- 11 Mayıs 2022
- 2.334
- 2.822
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftada bir şampuanlayın deniliyor zaten kuzumBurda iki kızı olan bi arkadaş hiç gerek yok demişti düz suyla yıkamak lazım demişti galiba alerji oluşmuştu o görürse yazar bidaha
Hayirli olsun kizlarimiz Tatildeyim canim, tablete ulasinca guncellicem listeyi G Gozdeeer de aklimdaE elektroforez canım güncelleme yapar mısın 2. Çocuk ve Kız olucak inşallah teşekkür ederim
Karsılamadı canım.ben acıbademlıyım.kendım odeyecegım yarın.Kızlar selam. Bir şey sormak istiyorum. Özel sağlık sigortası olanlar sigortanız detaylı ultrasonu kapsadı mı? Ben 18+3 üm. Bir sonraki kontrolümde detaylı istenecek muhtemelen ama sigorta karşılamıyorsa şimdiden devletten randevu alayım diyorum.
3-4 günde yumuşadı sanki ya tam farkında değilim deNe kadar sürede yumuşuyor bu şekilde peki?
Gözün aydııın canımmm ne güzel pembiş pembiişş bi pamuk
Ben de bir şey sorayım devlette girenler için bana devlet detaylı için randevuyu 18 kasıma verdi. Bunun sonucu direkt doktora gidiyor mu yoksa bir süre geçince mi sonuç vs çıkıyor? Ona göre önden ultrasonun ertesi gününe falan randevu alayım diyorum çok zamandır girmemişim anammm ne kadar sayfa birikmil. Okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Ayrıntılı ultrason a gireceğim ben de cumartesi günü. İnşallah.
Önceden girenler ortalama ne kadar sürdü?
Asil Kaan bencekızlar yine isim sorusuyla geldim Sizce Asil Çağan mı? Asil Kaan mı?
Asil Kaankızlar yine isim sorusuyla geldim Sizce Asil Çağan mı? Asil Kaan mı?
Canım Allianzlıyım karşılamıyor maalesef. Tam kapsamlı doğum paketi olmasına rağmen detaylı ultrason ücretliKızlar selam. Bir şey sormak istiyorum. Özel sağlık sigortası olanlar sigortanız detaylı ultrasonu kapsadı mı? Ben 18+3 üm. Bir sonraki kontrolümde detaylı istenecek muhtemelen ama sigorta karşılamıyorsa şimdiden devletten randevu alayım diyorum.
Asıl Kaan bencekızlar yine isim sorusuyla geldim Sizce Asil Çağan mı? Asil Kaan mı?
Bence kaan, erkek olsa deniz kaan koyacaktım. Ğ tercih etmeyin bencekızlar yine isim sorusuyla geldim Sizce Asil Çağan mı? Asil Kaan mı?