- 11 Temmuz 2024
- 855
- 1.702
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.701
Canım aldığın üst zıbın bunu giydirip üstüne bir üst giydirebilirsin altına da aldığın pijamaları birde mayanın dediği gibi 0-1 alma onu genelde prematüre ler alıyor en az 0-3 al daha uzun giyer bebiş 0-3 de ben her güne bir takım şekilde ayarlayacağım kurutma da var kirlendikçe yıkarım diye düşünüyorum çünkü 0-3 lerde hemen küçülmeye başlıyor 0-3 alt üst takım ya da tulum altınada zıbın olacak şekilde giydireceğimKızlaaar e ebebkte hıcbı nane yoktuşehrinde babymall olan varsa dırek oraya gitsin,orası mukemmeldı.Şimdi ben h m den bunları alıcam ama kafamda buyuk bır soru var bu cocuk bu kıyafetın uzerıne ne gıyecek?üzeri çıtçıtlı ya içine çıtçıtlı badi giydirilmez ee sade böyle giydirilmez üşür,nasıl birşeu giydirilir içine yada dısına fikirlerinizi acil bekliyoruuuuum
3 ten sonra canımne zamaaan randevuuuu
Ben 17. haftadayım 5 kilo verdiğimle kaldım kusmaktanCok iyi canim benim de 3 kg oldumumkun oldugunca hamur yememeye calisiyorum abur cubur felan yoksa hergun yerim canim cok cekiyor
Ben kullanici yorumlarina bakarak yoyko aldimKizlar park yatak almayi dusunuyorum ama hangi marka onerirsiniz?
ay benim hiç olmaz kız kabız olurum genelde şaşırdım o yüzden neyse düzeldim hdfjBazen benim de oluyor canim ishal gibi ozellikle sabahlari gun icin de geciyor senin de bir anlik olmustur
aynen park yatak benimki de yatsın baya bi sonra normal yatak alırım.Pregoya da bir bakarim canim daha da karar veremedim park yatak onermislerdi almisken biraz kullanayim diye dusundum en azindan 2 3 yasina kadar
geçti geçti esooTürk kahvesi limon yap kuzu
mutlaka yaaz merak ediyorruzz3 ten sonra canım
Ay hadi inşallah… ben de yarın detaylı USG de öğrenmeyi umuyorumAllah izin verirse cinsiyeti öğreneceğiz bugün tabii ki sağlıklı olması her şeyden önemli ama insan merak ediyor kıpır kıpırım :) şans dileyin kızlar
Olsun canim bebek kg iyiyse zaten sorun yok bizim kg almamiz cok iyi degil zaten seker vs durumlari icinBen 17. haftadayım 5 kilo verdiğimle kaldım kusmaktan
hayal olarak kalsın demiş sdfgsBugün bi kontrole gittim ve 46 ile başladığım bu yola artık 56 olarak devam ediyorum.... Kilona dikkat et bundan sonra dedi doktor... Ben yiyeceğim yemeklerin hayallerini kurarken
46 nedir yaaaBugün bi kontrole gittim ve 46 ile başladığım bu yola artık 56 olarak devam ediyorum.... Kilona dikkat et bundan sonra dedi doktor... Ben yiyeceğim yemeklerin hayallerini kurarken
Seninki kesin kız erkek çıkarsa şoklanırımAy hadi inşallah… ben de yarın detaylı USG de öğrenmeyi umuyorum21 haftaya girdik hala göstermiyor benim sıpa da :)
Dikkat et canım çok kilo sonra tansiyon şeker vb sıkıntılar çıkarıyorBugün bi kontrole gittim ve 46 ile başladığım bu yola artık 56 olarak devam ediyorum.... Kilona dikkat et bundan sonra dedi doktor... Ben yiyeceğim yemeklerin hayallerini kurarken
Ay bende ayağa kalktıkça çişim geliyor bıktım artık bu durumdanBen birden ayağa kalkınca alt karnımda baskı hissediyorum sertlik oluyor karnımda sanki idrara sıkışmış gibidoktora okadar çok şey soruyorum ki bunuda yazamam şimdi sorabileceğim bi tek siz varsınız normal mi acabaa
geçen iş yerinde limonlarla kutuda kalmış o kadar güzel olgunlaşmış kiii. Limonla birlikte kutuyu kapat bekletKızlar bu avokadoları nasıl yumuşatıyorsunuz?ben bir türlü yapamıyorum ya içi kararıyor?
Neden oluyor ki acabaAy bende ayağa kalktıkça çişim geliyor bıktım artık bu durumdan
Bencede çok su içmekten ama tabi bende bir de idrar yolu sıkıntısı var canımNeden oluyor ki acabaçok su içiyorum ben o yüzden tuvalete gidiyorum sürekli ama ayağa kalktığım an kasık bölgeme doğru bi sertlik baskı hissediyorum
Ne kadar sürede yumuşuyor bu şekilde peki?geçen iş yerinde limonlarla kutuda kalmış o kadar güzel olgunlaşmış kiii. Limonla birlikte kutuyu kapat beklet