- 15 Ağustos 2019
- 444
- 1.299
- 32
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.301
Evet ürünler çok uygun, maksimum sepet tutarı 1050tl, minimum 670 olması gerekiyor. Sepet tutarına göre üzerine vergi ekleniyor ve vergi eklenmiş halini ödüyorsun. Bir daha başka bi ödeme yok, yaklaşık 10 gün içinde de teslim ediliyor.Ücretler çok uygun geldi de ek birşey ödüyor muyuz sonradan
Teşekkür ederimBenim bazı günler çok ağrıyor, çünkü bilgisayar başında çalışıyorum. Mutlaka sırt egzersizi yapıyorum hergün, o çok iyi geliyor bir de mentollü masaj kremi + sıcak uygulama (sıcak su torbası, sıcak havlu vs)
Teşekkğr ederimEvet ürünler çok uygun, maksimum sepet tutarı 1050tl, minimum 670 olması gerekiyor. Sepet tutarına göre üzerine vergi ekleniyor ve vergi eklenmiş halini ödüyorsun. Bir daha başka bi ödeme yok, yaklaşık 10 gün içinde de teslim ediliyor.
Kıyafet alacaksan kumaş detaylarına dikkat et ama ben bebeğe 3lü atlet almıştım %95 polyester çıktıAma bizim polyesterlere hiç benzemiyor sanki bambu kumaş gibi çok güzel
Aaaa benim de 1 hafta önce aynı şikayetim vardıSon bir haftadır göğüsümün alt kısmında tam göbek şişkinliğinin başlangıç noktasında düz bir kas ağrısı yırtılma gibi acıyor Sanki diyafram kasım acıyor gibi düşünüyordum İnternete yazdım ve 24. Hafta rahmin genişlemesiyle diyafram kası acısı görülebilir yazdı Şok oluyorum tam haftasında ne olucağı resmen çözülmüş Bilim çok ilerdeymişnot: magnezyum ve magnezyum takviyesiyle azaltılabilir diyor
Geçen buraya yazdım pek kimse yazmadı ama ben o acıyı öyle bir çektim ki dediğin noktada tam. Nefes alamıyordum çok korktum bebeğim iyi mi kötü mü bu ağrı ne diye. Göğsümün altı göbek deliğimin sağ çaprazı kas ağrısı gibi fıtık ağrısı gibi çok acı çektim. İlk gebeliğimde yaşamadığım için korktum. Doktor bir gel bakalım dedi yarın gidip bakacağız. Bir de kurdeşen, ürtiker oldum hepsi üst üste geldi ellerimin ve ayaklarımın üzeri kabarıp kaşınıyordu. Karaciğerden korktum dahiliyeye gittim ürtiker olmuşsun vücudun bir şeye alerjik reaksiyon geliştirmiş dedi. Benim oğlum oluyordu ordan biliyorum illet bir şey. Stres de tetikliyormuş. İnsan şu hamilelikte her şeyi yaşıyor.Son bir haftadır göğüsümün alt kısmında tam göbek şişkinliğinin başlangıç noktasında düz bir kas ağrısı yırtılma gibi acıyor Sanki diyafram kasım acıyor gibi düşünüyordum İnternete yazdım ve 24. Hafta rahmin genişlemesiyle diyafram kası acısı görülebilir yazdı Şok oluyorum tam haftasında ne olucağı resmen çözülmüş Bilim çok ilerdeymişnot: magnezyum ve magnezyum takviyesiyle azaltılabilir diyor
Ben direkt dolap aldım. İhtiyaç dahilinde şifonyeri sonra alırım diye düşündümSizce sifonyer mi alınmalı direkt dolap mı
Yaaaa ben de aynı şeyi yaşadım 3-4 gündür yarın doktorum gel bir bakalım dedi hatta. İlk gebeliğimde yaşamamıştım bunda yaşayınca korktum farklı bir şey çünkü çok acı çektim ben de yatakta ters hareket mi yaptım ya da fıtık ağrısı mı acaba dedimAaaa benim de 1 hafta önce aynı şikayetim vardıben yanlış kalktığım ve ters hareket ettiğim için böyle olduğunu sanıyordum. Hatta doktorum da aynı senin dediğin gibi diyafram kası acısıdır o demişti.
Bende durup dururken ağrımıyordu sadece hareket edince hafif bir morluğa basarsın da ağrır ya onun gibiydi. Sağ tarafıma çok yattığım için sanki kaslarım bebek ve yatak arasında sıkışıp kalmış gibi hissediyordum. Hareketlerime dikkat etmeye başlayınca geçti çok şükürYaaaa ben de aynı şeyi yaşadım 3-4 gündür yarın doktorum gel bir bakalım dedi hatta. İlk gebeliğimde yaşamamıştım bunda yaşayınca korktum farklı bir şey çünkü çok acı çektim ben de yatakta ters hareket mi yaptım ya da fıtık ağrısı mı acaba dedim
Ya çok iyi olur
Aynısını yaşadım durup dururken değil daha çok hareket edince ya da oraya bastırınca ağrıyordu. Benzer durumu yaşayanları sen dahil okuyunca artık normal olduğunu düşünüyorumBende durup dururken ağrımıyordu sadece hareket edince hafif bir morluğa basarsın da ağrır ya onun gibiydi. Sağ tarafıma çok yattığım için sanki kaslarım bebek ve yatak arasında sıkışıp kalmış gibi hissediyordum. Hareketlerime dikkat etmeye başlayınca geçti çok şükür
Evet, seninki de en kısa zamanda geçecektir kalbini ferah tutAynısını yaşadım durup dururken değil daha çok hareket edince ya da oraya bastırınca ağrıyordu. Benzer durumu yaşayanları sen dahil okuyunca artık normal olduğunu düşünüyorum
Bugün hafifledi yarın da doktora gidecektim ama yine de gideyim diyorum bebeğimi görmeden içim rahat etmeyecekEvet, seninki de en kısa zamanda geçecektir kalbini ferah tut
Git canım, bebişinin iyi olduğunu görmek içini rahatlatırBugün hafifledi yarın da doktora gidecektim ama yine de gideyim diyorum bebeğimi görmeden içim rahat etmeyecek
Canım benim canımKuzum son 10 yıl ıcınde tetanoz asısı oldu isen yaptırmamayı secebılıyorsun.Şeker olayıda önce kan verıyorsun şekerıne bakıyor dokrorlar 3 aylık sekerınede bakıyor rısklı bır durum var ise seker yuklemesı şart,ama yoksa şart degıl arada bır kontrol ettırmek kaydıyla ve tansıyona falan bakmak kaydı ıle yaptırmamayı secebılıyorsun.yanı en dogru kararı sen ve doktorun ısbırlıgı saglıyor,son karar herzaman bızım
Der o der ben uyamam ona vallaSabah kuzu kaburga yiyin dedi anaaam
Bende beslenemiyorum vallaEvet Canan karatayın dediği şekilde besleniyorsan şeker yüklemesine gerek kalmaz. Ama şahsen ben öyle beslenmiyorum mesela. Doğal tavuk eti yumurta yiyemiyorum domateste hormon var mı yok mu bilmiyorum. Börekti kekti ikram edildi mi yiyorum. O diyor ki anneler düzgün beslensin şeker yüklemesine de gerek kalmasın. Ama şimdi bizde hamilelik şekeri varsa ve bunu öğrenip uygun beslenmeye geçmezsek çok daha tehlikeli
Denenmiş gözle görülmüş daha güvenilir bencedeYa bir şey söylicem benim annem 99 senesinde tetanoz aşısı olmuş. Bana da kendine de bir şey olmadı çok şükür sağlıklıyız. Ben bu deneye güveniyorum açıklamalardan çok sjfdjdk çok hareketli bir bebekmişm aşıdan sonra 2 gün hiç hareket etmemişim bu arada endişelenmiş ama normal demişler.