Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İstemedikçe vermiyorlar belki unutmuştur hatırlat bi dahakine

Kızlar bu saatte mide yanması be bulantısına uyandım. Aşırı midem yanıyor ilk defa kustum. Aranızda yaşayan var mı
Aynısını yaşadım boğulur gibi uyandım resmen yastıklar yüksek şekilde yatıyorum Gaviscon içtim eh işte
Lansor demişti doktor 2 günde 1 onu alacağım yok böyle bir yanma

Kızlar buarada göbek çizgileriniz ne durumda erkege hamile olanlarda gobek deliginin ustundede cizgi olusuyormus. Oyle olan varmi
Ben oğluma 6 aylık hamileyim, öyle bir çizgim çıkmadı. Beyaz tenli ve sarışınım, belki ondandır. Göğüs uçlarımda da kararma olmadı mesela,

Ben oğluma 6 aylık hamileyim, öyle bir çizgim çıkmadı. Beyaz tenli ve sarışınım, belki ondandır. Göğüs uçlarımda da kararma olmadı mesela,
Ben de aynı şekilde 22. Haftadayım çizgi veya göğüs uçlarında kararma olmadı. O vücut yapısıyla alakalı galiba

Fitil ne kadar süre kullandınız kanamadan sonra

Kızlar kontrolden çıktım şimdi Her şey normal. Kızım da gayet iyi Elhamdülillah Normalde 18+5 tik bugün. Bir hafta hep önden gidiyorduk fakat bugün satla uyumlu çıktık. 17+6 çıktık. Bebişimin boyu 18 cm kilosu 218 Gr mı öyle bir şey. Acaba ölçümdemi problem oldu tam bilmiyorum ama doktor normal dedi her şeyi. Rahim uzunluğumda gayet iyiymiş ölçüm olarak söylemedi ama baktı gayet iyi dedi. 11-21 Kasım arasında bir güne perinatoji randevusu alıcam bakalım. Sadece kafası biraz önde gidiyor ama bu çok normal dedi. Gebeliklerde önde gider kafa genelde dedi

Canım gözün aydın

gözün aydın canımcım

Kızlar benim kafam karıştı kıyafet konusunda. Tinylam ürünü alıcam ama 0-3 ay hastane çıkışı bebeğe büyük olmaz mı? 3. Ayında bile giyilebilir demek değil mi 0-3 ay beden? Bu durumda yedoğana büyük gelmez mi?

peynir, çay vs yiyoruz ya kahvaltıda falan bunlar demirin emilimini azalttığı için 2 saat araya koyun diyorlar diye biliyorum. Bence bir sorun olmaz bazi günler saatim değişiyor yemek konusunda ilaç için de ya çok geç ya erken olmuş oluyor ben de çok değişmesin saati diye o günü geçiyorum mesela vitamin amaçlı sonuçta etkisi azalır sadece her gün böyle yapmıyorsun sonuçta
Kızlarrrr ya yanlışlıkla demir ilacını içtim tok karnına. Bir şey olur mu

Normalde akşam içecektim. Telefonla konuşurken multivitamin içecekken demiri açmışım

Aynısını yaşadım boğulur gibi uyandım resmen yastıklar yüksek şekilde yatıyorum Gaviscon içtim eh işte
Lansor demişti doktor 2 günde 1 onu alacağım yok böyle bir yanma
Mide ağrısı yanma kusma bir anda oldu. Evde rennie vardı ondan içtim. Birazda olsa uyudum ama yine cok yanıyor. Sanırım yemeği cok abarttım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…