Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben nexus aldım canım. Hem kulaktan hem temassız ölçümü var #reklamdeğil

Kanı bıraktığın yer sonucu veriyor canım gittiğinde alıyorsun
Ya ben ateş ölçere karar veremedim. Çok fazla çeşit var sen araştırmışsındır mayaaa 😁 evde bir koltuk altından ölçen var ama temassızlar sağlıklı sonuç veriyor mu 🤔
Normal de asla meyve suyu içmeyen ben hamileliğimde deli gibi soğuk meyve suyu içmek istiyorum 😅😅😅😅 özellikle vişne suyu.
Ben de aynı şekilde soğuk meyve suyu istiyorum sürekli ne olursa ve deli gibi kırmızı elma yiyorum 😅

Ben nexus aldım canım. Hem kulaktan hem temassız ölçümü var #reklamdeğil

Kanı bıraktığın yer sonucu veriyor canım gittiğinde alıyorsun
Muhtemelen ben de onu alıcam Braun çok pahalı
Normal de asla meyve suyu içmeyen ben hamileliğimde deli gibi soğuk meyve suyu içmek istiyorum 😅😅😅😅 özellikle vişne suyu.
bende tatlı isteği açıldı Hayırlısı olsun

Ya ben ateş ölçere karar veremedim. Çok fazla çeşit var sen araştırmışsındır mayaaa 😁 evde bir koltuk altından ölçen var ama temassızlar sağlıklı sonuç veriyor mu 🤔

Ben de aynı şekilde soğuk meyve suyu istiyorum sürekli ne olursa ve deli gibi kırmızı elma yiyorum 😅
Bende yarın Nexus alıcam 😄

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-10-20-56-08-273_com.solidict.ebebek.jpg
    Screenshot_2024-11-10-20-56-08-273_com.solidict.ebebek.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar ya puset almayacaktım aslında kısa süre kullanılıyor diye ama indirimde bakayım dedim. Trendyolda hepsiburada da 750 800tl ye pusetler var. Alsam mı dedim böyle alıp memnun olduğunuz marka model var mı? Max 1000tl olan

Kızlaaaaar ağlayabilirim şuan bebek arabasını aldık nihayet 🥹 Kraft kenya i size modelini aldık en son ona karar verdik uzun aramalar sonucu. Kabin boydan vazgeçtik. Pamparam Pamparam canım sen almıştın değil mi sanki bu modeli hatırlıyorum senin minik içindeydi sanki öyle birşey hatırlıyorum 🥰 ay çok rahatladım ya indirime girmişti Hepsiburada üzerinde babaanne ve dede almak istedi onu da ondan hızlandırdık biz de 😍
Eveeet ben aldım, çok çok da memnunum bunu aldığıma 🥰 Ay yaa bebişlerimizle güzel gezmelerimiz olsun hepimizin nasıl heyecanlanıyorum 🥹🥹

Eveeet ben aldım, çok çok da memnunum bunu aldığıma 🥰 Ay yaa bebişlerimizle güzel gezmelerimiz olsun hepimizin nasıl heyecanlanıyorum 🥹🥹
Ay evet ya her yerlere girip çıkalım gezelim inşallah mutlulukla sağlıkla😍 bunu aldım ya gerisi önemli değil çok rahatladım bir aydır araştırıyorum. Bir de robot süpürge bakacağım onu da uzun süredir araştırıyorum onu da alırsam benden rahatı yok😅

Ay evet ya her yerlere girip çıkalım gezelim inşallah mutlulukla sağlıkla😍 bunu aldım ya gerisi önemli değil çok rahatladım bir aydır araştırıyorum. Bir de robot süpürge bakacağım onu da uzun süredir araştırıyorum onu da alırsam benden rahatı yok😅
Bebek arabasından sonra uykularım bile düzeldi nerdeyse 😂😂

Bu arada ateş ölçer temassız bence tercih etmeyin canımlar, yanılma payı biraz yüksek 🥲 bi de vücudun her yerinden ölçme imkanı tanıması iyi bişey değil kararsızlık ve anksiyete yaratır 🥹 Hani bir hemşire tavsiyesidir yine de kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz ❤️

Bu arada ateş ölçer temassız bence tercih etmeyin canımlar, yanılma payı biraz yüksek 🥲 bi de vücudun her yerinden ölçme imkanı tanıması iyi bişey değil kararsızlık ve anksiyete yaratır 🥹 Hani bir hemşire tavsiyesidir yine de kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz ❤️
Evet ben böyle bir şey duymuştum açıkçası bu perşembe doktor kontrolümüz var ona soracaktım. Çok ihtiyaç olursa alırım o zaman evdeki yeter şimdilik teşekkürler bilgi için 🥰

Ya bak şimdi ben de mi ondan alsam. Hava nemlendirici alacağım onunla birlikte alayım onu da olmadı. Karar veremedim ben ateş ölçere ya normal koltuk altı ölçenden var temassız almadım
Hava nemlendirici hangisini alacaksın. Ateş ölçer Nexus yorumları baya güzeldi hem temassız hem kulaktan olması da güzel

Peki tercihimiz ne olmalı sizce hemşire olarak koltuk altı ölçümü mü?

Peki tercihimiz ne olmalı sizce hemşire olarak koltuk altı ölçümü mü?
Benim için kol altı en önemli ölçüm ama hem kol altı hem kulak içi ateş ölçer aldım ve bu şekilde takip ederim çünkü ilk 6 ay kol altından ölçüm biraz zor olur 🥹

X