Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabah uykumdan uyandiran kasik ağrisiyla acile gittim. Bebege bise oldu zannettik cok korktuk. Acilde ultrasonla baktilar bebek iyiydi ama sanirim taş düşürüyorsun dedi. Ürolojiye yonlendirdi. Ürolojide ultrasonla bakti taşın nerde oldugunu cozemedi sol bobregin şişmiş zaten belki taş mesaneye dogru ilerlemistir dedi. Radyolojiye gonderdi orda daha net gorurler dedi oda goremedi. Doktor gece yatarken icecegim üromisin die bir ilac verdi. Ama ise yararmi bilmiorm. Tuvaletten cikamiyorum idrar hissi var ama cikmiyor. Sanki idrar torbam patlicak gibi. Mahfoldum. Aranizda yasayan oldumu yada etrafinda yasayan. Ay suan bile idrar agrisiyla yaziyorum napcam bilmiorm

Çok geçmiş olsun canım Umarım bir an önce atlatırsın

Oyle mi ben de onlara bakayim hafif olmasi onemli benim icin ya

ayy canım geçmiş olsunnn

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin

Kızlar bugun detaylı ultrasonum vardı cok sukur hersey ıyı cıktıbebek rahatsız oldu ama sonlara dogru sırtını dondu yuzunu elı ve hatta ayagıyla kapadııgurultuden rahatsız oluyomus bebekleryerım ben onları.kanım 14.5 tan 12 ye düşmüş,kan için bişey verdi.kullanan varmı aranızda acaba?korkuyorum bunu içmeye vampir gibifotografı ınternetten aldm eczacı daha getırmedı ılacı.

Eklentiler

• IMG_5714.jpeg
    98,3 KB · Görüntüleme: 26
Ben de bu ve good plus arasında kaldım ikisinin ne farkı var acaba biri goody x plus biri goody plus
Canım ınan bılmıyorum,ben ıstedıgım ozellıkle soyledım babymalda calısan adama,dırek bızı buna yonlendırdı,cokta begendım aldım.bir alt modelı goddy plus ama neyı eksık bundan bılemıyorum.

Canım çok gecmıs olsun taşsa bu anlattıklarını yapar,sakin kalmaya çalış çok su iç ve yürü evın ıcınde sureklı hareketsız kalırsan düşmez.o ilaç çok iyi 3 güne çözer olayı merak etme.dedıgım gıbı bol su ve hareket etmelısın ama

gözün aydınn canımm benim ilaca benziyor ama neyi farklı acaba

gözün aydınn canımm benim ilaca benziyor ama neyi farklı acaba
Ayy bılmıyorum ki,dırek senınkınden ısteyecektım telefonumda ekran goruntusu alınıydı ama telefonum yanımda olmadıgı ıcın adını hatırlayamadım.bunu yazmıs oda.umarım ıyıdır yarın deneyecegım bakalım.

Şuan onu kullanmıyorum demir ilacı jhdjxjjdd yan etkilerini oku ben okumamıştım ve denk gelince korktum iç kanama mı geçiriyorum acaba diye okuyunca anladım

Şuan onu kullanmıyorum demir ilacı jhdjxjjdd yan etkilerini oku ben okumamıştım ve denk gelince korktum iç kanama mı geçiriyorum acaba diye okuyunca anladım
Decavıt ıcerken basıma geldı canım aynı seyşok olmustum bende idmanlıyımnasıl ıcıyosun pekı bunu?anlatabılırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…