Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet takviye edici gıda. Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonunu çözüyor diyor herkes. Benim de antibiyotikle geçmese başlayacaktım. Tiktok falan bir yerlere yazarsan görürsün herkes yıllardır mücadelesini onunla kazanmış. Bilindik markalar zaten eczacıya da danışırsın 🥰
Tamam canım denemediğim bir o kaldı zaten bakayım teşekkür ediyorum 😊

Yaa evet bazıları önermemiş kk dan da baktım. Bazıları da onları kullanmış. Sanırım bir tane yenidoğan alıcam doğal siveno falan eczaneden belirli bir ay dan sonra da bunları kullanırım
Canım bende johnson ile ilgili iyi şeyler duymamıştım bende o yüzden hiçbir ürününü kullanmıyorum 🌸

Kızlar selam. Bir şey sormak istiyorum. Özel sağlık sigortası olanlar sigortanız detaylı ultrasonu kapsadı mı? Ben 18+3 üm. Bir sonraki kontrolümde detaylı istenecek muhtemelen ama sigorta karşılamıyorsa şimdiden devletten randevu alayım diyorum.
Perinatolojide bakıldığın için kapsamıyor diye biliyorum bende. İkili testte de ödeme yapmıştım. Detaylıyıda kapsamıyor demişlerdi

çok zamandır girmemişim anammm ne kadar sayfa birikmil. Okuyamadım :KK43: umarım hepiniz iyisinizdir. Ayrıntılı ultrason a gireceğim ben de cumartesi günü. İnşallah.

Önceden girenler ortalama ne kadar sürdü?
Ben devlette girdim 20 dkya yakın sürdü
Ben de bir şey sorayım devlette girenler için bana devlet detaylı için randevuyu 18 kasıma verdi. Bunun sonucu direkt doktora gidiyor mu yoksa bir süre geçince mi sonuç vs çıkıyor? Ona göre önden ultrasonun ertesi gününe falan randevu alayım diyorum 🙂↕️
Hemen bittiği gibi raporu veriyor😂
kızlar yine isim sorusuyla geldim 😄 Sizce Asil Çağan mı? Asil Kaan mı?
Asil Kaan 🩵

X