Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür ya çok sevindim. Benim de biraz kafama takıldı o yüzden sormak istedim. İnşallah güzel olur hersey :)

Bazı günler sakin oluyor. Dik otururken değil de, koltukta yayılarak oturunca daha çok hissediyorum ben.

Bana da şimdi ebebekten kargo geldi bunları aldım :-3
Şu acayip tatlı küçücük HelloBaby Yenidoğan Kadife Patikli Alt - ebebek

Kızlar yine aynı soruyu sorucam ama mide bulantınız geçti di mi 16+1 oldum bedenen çok yoruldum artık, evdekiler de psikolojik olarak yoruldu; ne zaman bitecek bu ya :….((((

Çok büyük geçmiş olsun canım Dinlen ve pozitif düşüncelerle geçirmeye bak süreci

Kızlar yine aynı soruyu sorucam ama mide bulantınız geçti di mi 16+1 oldum bedenen çok yoruldum artık, evdekiler de psikolojik olarak yoruldu; ne zaman bitecek bu ya :….((((
22+4 oldum bugün daha 1-2 haftadır falan iştahım açıldı. Tiksinti hala duyuyorum, arada mide yanması da oluyo ama o 14-20 haftalar arasında hissettiğim aşırı bulantı ve reflü geçti çok şükür. Senin de hafifler zamanla merak etme.

Canim ilac kullanmama ragmen ara ara bulantim oluyor dun ve bugun kahvaltidan sonra cikardim belli olmuyor

Benim hiç midem bulanmadığı için doktoruma sormuştum, sakin ve panik olmayan bir karakterin var. Bununla alakalı demişti. Nasıl karar verdiniz hocam dedim, 30 yıllık tecrübe demişti.
Sakin olman, bulantıları kafana çok takmamam belki işine yarar

bugün uygulama da okumuştum bu haftalarda bir hissedip 2-3 gün kaybolması normalmiş :) ben her gün hissediyorum

Benim en başından ber inanılmaz bulantım ve kusmam var 18.haftada geçti diyebilirim hatta imagination forever konuşup teselli ediyorduk şu ay bu ay geçicek diye ha şuan yok oldu mu hayır ara ara oluyor yine ara sıra kusuyorum ama 2 haftadır ilaç içmiyorum umarım seninde bi kaç haftaya geçer

Benim de aynı dün videodan bile belli oluyordu sabah poyraaz uyan annecim diye diye dakikalar sonra hissettim eşim de rahat bırak çocuğu uyusun da büyüsün diyor bugün hareketler az bazen uykumdan uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…