Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyle istiyorum aslında ama ablamlar biraz acele ediyorlar hurçlarız birşey olmaz dediler çok kararsız kaldım öyle olunca

Ben erkenden hazırlamayı düşünüyorum çantayı falan ilkinde 34-35 de yaparım dedim bir anda 28 de yatınca her şey yarım yamalak olmuştu şükür o zaman doğmadı ama hazırlıksız yakalanıp o telaşı bir daha yaşamak istemiyorum 😇
Bak yapmalıyıııızzz galibaaa

Ya bu dediğini gördüm o zamanlar benim beynim de baya ışık çakmıştı ama unutmuşum tekrar hatırlattın. Bi kadın videosunu çekmişti, yeni doğmuş bebişini öyle lavaboya götürüyordu. Tam hatırlayamıyorum ama bi sesle dediğin gibi anlıyordu
prema sundari diye bi kız var youtube'da o türkçe anlatıyodu bunu elimination communication diye bakınca daha çok şey çıkıyo :3
Ben erkenden hazırlamayı düşünüyorum çantayı falan ilkinde 34-35 de yaparım dedim bir anda 28 de yatınca her şey yarım yamalak olmuştu şükür o zaman doğmadı ama hazırlıksız yakalanıp o telaşı bir daha yaşamak istemiyorum 😇
ay çok korkunçlu neden öyle olmuştu ki rahim açılması falan mı olmuştu?

Bak yapmalıyıııızzz galibaaa
Herkesin kendi tercihi tabi ama mesela ben pijama falan daha erken ya diyerek almamıştım bir anda yatınca nine pijaması falan getirmişlerdi bebeğin çoğu şeyi yarım yamalaktı yıkanmadığı için ben o telaşı yaşamamak için hazırlıcam varsın iki iş çıksın yaparım modundayım, geçenlerde kurutma makinesine atılınca ütüye gerek kalmaz falan filan diye duydum ama daha soramadım bilen var mı acaba daha iyi toz çekiyor diye kurutmaya atmak yeterli denilmiş bir doktor şeyinde görmüştüm de hatırlayamadım

prema sundari diye bi kız var youtube'da o türkçe anlatıyodu bunu elimination communication diye bakınca daha çok şey çıkıyo :3

ay çok korkunçlu neden öyle olmuştu ki rahim açılması falan mı olmuştu?
28.haftamda 4 cm açılmam vardı ve doğum sancılarım başlamıştı ama ilaç ciğer geliştirici ve bol bol dinlenmeyle 39 a kadar dayandım

EIFIN Bambu Balık Nakışlı Bebek Havlu Kundak Ve Kese Seti

Banyo havlumuzu da aldım fiyat çok iyi bu arada almak isteyen varsa #reklamdeğil
Ay ben de bundan almıştım ekru olanından çok tatlı bir model Önce müslinle bir suyunu alıp sonra bunla sararız🥰
Kızlar günaydın 🥰
Bu aldıklarımızı ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Ben bu ayın sonunda yapıp hurçlara kaldırayım diyorum. Aralık ayında da mobilya gelince içini temizleyip dolabına yerleştiriririm diyorum
Ben sonlara bırakıcam canım Zaten tozunu atmak mesele ama sen bilirsin Tekrar yıkamam gerekir şimdi yaparsam ben kendimi tanıyorum. Allah korusun erken hastaneye yatış galan diyorsanız Hastane çantasının içindekileri yıkayın hazırlayın madem duramıyorsunız 😄
Madre modeli evet anne yanı oluyor
ay ben de bunu aldım ama henüz açamadım Hareketli bir hafta oldu benim için tüm kargolar kutularda bir odayı doldurdu Kargocular da beni influencer falan sanmış olabilir 😄 Biri apartmanın kapı kodunu ezberlemiş Kapıya bırakıyorum yine diye arıyor Güzelmiş ama sayende gördüm modeli

Son düzenleme:
Kızçeler ben bu hafta 24. Haftaya girdim. Sanırım 3. Trimester de hafiften yüklenmeye başlıyor. Uyurken çok dönerim bir tık zorlanmaya başladım 😂 şimdi size bazı sorularım var.
  • göğüs ucunuzda kuruluk hissediyor musunuz?
  • mantar olan var mı aranızda? Benim geçen hafta aşırı bir kaşınmam oldu. Fucidinle kaşınma yok denecek kadar azaldı. Şimdi de kaşınan yerde sanki kılcal damar çatlamış gibi bir kanama var. Çok ince toplu iğne başı kadar oldu. Mantardan böyle birşey olur mu?

yarın 11.11 özel bir indirim bir şey olursa yazalım kızlar Ateş düşürücü alamadım henüz
Bir de park yatağın içi için alez çarşaf ne aldınız
Ben ateş düşürücü olarak ebebekten bunu aldım dün canım. Herkes alıyordu valla fiyatıda gayet iyiydi.

Eklentiler

• IMG20241110121000.jpg
    IMG20241110121000.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 38
Kızçeler ben bu hafta 24. Haftaya girdim. Sanırım 3. Trimester de hafiften yüklenmeye başlıyor. Uyurken çok dönerim bir tık zorlanmaya başladım 😂 şimdi size bazı sorularım var.
  • mantar olan var mı aranızda? Benim geçen hafta aşırı bir kaşınmam oldu. Fucidinle kaşınma yok denecek kadar azaldı. Şimdi de kaşınan yerde sanki kılcal damar çatlamış gibi bir kanama var. Çok ince toplu iğne başı kadar oldu. Mantardan böyle birşey olur mu?
Öncelikle geçmiş olsun canım bende 24.haftamdayım geçen hafta vajinal enfeksiyon durumu yaşadım. Fitil verdi atmaya çalışırken çok kötü ettim kanattım hatta çok korktum 🙁 sonrasında antibiyotik verdi flayg500 diye bişey dört gün kullandım alttan muayene etti geçtiğini söyledi ve bıraktım. İyi bir alttan muayene oldun mu. Bana kesinlikle elini sürme dedi sadece su ile bolca el degdirmeden yıkayıp pamuklu çamaşır önerdi.

Geçen gittim bende öyle oldum ama ekstra güç geliyor insana🤣
Evet evet geldi mağazaya girince ama sonra kendimi iki tabureyi birleştirip ayaklarımı uzatıp otururken buldum mağaza içinde 😂 iyice ağırlaştık ve ben zorlanıyorum vallahi açıkçası. Sırf bebişim için ya Allah bismillah dedim bir girdim ebebege tam 3saatte çıktım herşeyi bir seferde aldım bitirdim😂 ama bende bittim bugün hala yatıyorum şuan 🙂

Bu arada hanımlar her şey ateş pahası malum ekonomimiz, ben bir çok ürünü dolap ve gardropstan ikinci el ve hatta sıfır etiketi ürünler satın aldım ve fiyat olarak çok fark ediyor. Simdi bebebao sağma pompasını 580 liraya aldım hatta. Sizin için de fikir olsun istedim 🌷

#reklamdegil

Canım ben kokulu akıntı şikayetiyle bir ay önce doktora gittiğimde “vagihex” diye bir fitil yazdı, 350 lira gibi bir fiyatı var. Kasıntı ve kokulu akıntı sorunum geçti.

Ben vakumlu hurcta saklamayı düşünüyorum öyle hava ile temas etmediği için beklese de sorun olmaz bence 😅

Geçmiş olsun canım göğüs ucumu hiç takip etmediğimi fark ettim Kaşıntı gibi bir şey mi oluyor
Ben vakumlu hurcta saklamayı düşünüyorum öyle hava ile temas etmediği için beklese de sorun olmaz bence 😅
Olabilir sadece onlar çok kırıştırıyor Onu hesaba kattığında sorun olmaz diyorsan

X