Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasıın canımm ay boğazım zaten gıcıklı öksürük falan var da leblebi yerim. Sanırım geçti ama bayadır bişeyim yok

bana prego geldi canım ama daha kurmadık anne yanı olmuyor :KK43:

0-1 çok küçük değil mi kız :KK43: h&m nin kalıpları küçük oluyormuş sanırım. bi de tosuncuk çıkarırsan elinde patlar 😂
Bende bir liste vardı bulursam atarım marka marka kalıplar yazıyordu ama tecrübe ye göre hm tam kalıp lcw geniş kalıp defacto tam kalıp e bebek kalıpları küçük baya zara tam kalıp

Cranberry tablet deneyebilirsin
O nasıl bir şey eczaneden mi alınıyor vitamin gibi bir şey mi canım

Boyum 161 djndjdj ilk bebek bu gece yemelerini kesmem lazım biraz 🥲
Bunu kilo ve boy olarak düşünme canım hamilelikte direk o kadar alıp yüklendiğin için doktorlar uyarıyor yavaşla diye oluşabilecek rahatsızlıklara karşı Allah korusun tabi sağlıklı gebelik diliyorum herkese 🌸 Bu arada bende ilk gebeliğimde 50 kilo ile hamile kaldım üstüne 20 kilo aldım hatta daha fazla da olabilir tam hatırlamıyorum bende gebelik tansiyonu çıktı, gebelik zehirlenmesi geçirdim o yüzden özellikle belirtmek istedim daha önce de gruba yazmıştım ama yeniler için tekrar belirteyim dedim ☺️
Tabi bir daha ne zaman yicez moduna giriyoruz iştahımız açılıyor her şeyden az az yemekte fayda var ☺️
Gruba yazdım dikkat etmeye çalışıyorum ama benim de sonum ne olur bilemiyorum bundan sonra ki aylar hızlı alımlar başlıyor Allah hepimize kolaylık versin 🤣

O nasıl bir şey eczaneden mi alınıyor vitamin gibi bir şey mi canım

Bunu kilo ve boy olarak düşünme canım hamilelikte direk o kadar alıp yüklendiğin için doktorlar uyarıyor yavaşla diye oluşabilecek rahatsızlıklara karşı Allah korusun tabi sağlıklı gebelik diliyorum herkese 🌸 Bu arada bende ilk gebeliğimde 50 kilo ile hamile kaldım üstüne 20 kilo aldım hatta daha fazla da olabilir tam hatırlamıyorum bende gebelik tansiyonu çıktı, gebelik zehirlenmesi geçirdim o yüzden özellikle belirtmek istedim daha önce de gruba yazmıştım ama yeniler için tekrar belirteyim dedim ☺️
Tabi bir daha ne zaman yicez moduna giriyoruz iştahımız açılıyor her şeyden az az yemekte fayda var ☺️
Gruba yazdım dikkat etmeye çalışıyorum ama benim de sonum ne olur bilemiyorum bundan sonra ki aylar hızlı alımlar başlıyor Allah hepimize kolaylık versin 🤣
Evet takviye edici gıda. Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonunu çözüyor diyor herkes. Benim de antibiyotikle geçmese başlayacaktım. Tiktok falan bir yerlere yazarsan görürsün herkes yıllardır mücadelesini onunla kazanmış. Bilindik markalar zaten eczacıya da danışırsın 🥰

Başka cansıns var sandım dnndmdms bildiğimizse baya eski marka yıllardır benim bebeklikte de kullanılmıstır
Evet bazıları onu öneriyor bazıları önermiyor ben hâlâ karar veremedim şampuana
Yaa evet bazıları önermemiş kk dan da baktım. Bazıları da onları kullanmış. Sanırım bir tane yenidoğan alıcam doğal siveno falan eczaneden belirli bir ay dan sonra da bunları kullanırım

Kızlar nasılsınız? Birkaç gündür yoğunluktan giremedim. Benim minikleri 29 Ekim gösterisine hazırlamıştım. Provalar çalışmalar derken dün 29 ekimi coşkuyla kutladık🥰😅
@BUSSU_ canım gözünaydın geçmiş olsun çok sevindim 🤲🏻
@maya91 canım bebek arabası almışsın hayırlı olsun 🥰
Aradan okuyamadan kaçırdıklarım olmuş olabilir. 🙈
Ben bugün 19+1 oldum. Hareketleri hissetmiyordum ya İki üç gündür yatağa uzanınca kımıldamalar hissetmeye başladım. Alt karnımın oralarda kasığa yakın yerde. Normal mi acep?
Evett orada oluyor bu haftalarda. Benide çok huylandırıyor hatta bir kaç tanesi dışarıdan görülebilir şekildeydi çok tuhaf ama çok güzel ♥️

Kızlar unisex olsun diye beyaz alayım dedim de kız için bu dediler sizce değiştirsem mi
IMG-20241030-WA0000.jpeg

Yaa evet bazıları önermemiş kk dan da baktım. Bazıları da onları kullanmış. Sanırım bir tane yenidoğan alıcam doğal siveno falan eczaneden belirli bir ay dan sonra da bunları kullanırım
Burda iki kızı olan bi arkadaş hiç gerek yok demişti düz suyla yıkamak lazım demişti galiba alerji oluşmuştu o görürse yazar bidaha

Evet takviye edici gıda. Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonunu çözüyor diyor herkes. Benim de antibiyotikle geçmese başlayacaktım. Tiktok falan bir yerlere yazarsan görürsün herkes yıllardır mücadelesini onunla kazanmış. Bilindik markalar zaten eczacıya da danışırsın 🥰
Annem kullandı çok memnun kaldı. Cipro ya gerek kalmadı dedi. Hamileler kullanabiliyor mu bilmiyorum ama

Evet ya benim bu bilgiyi öğrendiğim çok iyi oldu çok nadiren şampuan kullanıcam 😊
Zaten çok saçı olmuyor o nedenle vücudu bi sudan geçirdik mi tamam ahshdh ama biraz büyüyünce ben de temiz içerikli bi şey arayışına girebilirim o arkadaş görüp yazarsa çok daha açıklayıcı olur 😘

X