Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum bebekken memnun kalamasam da az ayaklandigi Zaman illla ki kullanırım diye düşünerek aldım umarim memnun kalırım. Evet bu arada korumalık bakıyorum bence de gerekiyor gibi illa ki dönmeye başlayacak sonuçta teşekkür ederim

Kızlar yokuş, merdiven çıkarken siz de çok yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Eskiden böyle değildim gebelikten mi dicem de yarım kilo minnoş yani ne kadar etki eder ki
Ekstra bir ciğere ihtiyacım var aynen dediğin gibiyim. Bebekler minik ama kan akışından mı nedir bilmiyorum aşırı nefes nefese kalıyorum. Çok uzun yürüyüşler yapabiliyorum aslında yorulmuyorum ama sadece nefesim yetmiyor

Ediyor etmez mi 2 canlıyız

Evet bende de oluyor Yürürken telefonl falan konuşursam nefes nefese kalıyorum artık
Normal bişey olduğunu bilmek rahatlattı vallah. Düz yol da yavaş yürürsem sıkıntı yok ama merdiven yokuş beni öldürüyor İstanbul’un zaten her yeri yokuş

Yaa çok güzel fikir bayıldım teşekkür ediyorum canım

Dimii bence de 3 ismi de ben önerdim ama eşim Devrim'de ısrar edince bi inada bindi gibi oldu jsjdjd Deniz harika bi isim ama cidden o kadar çok Deniz var ki adam da haklı bişey diyemiyorum
Israr etmesinler 9 ay biz taşıyoruz Güney kuzey bunlar da çok güzel gerçekten karar vermek çok zor içinize sinen olsun inşallah

Şimdilik o çekmeceleri bile yeterli oluyor canım dolabı sonraya düşünebilirsin ben arkadaki kapak kısmına genelde bez koyuyordum ön çekmecelere kıyafet altlara ıslak mendil kullanışlı o yüzden gülerek kullanın

Aman ya geçmiş olsun canım her iki hamileliğimde de ürtiker başıma bela oldu ilki 3. Ayda oldu 1,5 yıl sürdü ilaçla şimdi yine daha doğmadan geçen ağustos ta başladı her gün alerji ilacı kullanmak zorunda kaldım çok üzüldüm bu süreçte umarım sen en kısa zamanda atlatırsın beni nefessiz bırakacak şekilde çıkıyordu boğazlarımda doktor günde iki tane içebilirsin diyordu ama Şükrü günde bir tanesi işimi gördü

Ya benim kızımda bir kere düştü ama hata bizdeydi ön kısımı yukarı kaldırabiliyorsun öyle olunca düşmesi zor biz onu sonradan farkettik bebeninde böyle birden hareketlendiğini farketmedik bir dene canım önceden bak ön kısım son ayara gelebiliyor ayaklanana kadar kısa ayaklanınca da yukarı kaldırırsın yanlarına evet her beşikte mutlaka yanlık gerekiyor bebeler mutlaka çarpıyorlar

Kızlar yokuş, merdiven çıkarken siz de çok yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Eskiden böyle değildim gebelikten mi dicem de yarım kilo minnoş yani ne kadar etki eder ki
Ay ediyor ya etmez mi penguen yürüyüşleri başladı bugün Kadıköy e gidelim dedik pazar kalabalığında hangi akla hizmet bilmiyorum çok yoruldum ve bir hapşırdım altıma kaçırdım Ay zor durdurdum kendimi ne iğrenç bir durumdu artık korkmaya başladım evden çok uzaklaşamıcam sanırım

Benim genital bölge de ayrıca çok ağrıyor bunu yaşayan var mı kızlar acaba vajinal enfeksiyondan mıdır hamilelikten midir anlayamadım fena bir ağrısı var

Aman tüm sayfayı ben doldurdum alıntılarım gider diye korkuma Herkeste uyumuş sanırım iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…