- 9 Ağustos 2016
- 6.271
- 20.624
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.361
Normal de asla meyve suyu içmeyen ben hamileliğimde deli gibi soğuk meyve suyu içmek istiyorum özellikle vişne suyu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bebekte korbel kovada indirim var canım senki paylaşmıştım başka marka almadiysan bı soylim dedimBurda da aynı fiyat
Korbell ileride ihtiyacım olursa gerçekten alırım diye düşünüyorum hemen almayacağımmm. Ama teşekkür ederimE bebekte korbel kovada indirim var canım senki paylaşmıştım başka marka almadiysan bı soylim dedim
Ya ben ateş ölçere karar veremedim. Çok fazla çeşit var sen araştırmışsındır mayaaa evde bir koltuk altından ölçen var ama temassızlar sağlıklı sonuç veriyor muBen nexus aldım canım. Hem kulaktan hem temassız ölçümü var #reklamdeğil
Kanı bıraktığın yer sonucu veriyor canım gittiğinde alıyorsun
Ben de aynı şekilde soğuk meyve suyu istiyorum sürekli ne olursa ve deli gibi kırmızı elma yiyorumNormal de asla meyve suyu içmeyen ben hamileliğimde deli gibi soğuk meyve suyu içmek istiyorum özellikle vişne suyu.
Muhtemelen ben de onu alıcam Braun çok pahalıBen nexus aldım canım. Hem kulaktan hem temassız ölçümü var #reklamdeğil
Kanı bıraktığın yer sonucu veriyor canım gittiğinde alıyorsun
bende tatlı isteği açıldı Hayırlısı olsunNormal de asla meyve suyu içmeyen ben hamileliğimde deli gibi soğuk meyve suyu içmek istiyorum özellikle vişne suyu.
Bende yarın Nexus alıcamYa ben ateş ölçere karar veremedim. Çok fazla çeşit var sen araştırmışsındır mayaaa evde bir koltuk altından ölçen var ama temassızlar sağlıklı sonuç veriyor mu
Ben de aynı şekilde soğuk meyve suyu istiyorum sürekli ne olursa ve deli gibi kırmızı elma yiyorum
Bahsettiğin bu mu?E bebekte korbel kovada indirim var canım senki paylaşmıştım başka marka almadiysan bı soylim dedim
Bu canimBahsettiğin bu mu?
Ya bak şimdi ben de mi ondan alsam. Hava nemlendirici alacağım onunla birlikte alayım onu da olmadı. Karar veremedim ben ateş ölçere ya normal koltuk altı ölçenden var temassız almadımBende yarın Nexus alıcam
Eveeet ben aldım, çok çok da memnunum bunu aldığıma Ay yaa bebişlerimizle güzel gezmelerimiz olsun hepimizin nasıl heyecanlanıyorumKızlaaaaar ağlayabilirim şuan bebek arabasını aldık nihayet Kraft kenya i size modelini aldık en son ona karar verdik uzun aramalar sonucu. Kabin boydan vazgeçtik. Pamparam canım sen almıştın değil mi sanki bu modeli hatırlıyorum senin minik içindeydi sanki öyle birşey hatırlıyorum ay çok rahatladım ya indirime girmişti Hepsiburada üzerinde babaanne ve dede almak istedi onu da ondan hızlandırdık biz de
Sepette 20 indirim diyor bak benim attifimBu canim
Ay evet ya her yerlere girip çıkalım gezelim inşallah mutlulukla sağlıkla bunu aldım ya gerisi önemli değil çok rahatladım bir aydır araştırıyorum. Bir de robot süpürge bakacağım onu da uzun süredir araştırıyorum onu da alırsam benden rahatı yokEveeet ben aldım, çok çok da memnunum bunu aldığıma Ay yaa bebişlerimizle güzel gezmelerimiz olsun hepimizin nasıl heyecanlanıyorum
Bebek arabasından sonra uykularım bile düzeldi nerdeyseAy evet ya her yerlere girip çıkalım gezelim inşallah mutlulukla sağlıkla bunu aldım ya gerisi önemli değil çok rahatladım bir aydır araştırıyorum. Bir de robot süpürge bakacağım onu da uzun süredir araştırıyorum onu da alırsam benden rahatı yok
Evet ben böyle bir şey duymuştum açıkçası bu perşembe doktor kontrolümüz var ona soracaktım. Çok ihtiyaç olursa alırım o zaman evdeki yeter şimdilik teşekkürler bilgi içinBebek arabasından sonra uykularım bile düzeldi nerdeyse
Bu arada ateş ölçer temassız bence tercih etmeyin canımlar, yanılma payı biraz yüksek bi de vücudun her yerinden ölçme imkanı tanıması iyi bişey değil kararsızlık ve anksiyete yaratır Hani bir hemşire tavsiyesidir yine de kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz
Hava nemlendirici hangisini alacaksın. Ateş ölçer Nexus yorumları baya güzeldi hem temassız hem kulaktan olması da güzelYa bak şimdi ben de mi ondan alsam. Hava nemlendirici alacağım onunla birlikte alayım onu da olmadı. Karar veremedim ben ateş ölçere ya normal koltuk altı ölçenden var temassız almadım
Ay ne demeeekEvet ben böyle bir şey duymuştum açıkçası bu perşembe doktor kontrolümüz var ona soracaktım. Çok ihtiyaç olursa alırım o zaman evdeki yeter şimdilik teşekkürler bilgi için
Tamam canımBu canim
Peki tercihimiz ne olmalı sizce hemşire olarak koltuk altı ölçümü mü?Bebek arabasından sonra uykularım bile düzeldi nerdeyse
Bu arada ateş ölçer temassız bence tercih etmeyin canımlar, yanılma payı biraz yüksek bi de vücudun her yerinden ölçme imkanı tanıması iyi bişey değil kararsızlık ve anksiyete yaratır Hani bir hemşire tavsiyesidir yine de kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz
Benim için kol altı en önemli ölçüm ama hem kol altı hem kulak içi ateş ölçer aldım ve bu şekilde takip ederim çünkü ilk 6 ay kol altından ölçüm biraz zor olurPeki tercihimiz ne olmalı sizce hemşire olarak koltuk altı ölçümü mü?