- 25 Haziran 2024
- 523
- 1.607
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.181
Aynen ben rekhome diye bir sayfa takip ediyorum Instagram da onun organizerleri güzel ben çok beğendim fiyatları da iyi galiba onlardan alırım. Mobilyaları gelince de temizler yıkar yerleştiririzaynen ben de odasındaki koltuğa koydum dolabına falan sona doğru temizleyip yıkayıp yerleştiririz dediim. Organizerler almak lazııım
bu benim tez canlılığımdan ya aceleciliğimdensdfs koç burcu olmak bunu gerektirir
kitler ne kız bak her gün başımıza bi alışveriş çıkıyo
Bi de bugün rüyamda kanamam oluyordu kendi doktorum izinde olmuş oluyor başka bi doktora çıkıyordum o da bebeğin erkek olduğunu söylüyorduaynen ben de odasındaki koltuğa koydum dolabına falan sona doğru temizleyip yıkayıp yerleştiririz dediim. Organizerler almak lazııım
bu benim tez canlılığımdan ya aceleciliğimdensdfs koç burcu olmak bunu gerektirir
kitler ne kız bak her gün başımıza bi alışveriş çıkıyo
o saklatıcaklar içindir herhalde di mi yaniO sanırım özel bir şey bende anlamadım ki. İleride kök hücre vs durumunda kalınırsa diye sanırım
aa ben de takibe alayım. Benim odada dolaplar var onlarla idare edicez şimdilik büyüyünce alırız yatağını dolabınıAynen ben rekhome diye bir sayfa takip ediyorum Instagram da onun organizerleri güzel ben çok beğendim fiyatları da iyi galiba onlardan alırım. Mobilyaları gelince de temizler yıkar yerleştiririzKasım gibi düşünüyoruz mobilyayı da
ben de cinsiyet belli değilken pamuktur şampuan krem öyle ıvır zıvırları aldıımBi de bugün rüyamda kanamam oluyordu kendi doktorum izinde olmuş oluyor başka bi doktora çıkıyordum o da bebeğin erkek olduğunu söylüyordukendi doktorum da alışveriş yapma daha dedi diye beklemedeyim
Evet muhtemelen saklayacak aşkımo saklatıcaklar içindir herhalde di mi yani
aa ben de takibe alayım. Benim odada dolaplar var onlarla idare edicez şimdilik büyüyünce alırız yatağını dolabını
ben de cinsiyet belli değilken pamuktur şampuan krem öyle ıvır zıvırları aldıım
Ben de almaya başlayayım bario saklatıcaklar içindir herhalde di mi yani
aa ben de takibe alayım. Benim odada dolaplar var onlarla idare edicez şimdilik büyüyünce alırız yatağını dolabını
Bizim de anane almak istedi mobilyayı ondan alacağım yoksa ben de düşünmüyordumo saklatıcaklar içindir herhalde di mi yani
Ya aslında geç kalınmış bir şey yok. Bizim akrabalar büyük parça eşyaları vermek istedi. İkinci elden de kaliteli bir markanın ana kucağını bulunca dayanamadık. Marketlere de biberon, kitap, havlu vs gelince fiyat iyi toplu alışveriş olmasın diye aldık. Mağazada gezerken bir parça hoşumuza gidiyor alıyoruz ama bu sürekli olmuyor. Bana kalırsa alışveriş için çok erken ama görünce bir şey dayanamayıp alıyor.Ben de almaya başlayayım bari
Canım basurun var mıydı önceden? O olabilir acıyorsaKızlar ya çok afedersiniz iki üç gündür popo kısmımda bir yer acıyor rahatsız ediyor. Ne olabilir bu
Vardı ama bu zamana kadar hiç acıma vs hiç bir şey olmamıştı. Sadece büyük tuvaletimi yaparken çok afedersiniz şişiyor biraz sonra iniyor. Ama bir iki gündür acı var oralarda bir yerdeCanım basurun var mıydı önceden? O olabilir acıyorsa
Maalesef bende de var basur canım kabız olmamaya dikkat et o zaman daha kötü olur çok ayakta kalma. Bence acı ondandır hatta kanama bile olabilir korkma. Baharatlı acı falan yeme. Ben de çok çekmem aynı senin gibi şişip iner ama hamilelikte ağırlık ve kabızlıktan artabilirmiş. Çok zorlanırsan doktoruna bir danış krem verir belki.Vardı ama bu zamana kadar hiç acıma vs hiç bir şey olmamıştı. Sadece büyük tuvaletimi yaparken çok afedersiniz şişiyor biraz sonra iniyor. Ama bir iki gündür acı var oralarda bir yerde
Burada galiba alışveriş yapan vardı canım yazarlar görünce ben sorundan bağımsız yazıyorum ne tatlı takımlar bunlar ya hüğKızlar mert baby'den alışveriş yapan var mı? Bayıldım setlere ama çok yorum da göremedim.
Eki Görüntüle 3494581 Eki Görüntüle 3494582 Eki Görüntüle 3494583
Ay evet ya bir sürü markaya baktım da yok bunlar çok güzel. Bir tane alıcam burdan kesinBurada galiba alışveriş yapan vardı canım yazarlar görünce ben sorundan bağımsız yazıyorum ne tatlı takımlar bunlar ya hüğkez bebeklere çok güzel şeyler var yaa içim eridi
Yaa. Kanamaz inşallah. Hiç kabızda olmadım bu zamana kadar olmamaya çalışıyorum. Bol sıvı probiyotik alıyorum. İnşallah uzun sürmez. Teşekkür ederim canımMaalesef bende de var basur canım kabız olmamaya dikkat et o zaman daha kötü olur çok ayakta kalma. Bence acı ondandır hatta kanama bile olabilir korkma. Baharatlı acı falan yeme. Ben de çok çekmem aynı senin gibi şişip iner ama hamilelikte ağırlık ve kabızlıktan artabilirmiş. Çok zorlanırsan doktoruna bir danış krem verir belki.
olabilir canım bilmiyorum 2.de de böyleydi inanılmaz yani yarısından çoğu göbek oluyor bence bendeHer hafta ne kadar büyüdü diyorum bir sonraki hafta meğersem ne kadar küçükmüş aslında geçen hafta diyorumTeşekkürler Senin ilk bebek olmadığı için hemen büyüdü o zaman Oralara geliyoruz seni yalnız bırakmayacağız
Ben de bime gelen ürünlerden almıştım kitap mama kaşığı falan o zaman zateb cinsiyet de belli değildi de detaylı ultrasona gidince almayı planlıyorum bi şeylerYa aslında geç kalınmış bir şey yok. Bizim akrabalar büyük parça eşyaları vermek istedi. İkinci elden de kaliteli bir markanın ana kucağını bulunca dayanamadık. Marketlere de biberon, kitap, havlu vs gelince fiyat iyi toplu alışveriş olmasın diye aldık. Mağazada gezerken bir parça hoşumuza gidiyor alıyoruz ama bu sürekli olmuyor. Bana kalırsa alışveriş için çok erken ama görünce bir şey dayanamayıp alıyor.
ya aynen öyle de oluyor. Ben güya 6. aydan sonra alıcam diyordumYa aslında geç kalınmış bir şey yok. Bizim akrabalar büyük parça eşyaları vermek istedi. İkinci elden de kaliteli bir markanın ana kucağını bulunca dayanamadık. Marketlere de biberon, kitap, havlu vs gelince fiyat iyi toplu alışveriş olmasın diye aldık. Mağazada gezerken bir parça hoşumuza gidiyor alıyoruz ama bu sürekli olmuyor. Bana kalırsa alışveriş için çok erken ama görünce bir şey dayanamayıp alıyor.