Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay insallah cnm ya mahfoldum. Idrar torbam patlicak sanki surekli wc ye gdiyorum ama az bse gelio sadece ( idrarimi yaparkende agrim oluyor. Of boşa dememisler kum ve taş agrisi dogum sancisiyla ayni diye

Ay insallah cnm ya mahfoldum. Idrar torbam patlicak sanki surekli wc ye gdiyorum ama az bse gelio sadece ( idrarimi yaparkende agrim oluyor. Of boşa dememisler kum ve taş agrisi dogum sancisiyla ayni diye
Canım hıc korkma cok normal oyle olması o ılac kanalları genısletıyor.3 gune kurtulacaksın ınsallah,bol su ve hareket baska malesef yapabılecegın bısey yok

Ben emin olamıyorum Konak oluyor saç dipleri vs geçer mi sade suyla yağlanmaz mı çocuk mustela o konuda içimin rahat oldugu bir şampuan oldu benim için
Mustela yenidoğan köpük şampuanı var..bende her yıkamada değil ama 2-3 yıkamada bir bunu kullandım kızım alerjik bebekti ve inanılmaz konak vardı..zeytinyağı ile yumuşatıp tarağı ile temizliyordum

Evet bende kullanıyorum bir de kaka muhabbeti oluyor bazen sırta çıkıyor koku açısından da illaki bir şeyler kullanmak gerekiyor

Kızlar selam doktorum ile görüştüm sağlık ocağında tetanoz da olabilirsin ama biz genelde boostrix diye bir aşıyı yapıyoruz 32. Haftada tek doz dedi. Hem 2 kere aşı olmana gerek kalmıyor hemde boğmaca dahil birçok hastalığı engelliyor dedi aklınızda olsun doktorunuza sorup değerlendirebilirsiniz.

Çok geçmiş olsun üniversite oda arkadaşımdan biliyorum ne kadar acı verdiğini

Sebamed Yenidoğan şampuanı var bir de hangisi daha iyi acaba? Doktorum kendim için de ya mustela ya Sebamed kullan dedi. Farklı ürünlerini kullandım sebamedin çok da memnun kaldım. Kararsızım şimdi

Benim kaydım var. Ben sağlık ocağına gebe kaydı oluşturmuştum. Onlar zamanı gelince bizim aramamızı bekleme 20. Haftada gel dedi

Bugün bi kontrole gittim ve 46 ile başladığım bu yola artık 56 olarak devam ediyorum.... Kilona dikkat et bundan sonra dedi doktor... Ben yiyeceğim yemeklerin hayallerini kurarken
Ayyy benim o benim. 60 ile başladım boyum 168 ideal kilomla başladım ve şuan tam 69 kiloyum. 22. Haftadan selamlar bakınca hiç o kadar kilo almış gözükmüyorum ya bence sadece göbeğim var nereye gitti bu kilo anlamadım
Ben de aynı şekilde özelde her gittiğimde eşim de yanımda oluyor muhtemelen ilk ve son kez yaşayacağız o yüzden özel olsun istedik
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi

Benim kaydım var. Ben sağlık ocağına gebe kaydı oluşturmuştum. Onlar zamanı gelince bizim aramamızı bekleme 20. Haftada gel dedi
Evet canım beni de 19. Haftada arayıp yirmiden sonra gel dedi hemşire. Dün oldum ben 23g Haftanın içindeyiz geçen hafta grip aşısı oldum çünkü doktorum ol demişti araya bir on gün koydum. Hafif kol ağrısı dışında birşey yaşamadım şükür. Hatta bugün tam beş km yürüyüş yaptım

WC den beri gelemiyorum dogru duzgun cikmiyor idrarim bittim sabahtan beri yarında ablamın ameliyatı var hersey ustuste geliyor. Allahm beterinden korusun

Kız sen hayriye değil miydin gençleşmişsin
Kız ben arada Hayriye olurum arada Bihter olurum en başında hep bihterdim sonra başı sargılı migrenli Hayriye oldum. Deidm ki hamile kaldığım gün hayriyemin sargısını çıkaracağım yüzü gülecek dedim. Bir süre de mutlu Hayriye ile takıldım. Şimdi Bihter mod on

Ya çok geçmiş olsun bununla ilgili Kk da çok yazıya denk gelmiştim böbreklerimiz şiştiği için baskıdan ,taş oluşabiliyormuş maalesef. İnşallah en kısa zamanda çözüme kavuşursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…