Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

On numara beş yıldız olur ben çok beğendim ama yanına mutlaka yedek rahat ayakkabı da al sonuçta hamişsin bir süre sonra seni çok yorabilir canım
Begenmene sevındım pampammalıcam evet spor ayakkabı,yarın babymall a gidicem dıye cok heycanlıyımsize aldıgım seylerı begendıgım seylerı atıcam yarınkombınımıde atarım sabah

Tüm gruplara yazdınız mı? Şubat, Ekim, Aralık gruplarına yazmışsınız. Daha gruplar var onlara da yazın

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ordan almayız

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 20+4 üncü haftamdayım doktor bugün rahim ağzı kısalığı 19 mm dedi ilaca başlattı bu durumu yaşayan var mı ilk hamileliği m'de de vardı ama yatış yapılmıştı ve daha geç bir zamandı

Merhaba adım gözde şuan yaşadığım yer balıkesir ama İstanbul'a dönücem 30 yaşındayım 2. Gebeliğim kız bebeksat 5 haziran tahmini söylenmedisağ salim doğarsa ismi asena duru olacak

Ölçümünğ ultrasonda mı yaptı cnm yoksa alttan muayene mi

Geçmek bilmeyen grip yapmışlar ve çok moralim bozuluyor üstüne bir de burnum tıkandı nefes alamadım sabaha kadar sabah 4 eczaneye gittik otrivine tarzı bi sprey aldım ki onun da 2 sene önceye kadar bağımlısıyfım zor bırakmıştım. Çok korkuyorum şimdi hamilelikte de kullanmayın yazıyor mecbur kaldım çok moralim bozuk iyileşemiyorum …

Otrivine kullandım doktorum bi sey demedi benim abartmadıkca kullan dedi

Yani yanlış olmasın düzelteyim ben gece çok tıkanıklık yaşadım ve kullandım dedim 2 günü geçirmediysen kullan bi şey olmaz dendi ama tabi zararı varsa bilemiyorum kimyasal bilesik sonucta zorunda kalmasam ben de kullanmazdım ((

Canım İzmir’de değilim Bulunduğum yerde beni takip eden devlet hastanesi doktorum çok iyi İlgili Üniversitede yaptırdığım detaylı ultrasona da oradaki hoca aşırı detaylı baktı Gittiğim özel doktorunun ise makineleri çok güzel görüntü veriyor daha netini görmedim sanırım Zaten ondan gidiyorum galiba Adam çok meşhur biri de işte çok iletişim kurmuyor Bakarken asla konuşmuyor mesela Devletteki doktorumdan zaten memnun olduğum için önemsemiyorum ama bu sefer o çok iyi makinesinden foto vermeyince bozuldum galiba

Geçmiş olsun canım ama moralini bozma Malesef ilaç kullanamadığımız içim tam da geçiş mevsimi Uzun sürmesi normal Atlatıcaksın kendini bir de üzüp bağışıklığını düşürme

Haftaya doktoruma nasıl sölücem bilmiyorum çok kızacak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…