- 20 Temmuz 2010
- 346
- 840
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.561
Canım gözün aydın inşallah böyle geçer gider bu sıkıntın da çok geçmiş olsunKızlaaar şimdi çıktım doktordan . Taburcu oluyorum 4 gündür inanılmaz bunaldım hastanedeilaçlara evde devam edicem.
Evde çok fazla kasılma yaşamam inşallah10 gün rapor verdi şimdilik uzatabilirsem uzatmak istiyorum raporu çünkü çalışınca ister istemez çok yoruluyorum doğuma kadar dinlenmeyi düşünüyorum heyet raporu alabilirsem alıcam gerçi onu nasıl alıyoruz hiç bilgim yok
Gözün aydııın canımmKızlaaar şimdi çıktım doktordan . Taburcu oluyorum 4 gündür inanılmaz bunaldım hastanedeilaçlara evde devam edicem.
Evde çok fazla kasılma yaşamam inşallah10 gün rapor verdi şimdilik uzatabilirsem uzatmak istiyorum raporu çünkü çalışınca ister istemez çok yoruluyorum doğuma kadar dinlenmeyi düşünüyorum heyet raporu alabilirsem alıcam gerçi onu nasıl alıyoruz hiç bilgim yok
Ödenmiyor devlet karşılıyor 2 tane aşı var biri 100 tl diğeri 200 tl civarlarında. 100 tl olanını yapıyorlar diğerini kabul etmediler. Ben gittiğimde sağlık ocağına ellerinde yoktu. Geldiğinde arayacaklardı önümüzdeki hafta gelir dedi ama ben izin alamam diye eczaneden alıp yaptırdım.Göbek deliğimin iç tarafı acıyor benim de sanki daha önce de grupta konuşulmuştu bu konu. Hatırladığım kadarıyla yaygın bir durum
Sağlık ocağında yapılan bu aşı için ücret ödeniyor mu? Arkadaşıma devlet karşılamıyor eczaneden al biz yapalım demişler. Eğer öyleyse biraz daha bekleyip bir hafta sonu direkt eczanede vurdurmayi düşünüyorum da
Benim gobek deligimin oralarda sanki birseyler toplaniyor cogu zaman gazdan mi acaba?
Gelmiş geçmiş olsunKızlaaar şimdi çıktım doktordan . Taburcu oluyorum 4 gündür inanılmaz bunaldım hastanedeilaçlara evde devam edicem.
Ayy bugün ultrasonda bakarken o kadar garip bişey oldu ki tam böyle aşırı hareketliydi poposunu yukarı doğru kaldırdı ben hissettim ekstra doktor hissetti aynı anda aa nasıl vurdu dedikBenim bebişimin hareketleri artık karnımı video çekince belli oluyor ya
Aminn aminnn canım beniimmÇok teşekkür ederim canımsende dikkat et kendine
İnşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza
Hayır özel sektördeyim ben
Buldum canım sağolSağlık ocağında kayıt yaptırdınmi canım akıllı asistana gircen sağ tarafta işaretler var orda bebek şekline tıkla alttan 3 sırada bilgilerin öyle çıkıyor
Gecmis olsun canim <3Kızlaaar şimdi çıktım doktordan . Taburcu oluyorum 4 gündür inanılmaz bunaldım hastanedeilaçlara evde devam edicem.
Aa o kadar kolay mıAminn aminnn canım beniimmaslında kendi hekiminde tekrar konuş bir doktor raporu veriyor diğer üç doktorda onay veriyor
İnşallah kolaylıkla alırsın
Bana da aynısını detaylı ultrasonda söylediler erkek bebeklerde normal ama down sendromu belirtisi de olabilir amniyosentez yaptır dediler ben yaptırmadım tabi ki.Merhaba,
Doktor bugün ultrason bakarken böbreklerde genişleme var bol su iç dedi. 1 ay sonra ayrıntılı ultrason var. Böyle bi durum başına gelen ya da bilen duyan var mı acaba?
Bana da aynısını detaylı ultrasonda söylediler erkek bebeklerde normal ama down sendromu belirtisi de olabilir amniyosentez yaptır dediler ben yaptırmadım tabi ki.
Canım ben 4 gündür hissetmeye başladımKızlaaar napıyosunuuuzbirazdan e bebege gıdıcem aldıklarımı atarım size de.yaa ben ıkı gundur pek hıssedemıyorum bebıskoyu,sizler sureklı hergun aynı yogunlukta hıssedıyormusunuz bebıtoları?yoksa bı gun yogun dıger gun pek hıssedemedıgınız oluyormu?yanı 21. Haftada artık hep hıssetmem lazım dıye dusunuyorum ama yok kerata bi kendını gosterıyo sonra ıkı gun yok ortalarda
Sanki seğirme gibi değil mi? Bende de oluyor 2 haftadır. Ben inanamadım başta çok minik diyeBenim bebişimin hareketleri artık karnımı video çekince belli oluyor ya
Ben fetal ya da tarama testi yaptırmadım daha önce. Henüz tekrar kontrole gitmediğimden ekstra bilgim yok 2 hafta var bir sonraki kontrolüme. Ama bebeğin iyi olduğunu hissediyorum her gün daha güçlü tepiyor ve karnım büyüyor :-DÇok geçmiş olsun size de. Umarım sağlıklı ilerler süreç. Sonrasında bi sıkıntı oldu mu peki sizde. Yani hala takip ediyorlar mi böbrekleri?
Ama ben fetal dna testi de yaptırmıştım. Orada Down send. Vs olsa çıkardı diye düşünüyorum. Sizde yaptırmış miydiniz fetal dna