Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam. Bir şey sormak istiyorum. Özel sağlık sigortası olanlar sigortanız detaylı ultrasonu kapsadı mı? Ben 18+3 üm. Bir sonraki kontrolümde detaylı istenecek muhtemelen ama sigorta karşılamıyorsa şimdiden devletten randevu alayım diyorum.

Kızlar selam. Bir şey sormak istiyorum. Özel sağlık sigortası olanlar sigortanız detaylı ultrasonu kapsadı mı? Ben 18+3 üm. Bir sonraki kontrolümde detaylı istenecek muhtemelen ama sigorta karşılamıyorsa şimdiden devletten randevu alayım diyorum.
Karsılamadı canım.ben acıbademlıyım.kendım odeyecegım yarın.

çok zamandır girmemişim anammm ne kadar sayfa birikmil. Okuyamadım :KK43: umarım hepiniz iyisinizdir. Ayrıntılı ultrason a gireceğim ben de cumartesi günü. İnşallah.

Önceden girenler ortalama ne kadar sürdü?
Ben de bir şey sorayım devlette girenler için bana devlet detaylı için randevuyu 18 kasıma verdi. Bunun sonucu direkt doktora gidiyor mu yoksa bir süre geçince mi sonuç vs çıkıyor? Ona göre önden ultrasonun ertesi gününe falan randevu alayım diyorum 🙂↕️

Kızlar hastane çıkışını araştırıyorum bir süredir. Ebebektekiler uygun fiyatlıydı ama model beğenemedim baby m da fiyatlar hep bin üstüydü 2k civarıydı , trendyoldan aldım link bıraktım ürünleri kaliteli fiyatları uygun. Reklam gibi oldu ama reklam değil. Satıcı çok yardımcı oldu , aldığım modelden sonra başka ürünü daha çok beğendim süresi geçtiği için iade olmuyordu ama yardımcı oldular. Bende sayfayı sizinle paylaşıp beğendiğiniz ürün olursa hem siz hem onlar faydalanın istedim. Aldığım ürün linki bu

Eklentiler

• IMG_4012.png
    IMG_4012.png
    489,3 KB · Görüntüleme: 1
Canım Allianzlıyım karşılamıyor maalesef. Tam kapsamlı doğum paketi olmasına rağmen detaylı ultrason ücretli

X