Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben rekhome diye bir sayfa takip ediyorum Instagram da onun organizerleri güzel ben çok beğendim fiyatları da iyi galiba onlardan alırım. Mobilyaları gelince de temizler yıkar yerleştiririz Kasım gibi düşünüyoruz mobilyayı da

Bi de bugün rüyamda kanamam oluyordu kendi doktorum izinde olmuş oluyor başka bi doktora çıkıyordum o da bebeğin erkek olduğunu söylüyordu kendi doktorum da alışveriş yapma daha dedi diye beklemedeyim

O sanırım özel bir şey bende anlamadım ki. İleride kök hücre vs durumunda kalınırsa diye sanırım
o saklatıcaklar içindir herhalde di mi yani
aa ben de takibe alayım. Benim odada dolaplar var onlarla idare edicez şimdilik büyüyünce alırız yatağını dolabını
Bi de bugün rüyamda kanamam oluyordu kendi doktorum izinde olmuş oluyor başka bi doktora çıkıyordum o da bebeğin erkek olduğunu söylüyordu kendi doktorum da alışveriş yapma daha dedi diye beklemedeyim
ben de cinsiyet belli değilken pamuktur şampuan krem öyle ıvır zıvırları aldıım

Evet muhtemelen saklayacak aşkım

Bizim de anane almak istedi mobilyayı ondan alacağım yoksa ben de düşünmüyordum Montessori model düşünüyorum tek kişilik yatak boyunda onlar zaten. Üç kapılı dolap bir de dört çekmeceli şifonyer beğendik dün de anne yanı beşiği getirdi arkadaşım kurulacak ahşap modellerden bir yaşa kadar da onunla idare edeceğiz

Ben de almaya başlayayım bari
Ya aslında geç kalınmış bir şey yok. Bizim akrabalar büyük parça eşyaları vermek istedi. İkinci elden de kaliteli bir markanın ana kucağını bulunca dayanamadık. Marketlere de biberon, kitap, havlu vs gelince fiyat iyi toplu alışveriş olmasın diye aldık. Mağazada gezerken bir parça hoşumuza gidiyor alıyoruz ama bu sürekli olmuyor. Bana kalırsa alışveriş için çok erken ama görünce bir şey dayanamayıp alıyor.

Vardı ama bu zamana kadar hiç acıma vs hiç bir şey olmamıştı. Sadece büyük tuvaletimi yaparken çok afedersiniz şişiyor biraz sonra iniyor. Ama bir iki gündür acı var oralarda bir yerde
Maalesef bende de var basur canım kabız olmamaya dikkat et o zaman daha kötü olur çok ayakta kalma. Bence acı ondandır hatta kanama bile olabilir korkma. Baharatlı acı falan yeme. Ben de çok çekmem aynı senin gibi şişip iner ama hamilelikte ağırlık ve kabızlıktan artabilirmiş. Çok zorlanırsan doktoruna bir danış krem verir belki.

Yaa. Kanamaz inşallah. Hiç kabızda olmadım bu zamana kadar olmamaya çalışıyorum. Bol sıvı probiyotik alıyorum. İnşallah uzun sürmez. Teşekkür ederim canım

olabilir canım bilmiyorum 2.de de böyleydi inanılmaz yani yarısından çoğu göbek oluyor bence bende

Ben de bime gelen ürünlerden almıştım kitap mama kaşığı falan o zaman zateb cinsiyet de belli değildi de detaylı ultrasona gidince almayı planlıyorum bi şeyler oda hazırlıcam bi de dolap yaptırmayı bekliyorum

ya aynen öyle de oluyor. Ben güya 6. aydan sonra alıcam diyordum

Kızlar selamm
Uzun süreli geçmeyen kalp çarpıntım oluyordu kalbim ağzımda geziyordum kaç haftadır.
Kendi doktorum test yapıp değerlerin iyi sorun yok demişti.
Bugün devlet hastanesinde kadın doğuma gittim. Sadece kanla değil kariyolog a da görünmeniz lazım dedi sevk etti. Zaten o anda çarpıntım vardı ekg çekildi. Holter takılacak. Kalp kanı için kan aldı. Kilo almamaya dikkat et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…