- 22 Ekim 2024
- 130
- 321
- 25
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.341
Bilmiyorum bebekken memnun kalamasam da az ayaklandigi Zaman illla ki kullanırım diye düşünerek aldımBir de aklıma gelmişken neden korumalık dedim onuda diyim 4.ayda dönmeye başlıyorlar uyku halinde daha çok dönüyordu kaç defa kafasını o tak sesini uyandım bilmem benim oğlum baya erken de yürüdü ondan ben pek memnun kalmadım bende yavrulu yatak dolaplı bir de büyüyor diye almıştım :) tabi belkide sen çok memnun kalacaksın olabilir dediğin gibi benımm oğlum çok erken yürüdü ondan memnun kalmadım
Ekstra bir ciğere ihtiyacım var aynen dediğin gibiyim. Bebekler minik ama kan akışından mı nedir bilmiyorum aşırı nefes nefese kalıyorum. Çok uzun yürüyüşler yapabiliyorum aslında yorulmuyorum ama sadece nefesim yetmiyorKızlar yokuş, merdiven çıkarken siz de çok yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Eskiden böyle değildim gebelikten mi dicem de yarım kilo minnoş yani ne kadar etki eder ki
Ediyor etmez miKızlar yokuş, merdiven çıkarken siz de çok yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Eskiden böyle değildim gebelikten mi dicem de yarım kilo minnoş yani ne kadar etki eder ki
Ekstra bir ciğere ihtiyacım var aynen dediğin gibiyim. Bebekler minik ama kan akışından mı nedir bilmiyorum aşırı nefes nefese kalıyorum. Çok uzun yürüyüşler yapabiliyorum aslında yorulmuyorum ama sadece nefesim yetmiyor
Ediyor etmez mi2 canlıyız
Normal bişey olduğunu bilmek rahatlattı vallah. Düz yol da yavaş yürürsem sıkıntı yok ama merdiven yokuş beni öldürüyorEvet bende de oluyor Yürürken telefonl falan konuşursam nefes nefese kalıyorum artık
Yaa çok güzel fikir bayıldım teşekkür ediyorum canımYaa tabii ki minik bir kartpostal boyutunda bir şablon yaptım onu çıktı alacağım kartın üstüne iki delik açıp bileklik olarak geçireceğim. Geçen sene yaptığım örneklerden bulamadım ama internetten bulduğum örnekleri ekliyorum bunlar gibi yapabilirim
Israr etmesinler 9 ay biz taşıyoruzDimii bence de3 ismi de ben önerdim ama eşim Devrim'de ısrar edince bi inada bindi gibi oldu jsjdjd Deniz harika bi isim ama cidden o kadar çok Deniz var ki adam da haklı bişey diyemiyorum
Şimdilik o çekmeceleri bile yeterli oluyor canım dolabı sonraya düşünebilirsin ben arkadaki kapak kısmına genelde bez koyuyordum ön çekmecelere kıyafet altlara ıslak mendil kullanışlı o yüzden gülerek kullanınHenüz ben de odası yapmayı dusunmedigim için tek beşik olarak aldım oda yapacağım zaman belki dolaplarindan alırım veya bulamazsam bile düz Beyaz dolapla da uyum sağlar zaten. Memnunsan daha çok sevindimevet baya yer kaplıyor
Aman ya geçmiş olsun canım her iki hamileliğimde de ürtiker başıma bela oldu ilki 3. Ayda oldu 1,5 yıl sürdü ilaçla şimdi yine daha doğmadan geçen ağustos ta başladı her gün alerji ilacı kullanmak zorunda kaldım çok üzüldüm bu süreçte umarım sen en kısa zamanda atlatırsınGeçen buraya yazdım pek kimse yazmadı ama ben o acıyı öyle bir çektim ki dediğin noktada tam. Nefes alamıyordum çok korktum bebeğim iyi mi kötü mü bu ağrı ne diye. Göğsümün altı göbek deliğimin sağ çaprazı kas ağrısı gibi fıtık ağrısı gibi çok acı çektim. İlk gebeliğimde yaşamadığım için korktum. Doktor bir gel bakalım dedi yarın gidip bakacağız. Bir de kurdeşen, ürtiker oldum hepsi üst üste geldi ellerimin ve ayaklarımın üzeri kabarıp kaşınıyordu. Karaciğerden korktum dahiliyeye gittim ürtiker olmuşsun vücudun bir şeye alerjik reaksiyon geliştirmiş dedi. Benim oğlum oluyordu ordan biliyorum illet bir şey. Stres de tetikliyormuş. İnsan şu hamilelikte her şeyi yaşıyor.
Bu arada magnezyum takviyesi de en düzenli aldığım takviyeydi yine de o göbek ağrısını yaşadım
Ya benim kızımda bir kere düştü ama hata bizdeydi ön kısımı yukarı kaldırabiliyorsun öyle olunca düşmesi zor biz onu sonradan farkettik bebeninde böyle birden hareketlendiğini farketmedik bir dene canım önceden bak ön kısım son ayara gelebiliyor ayaklanana kadar kısa ayaklanınca da yukarı kaldırırsın yanlarına evet her beşikte mutlaka yanlık gerekiyor bebeler mutlaka çarpıyorlarBilmiyorum bebekken memnun kalamasam da az ayaklandigi Zaman illla ki kullanırım diye düşünerek aldımumarim memnun kalırım. Evet bu arada korumalık bakıyorum bence de gerekiyor gibi illa ki dönmeye başlayacak sonuçta teşekkür ederim
Ay ediyor ya etmez mi penguen yürüyüşleri başladı bugün Kadıköy e gidelim dedik pazar kalabalığında hangi akla hizmet bilmiyorum çok yoruldum ve bir hapşırdım altıma kaçırdımKızlar yokuş, merdiven çıkarken siz de çok yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Eskiden böyle değildim gebelikten mi dicem de yarım kilo minnoş yani ne kadar etki eder ki