15
  • Hoşgeldin Uzay_20241028_092105_0000.png
    449,8 KB · Görüntüleme: 15
Ayy yazıya o kadar duygulandım ki Güzel çocuklarımız, hepimize baharı getirecek taze çiçeklerimiz Sağlıkla, kolaylıkla kucaklaşmak nasip olsun hepimize

Ayy yazıya o kadar duygulandım ki Güzel çocuklarımız, hepimize baharı getirecek taze çiçeklerimiz Sağlıkla, kolaylıkla kucaklaşmak nasip olsun hepimize
Amin ben de ağlayarak yazmıştım hazırladığımda. İnşallah doğsunlar sağlıkla süt kokularını içimize çekelim

Magnezyum ve kalsiyum olucaktı

Yaa marteniçka çok güzel fikir Çok severim Zamanı da çok uygun Ben de yapabilirim sanırım bunu yanına çikolata y da kolonya gibi bir şeyle

Biz kırcaali göçmeniyiz hala gidip geliyoruz bağımız hiç kopmadı ailemizin yaşlı kuşağı hala orada çok güzel çeşitlendirilebilir bir fikir hem de kendin yapmaya uygun

Henüz ben de odası yapmayı dusunmedigim için tek beşik olarak aldım oda yapacağım zaman belki dolaplarindan alırım veya bulamazsam bile düz Beyaz dolapla da uyum sağlar zaten. Memnunsan daha çok sevindim evet baya yer kaplıyor

Kızlar ya içinizde benim gibi sırt ağrısı yaşayan var mı. Geçmiyor bi türlü
Benim bazı günler çok ağrıyor, çünkü bilgisayar başında çalışıyorum. Mutlaka sırt egzersizi yapıyorum hergün, o çok iyi geliyor bir de mentollü masaj kremi + sıcak uygulama (sıcak su torbası, sıcak havlu vs)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…