Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim ikili test iyi cikti ama dun detayliya girdim kist varmis beyinde cp kisti dedi sonradan kayboluyormus %90i dr onemsiz diyor ama insan yine de takiyor iste bobreklerinin de birisinin boyutu digerinden farkliymis biraz
Bak dedıgım gıbı bı sorun yokmus,gecer onlar kafanı takma bebegı strese sokma stres en bela şey,bısey cıkmamıskı.detaylının yarısına dıyorlar bunları

Eşim almış strepsilps kullanabilir miyimm? Normal pastil değilmiş dedi tekrar alacaktı boğazlarım fena

Ben direkt strepsils pastil kullanabilir miyim dedim. Kullanabilirsin dedii canım. Geçmiş olsun çok
Kızlar size de geçmiş olsun. Benim de iki gündür sesim kısık uyanıyorum boğazım fena oluyor. Ben de pastil alayım sizin yazdıklarınızla geldi aklıma. Strepsils daha mı iyidir ki ben pek pastil kullanmadım daha önce bilmiyorum pek. Doktora sorayım ben de bugün.

Size de geçmiş olsun ben grip degilim ama 3 gun once grip asısı oldum. Zaten önceden de ara ara olurdu estetikten dolayı ama burnum felaket tıkanıyor dün dayanamayıp otrivine sıktım anca öyle uyudum. Öyle bi burun tıkanıklığı yaşıyorum ki nefesimi zorla zart diye çekmek zorunda kalıyorum yer inliyor sjfjdjkd geceleri Burun tıkanıklıgı icin öneri var mı acaba?

Benim de muhtemelen burnum tıkanıyor o yüzden ağızdan nefes alıyorum geceleri o da boğazımı tahriş edip kurutuyor. Pastil söylemiş kızlar onu deneyeceğim ben. Bir de burun bandı iyi geliyor bana o açıyor nefesimi epey. Hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum bebek gelince de lazım olur. Aklıma gelen bunlar senin de varsa önerin alırım hiç konuşamıyorum sabahları çünkü

canim ikili test iyi cikti ama dun detayliya girdim kist varmis beyinde cp kisti dedi sonradan kayboluyormus %90i dr onemsiz diyor ama insan yine de takiyor iste bobreklerinin de birisinin boyutu digerinden farkliymis biraz
Bunlar geçiyormuş canımm üzülmee hiiç
yaa gümüş kapak yerine hiç bişi mi kullanmayalım nasıl olcak

sağol canım geçti sayılır çok şükürrr sana da geçmiş olsun. Strepstils mavi kutuyu kullanıyorum rahatlatıyor baya doktoruna sor kullan canmm
Geçmiş olsun canm, buhar burun tıkanıklığına cidden iyi geliyor. Ben de buhar makinesi yok ama duşa girince sıcak su da falan baya rahatlıyor burnumm
içine bi de nane yağı veya okaliptus yağı atarsan çok iyi olur

Yegeniminde bobregine o sekilde soylemislerdi doguma kdr duzeldi korkmayin. Kistlerde kendiliginden gecebiliyor hic stres yapmayin

Tamam canım doktoruma sorar alırım bugün

Buhar makinesi babamın evinde vardı hic hoslanmazdım ama bebek icin mecburen ben de alacagım bari simdiden alayım kendim icin maya91 de önermiş <3 burnu acmak icin sumkurmek gibi kendini zorlayarak - ıkınarak sümkürme sakın bebegi olumsuz etkilemesin.

Ben daha detaylıya girmedim salı günü inşallah, kendi doktorum 1 ay önceden söyleseymişti o beyindeki kisti, hiiiiç takma kafana geçip gider onlar ben unutmuştum bile senin mesajını görünce aklıma geldi

Evet doğru aslında öksürük krizi geliyor bazen kuruluktan yavrum kıpırdayıp duruyor ben öksürdükçe. Şimdiden alalım koyalım kenara bize de iyi olur.

Yaa kızlaar bugün 21+6 olduk geçen hafta hareketler daha belliydi hatta dışardan bile görüyordum Bu hafta daha cılız hareketleri, pozisyon değiştirmiştir diyorum ama yine de bi gerildim Sizde böyle şeyler oldu muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…