-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.581
Çok şükür ya çok sevindim. Benim de biraz kafama takıldı o yüzden sormak istedim. İnşallah güzel olur hersey :)Ben fetal ya da tarama testi yaptırmadım daha önce. Henüz tekrar kontrole gitmediğimden ekstra bilgim yok 2 hafta var bir sonraki kontrolüme. Ama bebeğin iyi olduğunu hissediyorum her gün daha güçlü tepiyor ve karnım büyüyor :-D
Bazı günler sakin oluyor. Dik otururken değil de, koltukta yayılarak oturunca daha çok hissediyorum ben.Kızlaaar napıyosunuuuzbirazdan e bebege gıdıcem aldıklarımı atarım size de.yaa ben ıkı gundur pek hıssedemıyorum bebıskoyu,sizler sureklı hergun aynı yogunlukta hıssedıyormusunuz bebıtoları?yoksa bı gun yogun dıger gun pek hıssedemedıgınız oluyormu?yanı 21. Haftada artık hep hıssetmem lazım dıye dusunuyorum ama yok kerata bi kendını gosterıyo sonra ıkı gun yok ortalarda
Bana da şimdi ebebekten kargo geldi bunları aldım :-3Kızlaaar napıyosunuuuzbirazdan e bebege gıdıcem aldıklarımı atarım size de.yaa ben ıkı gundur pek hıssedemıyorum bebıskoyu,sizler sureklı hergun aynı yogunlukta hıssedıyormusunuz bebıtoları?yoksa bı gun yogun dıger gun pek hıssedemedıgınız oluyormu?yanı 21. Haftada artık hep hıssetmem lazım dıye dusunuyorum ama yok kerata bi kendını gosterıyo sonra ıkı gun yok ortalarda
Çok büyük geçmiş olsun canımKızlaaar şimdi çıktım doktordan . Taburcu oluyorum 4 gündür inanılmaz bunaldım hastanedeilaçlara evde devam edicem.
Evde çok fazla kasılma yaşamam inşallah10 gün rapor verdi şimdilik uzatabilirsem uzatmak istiyorum raporu çünkü çalışınca ister istemez çok yoruluyorum doğuma kadar dinlenmeyi düşünüyorum heyet raporu alabilirsem alıcam gerçi onu nasıl alıyoruz hiç bilgim yok
22+4 oldum bugün daha 1-2 haftadır falan iştahım açıldı. Tiksinti hala duyuyorum, arada mide yanması da oluyo ama o 14-20 haftalar arasında hissettiğim aşırı bulantı ve reflü geçti çok şükür. Senin de hafifler zamanla merak etme.Kızlar yine aynı soruyu sorucam ama mide bulantınız geçti di mi16+1 oldum bedenen çok yoruldum artık, evdekiler de psikolojik olarak yoruldu; ne zaman bitecek bu ya :….((((
Offf bir an önce umarım22+4 oldum bugün daha 1-2 haftadır falan iştahım açıldı. Tiksinti hala duyuyorum, arada mide yanması da oluyo ama o 14-20 haftalar arasında hissettiğim aşırı bulantı ve reflü geçti çok şükür. Senin de hafifler zamanla merak etme.
Gerilme hissi de oluyor canim cuma kontrolum var bir bakilsin yabilmiyorum ki canıım acı oluyor mu:? gerilme hissi olmuyorsa belki bebiş bi yerlerini dayıyordurr
Gecmis olsun canim
Canim ilac kullanmama ragmen ara ara bulantim oluyor dun ve bugun kahvaltidan sonra cikardim belli olmuyorKızlar yine aynı soruyu sorucam ama mide bulantınız geçti di mi16+1 oldum bedenen çok yoruldum artık, evdekiler de psikolojik olarak yoruldu; ne zaman bitecek bu ya :….((((
Benim hiç midem bulanmadığı için doktoruma sormuştum, sakin ve panik olmayan bir karakterin var. Bununla alakalı demişti. Nasıl karar verdiniz hocam dedim, 30 yıllık tecrübe demişti.Kızlar yine aynı soruyu sorucam ama mide bulantınız geçti di mi16+1 oldum bedenen çok yoruldum artık, evdekiler de psikolojik olarak yoruldu; ne zaman bitecek bu ya :….((((
bugün uygulama da okumuştum bu haftalarda bir hissedip 2-3 gün kaybolması normalmiş :) ben her gün hissediyorumKızlaaar napıyosunuuuzbirazdan e bebege gıdıcem aldıklarımı atarım size de.yaa ben ıkı gundur pek hıssedemıyorum bebıskoyu,sizler sureklı hergun aynı yogunlukta hıssedıyormusunuz bebıtoları?yoksa bı gun yogun dıger gun pek hıssedemedıgınız oluyormu?yanı 21. Haftada artık hep hıssetmem lazım dıye dusunuyorum ama yok kerata bi kendını gosterıyo sonra ıkı gun yok ortalarda
Bende de hala devam ediyor yumurta ve et giyemiyorum kokudan tiksiniyorum yarın 20 haftalık olcazKızlar yine aynı soruyu sorucam ama mide bulantınız geçti di mi16+1 oldum bedenen çok yoruldum artık, evdekiler de psikolojik olarak yoruldu; ne zaman bitecek bu ya :….((((
Benim en başından ber inanılmaz bulantım ve kusmam var 18.haftada geçti diyebilirim hattaKızlar yine aynı soruyu sorucam ama mide bulantınız geçti di mi16+1 oldum bedenen çok yoruldum artık, evdekiler de psikolojik olarak yoruldu; ne zaman bitecek bu ya :….((((
Benim de aşırı gergin ve nemli sıksam gelir sanki ama acıdıgı için hiç dokunmuyorumKızlar benimde bi sorum var göğüslerim inanılmaz acıyor ve sıvı geliyor sütyenime doktora sordum normal dedi bu durumu yaşayan var mı
Bende dokunmuyorum ama kendiliğinden geliyor sıvı sıksam fışkırıcak galibaBenim de aşırı gergin ve nemli sıksam gelir sanki ama acıdıgı için hiç dokunmuyorum
Benim de aynıKızlaaar napıyosunuuuzbirazdan e bebege gıdıcem aldıklarımı atarım size de.yaa ben ıkı gundur pek hıssedemıyorum bebıskoyu,sizler sureklı hergun aynı yogunlukta hıssedıyormusunuz bebıtoları?yoksa bı gun yogun dıger gun pek hıssedemedıgınız oluyormu?yanı 21. Haftada artık hep hıssetmem lazım dıye dusunuyorum ama yok kerata bi kendını gosterıyo sonra ıkı gun yok ortalarda
Evet bişe derimin altında hareket ediyor çok güzel yaSanki seğirme gibi değil mi? Bende de oluyor 2 haftadır. Ben inanamadım başta çok minik diye