- 25 Haziran 2024
- 523
- 1.607
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.281
Doktorun normal dediyse hiç kafanı karıştırma canım bence. İnternet çok doğru bilgiler vermiyor her zamanTeşekkür ederim kızlar. İnternete yazınca kilosu boyu 19 haftalikla uyumlu çıkıyor. O yüzden kafam karıştı
Canım bana gelenler o kadar küçük ki ben yenidoğan için uygun olduğunu düşünüyorum aslında ama sen bilirsin tabiKızlar benim kafam karıştı kıyafet konusunda. Tinylam ürünü alıcam ama 0-3 ay hastane çıkışı bebeğe büyük olmaz mı? 3. Ayında bile giyilebilir demek değil mi 0-3 ay beden? Bu durumda yedoğana büyük gelmez mi?
Yaaaaa aynı takımı almışız aynı yerden şaka mıııııııııı ben de çok beğendim yüzde 100 pamuk yumoş yumoş giyecek oğluşlarımızKızlar tiny lamb hastane çıkışımız geldi çok güzel kumaşları dün sipariş verdim bugün gönderdiler hemen. Bir tane önlük de hediye etmişler hattayalnız çok minik bunlar ya içini dolduracak diye düşündüm de çok duygulandım ya
Gerçekten miiYaaaaa aynı takımı almışız aynı yerden şaka mıııııııııı ben de çok beğendim yüzde 100 pamuk yumoş yumoş giyecek oğluşlarımız
Valla aynen ben tulum falan da aldım bayağı ordan Müslüm battaniye aldım bana da hediye küçük bir zıbın yollamışlarGerçekten miievet bayıldım yumuşacık çok beğendim ben de masanın üzerine koydum daha kaldıramadım gelip gidip izliyorum içine girecek oğluşum diye inşallah sağlıkla doğsunlar mis gibi koksunlar
İnşallahDoktorun normal dediyse hiç kafanı karıştırma canım bence. İnternet çok doğru bilgiler vermiyor her zaman
Canım bana gelenler o kadar küçük ki ben yenidoğan için uygun olduğunu düşünüyorum aslında ama sen bilirsin tabi
2 taraftada mı? Benim sağ tarafımda vardı gittim miyom oluşmuş.Kizlar 20. Hafta icinde kasik ağrisi yaşayan var mi. Sabahtan beri kasık ağrım var. Zonklama şeklinde
Yok sağ tarafimda peki ciddi bisey mi ne yapmak gerekiyor2 taraftada mı? Benim sağ tarafımda vardı gittim miyom oluşmuş.
Canım sanırım hep yatıp dinlenmen gerekiyorAlttan yaptı canım
Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok zordur bunu yaşamak yaşayan içinde sizler için de zamanında biz de yaşamıştık biliyorum maalesef. Menenjiyom vardı annem de yine kötü huylu olmayan bir tümör. 60 yaşlarının sonunda yüksek bir kilo tansiyon ve rahatsızlıklara rağmen ameliyat oldu annem. Çok şükür sonrasında gördüğü fizik tedavi ile büyük bir hasar almadan ameliyata atlattı. Ödem vardı yine annemde de. Bunun tabii yeri çeşidi türü çok farklı oluyor ameliyatları da ona göre oluyor tabii ki ama yüreğini ferah tut. Annem gibi eminim ablan da sağlıklı bu ameliyatı olup atlatacaktır. Dualarım sizinle.Kizlar merhaba. Çarsamba gununden beri zor gunler geciriyoruz. Ablam haftaya beyin tümörü ameliyati olcak. Ve cok riskli bir ameliyat dedi doktorutümörü onceden biliyorduk iyi huylu demislerdi. Ve smdi tümörü ödem yapmis hemen ameliyat olmasi lazim dedi doktoru etrafinizda bu ameliyattan olan varmi herkese bir umut soruyoruz
Ablaminda cok tehlikeli bir yerde tümörü. Sag tarafini kontrol eden merkezde. Doktor sag tarafinda hasar kalabilir dedi. Ve bu hasar gecicide olabilir kalicida bisey diyemem dedi. Zaten tehlikeli.biyerde oldugu icin kimse ameliyat etmeyi tercih etmedi. Işin tedavisi goruyordu ama onada asla cevap vermedi tumor. En son carsamba gunu kontrolu vardi emar cektiler ve hemen ameliyat olman lazim dedilerCanım öncelikle çok geçmiş olsun çok zordur bunu yaşamak yaşayan içinde sizler için de zamanında biz de yaşamıştık biliyorum maalesef. Menenjiyom vardı annem de yine kötü huylu olmayan bir tümör. 60 yaşlarının sonunda yüksek bir kilo tansiyon ve rahatsızlıklara rağmen ameliyat oldu annem. Çok şükür sonrasında gördüğü fizik tedavi ile büyük bir hasar almadan ameliyata atlattı. Ödem vardı yine annemde de. Bunun tabii yeri çeşidi türü çok farklı oluyor ameliyatları da ona göre oluyor tabii ki ama yüreğini ferah tut. Annem gibi eminim ablan da sağlıklı bu ameliyatı olup atlatacaktır. Dualarım sizinle.
Kaç cm olduğu da önemli zaten yapılabilecek birşey yokmuş hamilelikte benim 2 cm di. Bi zararı olmaz sadece çok ağrıtır demişti. Benim ağrım böyle bıçak saplıyorlar gibi bugün var yarın yok sonra yine. Miyomdan kaynaklı olabilir sen yine görün bi doktora. Ben bazen ağrıdan sağ tarafıma yatamıyorumYok sağ tarafimda peki ciddi bisey mi ne yapmak gerekiyor
Rabbim şifa versin iyiyi düşün inşallah iyi olacakAblaminda cok tehlikeli bir yerde tümörü. Sag tarafini kontrol eden merkezde. Doktor sag tarafinda hasar kalabilir dedi. Ve bu hasar gecicide olabilir kalicida bisey diyemem dedi. Zaten tehlikeli.biyerde oldugu icin kimse ameliyat etmeyi tercih etmedi. Işin tedavisi goruyordu ama onada asla cevap vermedi tumor. En son carsamba gunu kontrolu vardi emar cektiler ve hemen ameliyat olman lazim dedilerhaftaya adanada ameliyat olcak hayrlisiyla insallah .. peki fizik tedavi ise yaradimi ? Dualarinizi eksik etmeyin nolur
Annemin de sol hareket merkezindeydi. Sol bacağında bilekte sadece hasar kaldı fizik tedavi çok işe yaradı. Annem doksan kilonun üzerinde ve iki bacağında platin var ona rağmen iyi şuan. Ameliyat zor evet çok uzun sürüyor doktor bize de yüzde elli ihtimal verdi. Size söylediği gibi. Hacettepe de ameliyat olmuştu annem de. Umarım ablan da annem gibi sağlıkla atlatır ameliyatı canımAblaminda cok tehlikeli bir yerde tümörü. Sag tarafini kontrol eden merkezde. Doktor sag tarafinda hasar kalabilir dedi. Ve bu hasar gecicide olabilir kalicida bisey diyemem dedi. Zaten tehlikeli.biyerde oldugu icin kimse ameliyat etmeyi tercih etmedi. Işin tedavisi goruyordu ama onada asla cevap vermedi tumor. En son carsamba gunu kontrolu vardi emar cektiler ve hemen ameliyat olman lazim dedilerhaftaya adanada ameliyat olcak hayrlisiyla insallah .. peki fizik tedavi ise yaradimi ? Dualarinizi eksik etmeyin nolur
Canıım hayırlı olsun sağlıkla kullanınMerhaba şekerler,bugun hepımız ıcın bebek esyalarının içinden gectım,aldıklarımı eklıyorum #reklamdeğil.ana kucagı almaktan vazgectım adam 6nay sonra bıda kullanamayacak bosuna o kadar para vermeyın dedı(mamaroonunkini istiyordum)bebek arabası süper,yatagada bayıldım.4 yasına kadar kullanabılıyormus.Güle güle kullansın insaşşal Allahım saglıkla
Çok sağol rahatladim biraz suan gecti. Bu hafta da gidecektim doktoraKaç cm olduğu da önemli zaten yapılabilecek birşey yokmuş hamilelikte benim 2 cm di. Bi zararı olmaz sadece çok ağrıtır demişti. Benim ağrım böyle bıçak saplıyorlar gibi bugün var yarın yok sonra yine. Miyomdan kaynaklı olabilir sen yine görün bi doktora. Ben bazen ağrıdan sağ tarafıma yatamıyorum
Anne yanı beşiğe bayıldım ben de bundan alayımMerhaba şekerler,bugun hepımız ıcın bebek esyalarının içinden gectım,aldıklarımı eklıyorum #reklamdeğil.ana kucagı almaktan vazgectım adam 6nay sonra bıda kullanamayacak bosuna o kadar para vermeyın dedı(mamaroonunkini istiyordum)bebek arabası süper,yatagada bayıldım.4 yasına kadar kullanabılıyormus.Güle güle kullansın insaşşal Allahım saglıkla