Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ateş düşürücü olarak ebebekten bunu aldım dün canım. Herkes alıyordu valla fiyatıda gayet iyiydi.
Canım bende bu mark değil ama bu şekilde temazsız hali hazırda var. Her ölçüm aynı çıkmıyor . Umarım seninki öyle olmaz ama . Doktorlar en doğru kulaktan y da koltuk altından ölçümü buluyorlar zaten

Ben yeni doğan kıyafet işini yapmıştım zaten . İleriki dönemleri şubat indiriminde hala doğum yapmamışsam bir bakarım dedim. Ya da en güzeli doğum sonrası aslında
Bende yaptım ama kasımda 11.11 de mağazalarda güzel indirimler oluyor bakasım geldi 🙈

Kızlar düşünen olursa biberon kurutucu

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-10-16-54-39-479_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-10-16-54-39-479_trendyol.com.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 67
Ya bu dediğini gördüm o zamanlar benim beynim de baya ışık çakmıştı ama unutmuşum tekrar hatırlattın. Bi kadın videosunu çekmişti, yeni doğmuş bebişini öyle lavaboya götürüyordu. Tam hatırlayamıyorum ama bi sesle dediğin gibi anlıyordu

Hangi hastanede yaptırdın? Tahlil verirken kanı sen mi teslim ettin?
Cemil taşçıoğlu eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım Mecidiyeköy’de. Evet ultrason ile baktı bi form doldurdu. Kanını aldır bu form ile kanını laboratuvara bırak dedi. Öyle yaptık bizde

Geçmiş olsun canım göğüs ucumu hiç takip etmediğimi fark ettim Kaşıntı gibi bir şey mi oluyor

Olabilir sadece onlar çok kırıştırıyor Onu hesaba kattığında sorun olmaz diyorsan
Ütülerim bidaha olmadı son şeye yıkaması ile uğraşmam en azından diye düşündüm bilmiyorum 😅😅😅
Kız kaça düşmüş hemen tükenmiş 😆😆

Ben erkenden hazırlamayı düşünüyorum çantayı falan ilkinde 34-35 de yaparım dedim bir anda 28 de yatınca her şey yarım yamalak olmuştu şükür o zaman doğmadı ama hazırlıksız yakalanıp o telaşı bir daha yaşamak istemiyorum 😇

Bak yapmalıyıııızzz galibaaa

Ütülerim bidaha olmadı son şeye yıkaması ile uğraşmam en azından diye düşündüm bilmiyorum 😅😅😅

Kız kaça düşmüş hemen tükenmiş 😆😆
Evet kızlar o zaman yine dayanamayıp yapacağım galiba ben bu ay sonu 27. Hafta falan oluyorum o zaman erkenden hazır olsun. Hastane çantasını falan da hazır ederim kenarda durur. Güzelce ütü hurç aralarına beyaz sabunu küp küp doğrayıp tülbentlere sarmış kese yapmıştım. Onlardan da koyarım bakarım artık. 🥰

Kızlaaaaar ağlayabilirim şuan bebek arabasını aldık nihayet 🥹 Kraft kenya i size modelini aldık en son ona karar verdik uzun aramalar sonucu. Kabin boydan vazgeçtik. Pamparam Pamparam canım sen almıştın değil mi sanki bu modeli hatırlıyorum senin minik içindeydi sanki öyle birşey hatırlıyorum 🥰 ay çok rahatladım ya indirime girmişti Hepsiburada üzerinde babaanne ve dede almak istedi onu da ondan hızlandırdık biz de 😍

Herkesin kendi tercihi tabi ama mesela ben pijama falan daha erken ya diyerek almamıştım bir anda yatınca nine pijaması falan getirmişlerdi bebeğin çoğu şeyi yarım yamalaktı yıkanmadığı için ben o telaşı yaşamamak için hazırlıcam varsın iki iş çıksın yaparım modundayım, geçenlerde kurutma makinesine atılınca ütüye gerek kalmaz falan filan diye duydum ama daha soramadım bilen var mı acaba daha iyi toz çekiyor diye kurutmaya atmak yeterli denilmiş bir doktor şeyinde görmüştüm de hatırlayamadım
Evet ben de kurutmaya atsam mı diyor düşünüyorum açıkçası ama çeker mi acaba? Bebek kıyafetleri için hijyenik kurutma diye bi seçenek var ama ilk etapta hassasa mı atmak gerekir acaba

Canım bende bu mark değil ama bu şekilde temazsız hali hazırda var. Her ölçüm aynı çıkmıyor . Umarım seninki öyle olmaz ama . Doktorlar en doğru kulaktan y da koltuk altından ölçümü buluyorlar zaten
Ben nexus aldım canım. Hem kulaktan hem temassız ölçümü var #reklamdeğil
Cemil taşçıoğlu eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım Mecidiyeköy’de. Evet ultrason ile baktı bi form doldurdu. Kanını aldır bu form ile kanını laboratuvara bırak dedi. Öyle yaptık bizde
Kanı bıraktığın yer sonucu veriyor canım gittiğinde alıyorsun

X