- 8 Ağustos 2023
- 5.098
- 4.794
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.201
Canım çok geçmiş olsun. Kötü bir şey çıkmaz inşallahKızlar selamm
Uzun süreli geçmeyen kalp çarpıntım oluyordu kalbim ağzımda geziyordum kaç haftadır.
Kendi doktorum test yapıp değerlerin iyi sorun yok demişti.
Bugün devlet hastanesinde kadın doğuma gittim. Sadece kanla değil kariyolog a da görünmeniz lazım dedi sevk etti. Zaten o anda çarpıntım vardı ekg çekildi. Holter takılacak. Kalp kanı için kan aldı. Kilo almamaya dikkat et dedi.
Umarım istediğin gibi sonuçlar alırsın canım dikkat et . Geçmiş olsuun çokKızlar selamm
Uzun süreli geçmeyen kalp çarpıntım oluyordu kalbim ağzımda geziyordum kaç haftadır.
Kendi doktorum test yapıp değerlerin iyi sorun yok demişti.
Bugün devlet hastanesinde kadın doğuma gittim. Sadece kanla değil kariyolog a da görünmeniz lazım dedi sevk etti. Zaten o anda çarpıntım vardı ekg çekildi. Holter takılacak. Kalp kanı için kan aldı. Kilo almamaya dikkat et dedi.
Ben de sadece bir battaniye aldimBen daha hiç bi şey almadım yamaşallah çok hızlısınız hepiniz
Ben bazı şeyleri yeğenim büyüdü onlarınkini alcamKızlar anakucağı alan ya da araştıran var mı ne düşünüyosunuz. Elele dormire 2yi tavsiye eden var mı acabafavoriye attım kasımda indirime girerse almayı düşünüyorum ama önerebileceğiniz otomatik sallanan başka var mı
Bende aynı şekilde ablamdan alıyorum çoğu şeyi ama ana kucağı yok ondaBen bazı şeyleri yeğenim büyüdü onlarınkini alcam
Bende bu anakucağını almayı düşünüyorum. Hiç yorum duymadım ama güzel gözüküyor fiyatta iyi. Muhtemelen park yatağıda bu markadan alacağım. Hepimiz gibi kasımı bekliyorumKızlar anakucağı alan ya da araştıran var mı ne düşünüyosunuz. Elele dormire 2yi tavsiye eden var mı acabafavoriye attım kasımda indirime girerse almayı düşünüyorum ama önerebileceğiniz otomatik sallanan başka var mı
Bilgisi olan çıkarda inşallah yardımcı olurBende bu anakucağını almayı düşünüyorum. Hiç yorum duymadım ama güzel gözüküyor fiyatta iyi. Muhtemelen park yatağıda bu markadan alacağım. Hepimiz gibi kasımı bekliyorum
Ana kucağı elelenin kendi sitesinde 2850, trendyolda 3100Kızlar anakucağı alan ya da araştıran var mı ne düşünüyosunuz. Elele dormire 2yi tavsiye eden var mı acabafavoriye attım kasımda indirime girerse almayı düşünüyorum ama önerebileceğiniz otomatik sallanan başka var mı
Bende bu anakucağını almayı düşünüyorum. Hiç yorum duymadım ama güzel gözüküyor fiyatta iyi. Muhtemelen park yatağıda bu markadan alacağım. Hepimiz gibi kasımı bekliyorum
Kendine neler aldınBen de sadece bir battaniye aldimo da kendime cok alisveris yaptim bebise ayip olmasin gibi oldu
bence hamilelikte ne giydiğimiz sorgulanmasın kdsjfk ben ne bulursam giyiyorummKızlar şimdi size önemli bir sorum varşimdi yarın şehir dısına arkadasımızın nikahına katılmaya gideceğiz(3saatlık bır yol) sonrasında da bebişe bişeyler bakacagız.o yuzden kıyafet olarak elbıse secemeyecegım malesef ki.Bu siyah kot tulumun içine güzel bir body giysem altına siyah topuklu çorap bot,nikah için uygun olurmu sizce?
MaşallahKızlar özelde size her ay 3d görüntü gösteriyorlar mı? Bu ay için gittiğim klinikteki doktor bugün 10 dakika sessizce organları ölçtü biçti Not aldı Tam soracakken kalktı her şey yolunda kilosu şu boyu bu dedi.Renkli görüntü ne gösterdi ne verdi Ben de ciddi bir işlem üzerinde diye soramamış oldum Sonra kan ilacımdan tetenazdon falan bahsetti odasında artık. öyle olunca konu kapandı gitti Bir dahaki randevu bir ay sonraBugünü görüş günü bekliyordum Kendime kızıyorum şimdi Bir bunu verdi Eki Görüntüle 3494767
Benimki iki seferdir renkli ultrason veriyor ekranda da gösteriyor ayaklarını üst üste koymuştu onu bile gördükKızlar özelde size her ay 3d görüntü gösteriyorlar mı? Bu ay için gittiğim klinikteki doktor bugün 10 dakika sessizce organları ölçtü biçti Not aldı Tam soracakken kalktı her şey yolunda kilosu şu boyu bu dedi.Renkli görüntü ne gösterdi ne verdi Ben de ciddi bir işlem üzerinde diye soramamış oldum Sonra kan ilacımdan tetenazdon falan bahsetti odasında artık. öyle olunca konu kapandı gitti Bir dahaki randevu bir ay sonraBugünü görüş günü gibi bekliyordum Kendime kızıyorum şimdi Bir bunu verdi Eki Görüntüle 3494767
Aay benim fetal DNA verdiğim yer de her gün kordon bankasına bebeklerden kordon bağı vs aliyo ama pahalı bişey sanırımO sanırım özel bir şey bende anlamadım ki. İleride kök hücre vs durumunda kalınırsa diye sanırım
Bende pahalı diye biliyorumAay benim fetal DNA verdiğim yer de her gün kordon bankasına bebeklerden kordon bağı vs aliyo ama pahalı bişey sanırım
Benim doktor 8 haftadan beri 3d bakiyo hem siyah Beyaz hem renkli kağıt veriyor amaml bizim çocuk hep totosunu dönüyorKızlar özelde size her ay 3d görüntü gösteriyorlar mı? Bu ay için gittiğim klinikteki doktor bugün 10 dakika sessizce organları ölçtü biçti Not aldı Tam soracakken kalktı her şey yolunda kilosu şu boyu bu dedi.Renkli görüntü ne gösterdi ne verdi Ben de ciddi bir işlem üzerinde diye soramamış oldum Sonra kan ilacımdan tetenazdon falan bahsetti odasında artık. öyle olunca konu kapandı gitti Bir dahaki randevu bir ay sonraBugünü görüş günü gibi bekliyordum Kendime kızıyorum şimdi Bir bunu verdi Eki Görüntüle 3494767