Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun. Kötü bir şey çıkmaz inşallah

Umarım istediğin gibi sonuçlar alırsın canım dikkat et . Geçmiş olsuun çok

Kızlar şimdi size önemli bir sorum varşimdi yarın şehir dısına arkadasımızın nikahına katılmaya gideceğiz(3saatlık bır yol) sonrasında da bebişe bişeyler bakacagız.o yuzden kıyafet olarak elbıse secemeyecegım malesef ki.Bu siyah kot tulumun içine güzel bir body giysem altına siyah topuklu çorap bot,nikah için uygun olurmu sizce?

Eklentiler

• IMG_5623.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_5624.jpeg
    22,6 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar anakucağı alan ya da araştıran var mı ne düşünüyosunuz. Elele dormire 2yi tavsiye eden var mı acaba favoriye attım kasımda indirime girerse almayı düşünüyorum ama önerebileceğiniz otomatik sallanan başka var mı

Kısa günün kârı. Yürüyüşe gittiğim her gün bebişe de ufak ufak alıp dönüyorum. Bimde yastık kılıfı buldum. Tedi den de 2 tane müslin ağız mendili aldım

Eklentiler

• IMG_20241025_151410.jpg
    150,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20241025_151556.jpg
    151,9 KB · Görüntüleme: 48
Bende bu anakucağını almayı düşünüyorum. Hiç yorum duymadım ama güzel gözüküyor fiyatta iyi. Muhtemelen park yatağıda bu markadan alacağım. Hepimiz gibi kasımı bekliyorum

Ana kucağı elelenin kendi sitesinde 2850, trendyolda 3100 alırken kendi sitesinede bakmak gerekiyor bence belki daha uyguna düşebilir
Bende bu anakucağını almayı düşünüyorum. Hiç yorum duymadım ama güzel gözüküyor fiyatta iyi. Muhtemelen park yatağıda bu markadan alacağım. Hepimiz gibi kasımı bekliyorum

bence hamilelikte ne giydiğimiz sorgulanmasın kdsjfk ben ne bulursam giyiyorumm

Kızlar özelde size her ay 3d görüntü gösteriyorlar mı? Bu ay için gittiğim klinikteki doktor bugün 10 dakika sessizce organları ölçtü biçti Not aldı Tam soracakken kalktı her şey yolunda kilosu şu boyu bu dedi.Renkli görüntü ne gösterdi ne verdi Ben de ciddi bir işlem üzerinde diye soramamış oldum Sonra kan ilacımdan tetenazdon falan bahsetti odasında artık. öyle olunca konu kapandı gitti Bir dahaki randevu bir ay sonra Bugünü görüş günü gibi bekliyordum Kendime kızıyorum şimdi Bir bunu verdi

Son düzenleme:
Maşallah Yarında benim görüş günüm. Her şey yolundaysa doktor o an 3 boyutlu göstermemiş olabilir. Bazen bizimki de göstermiyor

Benimki iki seferdir renkli ultrason veriyor ekranda da gösteriyor ayaklarını üst üste koymuştu onu bile gördük

Benim doktor 8 haftadan beri 3d bakiyo hem siyah Beyaz hem renkli kağıt veriyor amaml bizim çocuk hep totosunu dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…