Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aldığın üst zıbın bunu giydirip üstüne bir üst giydirebilirsin altına da aldığın pijamaları birde mayanın dediği gibi 0-1 alma onu genelde prematüre ler alıyor en az 0-3 al daha uzun giyer bebiş 0-3 de ben her güne bir takım şekilde ayarlayacağım kurutma da var kirlendikçe yıkarım diye düşünüyorum çünkü 0-3 lerde hemen küçülmeye başlıyor 0-3 alt üst takım ya da tulum altınada zıbın olacak şekilde giydireceğim

Bazen benim de oluyor canim ishal gibi ozellikle sabahlari gun icin de geciyor senin de bir anlik olmustur
ay benim hiç olmaz kız kabız olurum genelde şaşırdım o yüzden neyse düzeldim hdfj
Pregoya da bir bakarim canim daha da karar veremedim park yatak onermislerdi almisken biraz kullanayim diye dusundum en azindan 2 3 yasina kadar
aynen park yatak benimki de yatsın baya bi sonra normal yatak alırım.
Türk kahvesi limon yap kuzu
geçti geçti esoo
3 ten sonra canım
mutlaka yaaz merak ediyorruzz

Allah izin verirse cinsiyeti öğreneceğiz bugün tabii ki sağlıklı olması her şeyden önemli ama insan merak ediyor kıpır kıpırım :) şans dileyin kızlar
Ay hadi inşallah… ben de yarın detaylı USG de öğrenmeyi umuyorum 21 haftaya girdik hala göstermiyor benim sıpa da :)

Bugün bi kontrole gittim ve 46 ile başladığım bu yola artık 56 olarak devam ediyorum.... Kilona dikkat et bundan sonra dedi doktor... Ben yiyeceğim yemeklerin hayallerini kurarken
46 nedir yaaabenim cocukkenkı kılomboyun 1.60 ın uzerındeyse sorun yok canım.gayet normal

Ben birden ayağa kalkınca alt karnımda baskı hissediyorum sertlik oluyor karnımda sanki idrara sıkışmış gibi doktora okadar çok şey soruyorum ki bunuda yazamam şimdi sorabileceğim bi tek siz varsınız normal mi acabaa

Ay bende ayağa kalktıkça çişim geliyor bıktım artık bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…