Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastane çıkışında dikkat etmemiz gereken bir şey var mı ? Müslin kıyafet almayın dediler üşüyorlarmış Onun dışında alt üst olması gerek mi içinde göbek bağı düşmemiş olucak Bir arkadaşım öyle demişti ama belki önemli değildir 10lu parça almak mı gerek illa Çok soru sordum sabah sabah günaydın

Canım gözün aydın inşallah böyle geçer gider bu sıkıntın da çok geçmiş olsun

Gözün aydııın canımm

Ödenmiyor devlet karşılıyor 2 tane aşı var biri 100 tl diğeri 200 tl civarlarında. 100 tl olanını yapıyorlar diğerini kabul etmediler. Ben gittiğimde sağlık ocağına ellerinde yoktu. Geldiğinde arayacaklardı önümüzdeki hafta gelir dedi ama ben izin alamam diye eczaneden alıp yaptırdım.
Benim gobek deligimin oralarda sanki birseyler toplaniyor cogu zaman gazdan mi acaba?

Gelmiş geçmiş olsun

Benim bebişimin hareketleri artık karnımı video çekince belli oluyor ya
Ayy bugün ultrasonda bakarken o kadar garip bişey oldu ki tam böyle aşırı hareketliydi poposunu yukarı doğru kaldırdı ben hissettim ekstra doktor hissetti aynı anda aa nasıl vurdu dedik garip bi his bu kadar net hissetmek mucize gibi dışardanda hissediliyor

Çok teşekkür ederim canım sende dikkat et kendine
İnşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza
Hayır özel sektördeyim ben
Aminn aminnn canım beniimm aslında kendi hekiminde tekrar konuş bir doktor raporu veriyor diğer üç doktorda onay veriyor
İnşallah kolaylıkla alırsın

Gecmis olsun canim <3

Merhaba,
Doktor bugün ultrason bakarken böbreklerde genişleme var bol su iç dedi. 1 ay sonra ayrıntılı ultrason var. Böyle bi durum başına gelen ya da bilen duyan var mı acaba?

Kızlaaar napıyosunuuuzbirazdan e bebege gıdıcem aldıklarımı atarım size de.yaa ben ıkı gundur pek hıssedemıyorum bebıskoyu,sizler sureklı hergun aynı yogunlukta hıssedıyormusunuz bebıtoları?yoksa bı gun yogun dıger gun pek hıssedemedıgınız oluyormu?yanı 21. Haftada artık hep hıssetmem lazım dıye dusunuyorum ama yok kerata bi kendını gosterıyo sonra ıkı gun yok ortalarda

Merhaba,
Doktor bugün ultrason bakarken böbreklerde genişleme var bol su iç dedi. 1 ay sonra ayrıntılı ultrason var. Böyle bi durum başına gelen ya da bilen duyan var mı acaba?
Bana da aynısını detaylı ultrasonda söylediler erkek bebeklerde normal ama down sendromu belirtisi de olabilir amniyosentez yaptır dediler ben yaptırmadım tabi ki.

Bana da aynısını detaylı ultrasonda söylediler erkek bebeklerde normal ama down sendromu belirtisi de olabilir amniyosentez yaptır dediler ben yaptırmadım tabi ki.

Çok geçmiş olsun size de. Umarım sağlıklı ilerler süreç. Sonrasında bi sıkıntı oldu mu peki sizde. Yani hala takip ediyorlar mi böbrekleri?

Ama ben fetal dna testi de yaptırmıştım. Orada Down send. Vs olsa çıkardı diye düşünüyorum. Sizde yaptırmış miydiniz fetal dna

Canım ben 4 gündür hissetmeye başladım ama bugün daha yoğun diğer günler aynı yoğunlukta değildi değişiyor o bence biraz daha büyümelerini beklicez sanırım net hissetmek için

Ben fetal ya da tarama testi yaptırmadım daha önce. Henüz tekrar kontrole gitmediğimden ekstra bilgim yok 2 hafta var bir sonraki kontrolüme. Ama bebeğin iyi olduğunu hissediyorum her gün daha güçlü tepiyor ve karnım büyüyor :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…