- 3 Eylül 2023
- 1.225
- 1.211
- 53
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #18.161
Teşekkür ederim acaba sancı mı geliyor diye korktum birazBenim arada oldu 22. Haftada, simdi 23+4 uz az once yataktan kalkarken cok siddetli sanci girdi. Sanirim buyuyor bebisler diye ara ara olucak bu agrilar
Sancı şeklindeydi o yüzden telaşlandım teşekkürler19 haftalığım ben de ara ara oluyor kasık ağrısı
Benim ebe de herşeye normal diyorCnm normal bence. Gecen hafta sol bobrek agrisiyla acile gitmistim neyse onu hallettik 2 gun oncede bu sefer sag kasigimda agrilar baslamisti yine acile gittik idrara falan baktilar bir sorun yok dediler en son nst ye bagladilarondada bsey cikmadi. Doktor bu tur agrilar normal gecer telaslanma dedi
Canım ben boğazım agrirken poledrops kullandım vitamin c portakallı bişey ablam doktor bunu vermiştiBen strepsilps i internete yazınca bana pek güven vermedi. Normal pastil kullanicam
Sen gene kendi doktoruna sor tabiBen strepsilps i internete yazınca bana pek güven vermedi. Normal pastil kullanicam
Teşekkür ederim canımmCanım ben boğazım agrirken poledrops kullandım vitamin c portakallı bişey ablam doktor bunu vermişti
Ayy hiç üzme kendini herşey güzle olacakyani bana kalirsa bol bol gogus pedi bi de bi memeyi emzirirken digeri kayniyor o yuzden mochi gibi bisey almak lazim bi de simdiden krem surup yumusatmak yani bende ise yaramamisti gumus kapak
insallah canim benim
yaaa rahatlattin beni valla
Hahahshs daha şimdiden maymun etti beni yaa23+2 ve son 3 gündür çok sakin. Geçen hafta, içeride furbol maçı yaptığına yemin edebilirdim oysa
Ben lansihon kullandım tahin yağı dediler yok ayva yok badem yok o bu ne dedilerse yaptım yaramadı intihap kaptı hep bir gümüş kapak denemedim onu aldım lansihona da yine erken başlıcam inş bunda işe yarar bence bünye ile alakası varkizlar birde benden size tavsiye gumus kapak vs hic bir ise yaramiyor kendinize simdiden bi meme ucu kremi siparisi verin ve de doguma kadar surun isterseniz ayva cekirdegini de jel yapabilirsiniz ki yumusasin o aciyi yasayan bilir valla bebelerin hic acimasi yok soyliyim
Yorgan dan ziyade 2.5 tog uyku tulumu bana daha mantıkkı geliyor benim oğlum üstünü asla örtmüyor ben uyku tulumu giydiriyorum o yetiyor bunda da aldım şubat sonu mart başı diye dönmeye başlayınca zaten üstünde bir şey örtemiyoruz malum dolanmasın falan diyeBenim ya şubat sonu ya mart başı olacak ve evim aşırı soğuk 6 ay doğalgaz yakıyorum istanbulda olmama rağmen :-/ :-d ve yakmama rağmen yorganla uyuyorum bebiş donar o müslinle.
Annem battaniye de ördü ben de bi battaniye aldım ama o da incecik bunu da sipariş verdim şimdi. Dandik naylon yazmışlar yorumda yorgan tarafı için ama polarlı tarafını değecek şekilde örtersem faydalı olabilir heralde. Olmadı altına sererim bakalım nası bişey gelecek :3NANOSOFT Welsoft Bebek Yorganı Gri - Fiyatı, Yorumları
NANOSOFT Welsoft Bebek Yorganı Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Doktorun strepsils kullan demişti bana internette de bi sayfada önerilen iki pastilden biriydi. Pastiller de ilaç olduğu için doktoruna sorup kullan kuzumBen strepsilps i internete yazınca bana pek güven vermedi. Normal pastil kullanicam
Benim var canımKızlar tamamlayıcı sigortası olan var mıı
Benim var ama gebelik teminatlı değil maalesefKızlar tamamlayıcı sigortası olan var mıı
Yves rocheri cildim için kullanıyorum Çene kısmım çok kuruyor Estaa lauder serum kullanıyordum öncesinde o biraz pahalı geldiği için ve de hamilelikte etkisini bilmediğimden az kullanıyorum ama toparlıyor beni. Vücuduma da lierac kullanıyorum çatlak için o baya nemlendiriyor zaten
Benim boş hali 7kilo canım. Yeni doğan koltuğu 3.2
Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black - Fiyatı, Yorumları
Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Herkes ağırlık sebebiyle 1 yıldan sonra o güzel modelleri kenara attıık Baston aldık deyince direkt hafif model almak istedim ben deMaxi-Cosi Cabrio Fix I-size Adac
Maxi-Cosi Cabrio Fix I-size Adac'lı Bebek Oto Koltuğu Ve Ana Kucağı Essential Graphite yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum kızlarIncıa var canım ben de memnunum #reklamdeğil
Şeker yüklemesi yaptırdınız mı acaba herhangi bir ücret istediler mi onu merak ettimBenim var canım
Henüz yaptırmadım, benim biraz daha vakit var şeker yüklemesine. Yarın 22 olucaz doktorum 24. Hafta civarı istemiştiŞeker yüklemesi yaptırdınız mı acaba herhangi bir ücret istediler mi onu merak ettim
Benimde daha var 21deyim bende merak ettim kapsayıp kapsamadığınıHenüz yaptırmadım, benim biraz daha vakit var şeker yüklemesine. Yarın 22 olucaz doktorum 24. Hafta civarı istemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?