- 1 Kasım 2019
- 1.979
- 3.815
- 25
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.121
alip simdiden surmek lazim benim meme ucum kopmak uzereydi resmen megerse onceden surmek gerekiyormusLansioh un göğüs ucu kremini alacağım bende.
Bunu bildiğimiz iyi oldu teşekkürleralip simdiden surmek lazim benim meme ucum kopmak uzereydi resmen megerse onceden surmek gerekiyormus
en iyisiBunu bildiğimiz iyi oldu teşekkürler1 ay sonra başlarım 6,5-7 iken diyorum bende
Bak dedıgım gıbı bı sorun yokmus,gecer onlar kafanı takma bebegı strese sokma stres en bela şey,bısey cıkmamıskı.detaylının yarısına dıyorlar bunlarıcanim ikili test iyi cikti ama dun detayliya girdim kist varmis beyinde cp kisti dedi sonradan kayboluyormus %90i dr onemsiz diyor ama insan yine de takiyor iste bobreklerinin de birisinin boyutu digerinden farkliymis biraz
19 haftalığım ben de ara ara oluyor kasık ağrısıKızlar 23 haftalık oldum 3 gündür kasık ağrım vardı. Bugün bi geciyor bi geliyor sancı şeklinde yaşayan var mı?
insallah canim benim ya allah sesini duysunBak dedıgım gıbı bı sorun yokmus,gecer onlar kafanı takma bebegı strese sokma stres en bela şey,bısey cıkmamıskı.detaylının yarısına dıyorlar bunları
Genoksta yaptırdım canmımMerhaba kızlar
Fetal dna için panoramayı önerirsiniz yoksa genoksu mu yardımcı olur musunuz
Eşim almış strepsilps kullanabilir miyimm? Normal pastil değilmiş dedi tekrar alacaktı boğazlarım fena
Kızlar size de geçmiş olsun. Benim de iki gündür sesim kısık uyanıyorum boğazım fena oluyor. Ben de pastil alayım sizin yazdıklarınızla geldi aklıma. Strepsils daha mı iyidir ki ben pek pastil kullanmadım daha önce bilmiyorum pek. Doktora sorayım ben de bugün.Ben direkt strepsils pastil kullanabilir miyim dedim. Kullanabilirsin dedii canım. Geçmiş olsun çok
Size de geçmiş olsun ben grip degilim ama 3 gun once grip asısı oldum. Zaten önceden de ara ara olurdu estetikten dolayı ama burnum felaket tıkanıyor dün dayanamayıp otrivine sıktım anca öyle uyudum. Öyle bi burun tıkanıklığı yaşıyorum ki nefesimi zorla zart diye çekmek zorunda kalıyorum yer inliyor sjfjdjkd geceleri Burun tıkanıklıgı icin öneri var mı acaba?Kızlar size de geçmiş olsun. Benim de iki gündür sesim kısık uyanıyorum boğazım fena oluyor. Ben de pastil alayım sizin yazdıklarınızla geldi aklıma. Strepsils daha mı iyidir ki ben pek pastil kullanmadım daha önce bilmiyorum pek. Doktora sorayım ben de bugün.
Benim de muhtemelen burnum tıkanıyor o yüzden ağızdan nefes alıyorum geceleri o da boğazımı tahriş edip kurutuyor. Pastil söylemiş kızlar onu deneyeceğim ben. Bir de burun bandı iyi geliyor bana o açıyor nefesimi epey. Hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum bebek gelince de lazım olur. Aklıma gelen bunlar senin de varsa önerin alırım hiç konuşamıyorum sabahları çünküSize de geçmiş olsun ben grip degilim ama 3 gun once grip asısı oldum. Zaten önceden de ara ara olurdu estetikten dolayı ama burnum felaket tıkanıyor dün dayanamayıp otrivine sıktım anca öyle uyudum. Öyle bi burun tıkanıklığı yaşıyorum ki nefesimi zorla zart diye çekmek zorunda kalıyorum yer inliyor sjfjdjkd geceleri Burun tıkanıklıgı icin öneri var mı acaba?
Bunlar geçiyormuş canımm üzülmee hiiçcanim ikili test iyi cikti ama dun detayliya girdim kist varmis beyinde cp kisti dedi sonradan kayboluyormus %90i dr onemsiz diyor ama insan yine de takiyor iste bobreklerinin de birisinin boyutu digerinden farkliymis biraz
yaa gümüş kapak yerine hiç bişi mi kullanmayalım nasıl olcakkizlar birde benden size tavsiye gumus kapak vs hic bir ise yaramiyor kendinize simdiden bi meme ucu kremi siparisi verin ve de doguma kadar surun isterseniz ayva cekirdegini de jel yapabilirsiniz ki yumusasin o aciyi yasayan bilir valla bebelerin hic acimasi yok soyliyim
sağol canım geçti sayılır çok şükürrr sana da geçmiş olsun. Strepstils mavi kutuyu kullanıyorum rahatlatıyor baya doktoruna sor kullan canmmKızlar size de geçmiş olsun. Benim de iki gündür sesim kısık uyanıyorum boğazım fena oluyor. Ben de pastil alayım sizin yazdıklarınızla geldi aklıma. Strepsils daha mı iyidir ki ben pek pastil kullanmadım daha önce bilmiyorum pek. Doktora sorayım ben de bugün.
Geçmiş olsun canm, buhar burun tıkanıklığına cidden iyi geliyor. Ben de buhar makinesi yok ama duşa girince sıcak su da falan baya rahatlıyor burnummSize de geçmiş olsun ben grip degilim ama 3 gun once grip asısı oldum. Zaten önceden de ara ara olurdu estetikten dolayı ama burnum felaket tıkanıyor dün dayanamayıp otrivine sıktım anca öyle uyudum. Öyle bi burun tıkanıklığı yaşıyorum ki nefesimi zorla zart diye çekmek zorunda kalıyorum yer inliyor sjfjdjkd geceleri Burun tıkanıklıgı icin öneri var mı acaba?
içine bi de nane yağı veya okaliptus yağı atarsan çok iyi olurBenim de muhtemelen burnum tıkanıyor o yüzden ağızdan nefes alıyorum geceleri o da boğazımı tahriş edip kurutuyor. Pastil söylemiş kızlar onu deneyeceğim ben. Bir de burun bandı iyi geliyor bana o açıyor nefesimi epey. Hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum bebek gelince de lazım olur. Aklıma gelen bunlar senin de varsa önerin alırım hiç konuşamıyorum sabahları çünkü
Yegeniminde bobregine o sekilde soylemislerdi doguma kdr duzeldi korkmayin. Kistlerde kendiliginden gecebiliyor hic stres yapmayincanim ikili test iyi cikti ama dun detayliya girdim kist varmis beyinde cp kisti dedi sonradan kayboluyormus %90i dr onemsiz diyor ama insan yine de takiyor iste bobreklerinin de birisinin boyutu digerinden farkliymis biraz
Tamam canım doktoruma sorar alırım bugünsağol canım geçti sayılır çok şükürrr sana da geçmiş olsun. Strepstils mavi kutuyu kullanıyorum rahatlatıyor baya doktoruna sor kullan canmm
Geçmiş olsun canm, buhar burun tıkanıklığına cidden iyi geliyor. Ben de buhar makinesi yok ama duşa girince sıcak su da falan baya rahatlıyor burnumm
içine bi de nane yağı veya okaliptus yağı atarsan çok iyi olur
Buhar makinesi babamın evinde vardı hic hoslanmazdım ama bebek icin mecburen ben de alacagım bari simdiden alayım kendim icinBenim de muhtemelen burnum tıkanıyor o yüzden ağızdan nefes alıyorum geceleri o da boğazımı tahriş edip kurutuyor. Pastil söylemiş kızlar onu deneyeceğim ben. Bir de burun bandı iyi geliyor bana o açıyor nefesimi epey. Hava nemlendiricisi almayı düşünüyorum bebek gelince de lazım olur. Aklıma gelen bunlar senin de varsa önerin alırım hiç konuşamıyorum sabahları çünkü
Ben daha detaylıya girmedim salı günü inşallah, kendi doktorum 1 ay önceden söyleseymişti o beyindeki kisti, hiiiiç takma kafana geçip gider onlar ben unutmuştum bile senin mesajını görünce aklıma geldicanim ikili test iyi cikti ama dun detayliya girdim kist varmis beyinde cp kisti dedi sonradan kayboluyormus %90i dr onemsiz diyor ama insan yine de takiyor iste bobreklerinin de birisinin boyutu digerinden farkliymis biraz
Evet doğru aslında öksürük krizi geliyor bazen kuruluktan yavrum kıpırdayıp duruyor ben öksürdükçe. Şimdiden alalım koyalım kenara bize de iyi olur.Buhar makinesi babamın evinde vardı hic hoslanmazdım ama bebek icin mecburen ben de alacagım bari simdiden alayım kendim icinmaya91 de önermiş <3 burnu acmak icin sumkurmek gibi kendini zorlayarak - ıkınarak sümkürme sakın bebegi olumsuz etkilemesin.
Ben Genoksa yaptırdım, süreçte hiç sorun yaşamadımMerhaba kızlar
Fetal dna için panoramayı önerirsiniz yoksa genoksu mu yardımcı olur musunuz