- 3 Eylül 2023
- 1.196
- 1.083
- 53
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.221
Ben normalde hiç hazır yemiyordum uzun zamandır kendi yaptığımı yiyordum. Ama yoğurmak icin uğrasmak istemedim. Bugünlük hazır yiycem. Çok yememeye calısıyorum. Kendi yaptığımdan da sadece nefsim körelsin diye yemistim. Ama artık dayanamıycam yaniEtsiz olan çiğ köfteden yesek sıkıntı olmaz değil mi? Ben de ahmacun gününde gündüz gidip lahmacun yemiştimben çok severim ekşi bulgur vs işini ya
Sizin cinsiyet ne. Mide yanmasi olayi cinsiyette farkediomu acaba merk ettimBenim de mide yanmasi basladi iki gundur, bundandir diye dusunuyorum.
Erkek. İlk trimesterda bulantinin yaninda yanma da oluyordu ara ara. Simdi yeniden basladiSizin cinsiyet ne. Mide yanmasi olayi cinsiyette farkediomu acaba merk ettim
Benim şuana kadar aldığım tek şey canımKızlar kamera vs alıcak mısınız?
Yaa asla izlemiyoruuuummmEkşi acı seven arkadaşlarım masterchef izleyen varsa eğer akşam çiğ köfte yapacaklarmış hazırlıksız yakalanmayın
Benim de zaten canım çekiyordu bahane oldu konuşulmasıAyyy kızlar canımı çiğ köfte çektirdiniz. Hamilelikten beri hiç yemedim. Sipariş verdim şimdi
Ben bir iki izledim girdaba giriyorum her gün başka birşey yok ben de izlemiyorum artıkYaa asla izlemiyoruuuummm
Bana da 22 de gel daha biraz daha büyüsün dedi erken olabilir bence de erteleyinBenim 21+1 e gün aldırdı doktor garanti olsun dedi. 20. Haftanın başında bazı gebeliklerde bazı organlar gözlemlenemiyor dedi. Bilgin olsun maya bence arayıp ertelet en azıntan 20+4/5 e filan
GOzunaydn canmkızlar biz bugün 18+5 olduk ultrasona göre de 19+1 ben ilk kez bu kadar çok bugün hissettim bebeğimisabahtan beri ara ara hep yokladı. bakalım yarın nasıl olucak sanırım artık daha çok belli edicek kendini
Ayyy ağzım sulandı resmen Eşim sevmediği için birazda zararlı diyerek çok karşı çıkıyorEkşi acı seven arkadaşlarım masterchef izleyen varsa eğer akşam çiğ köfte yapacaklarmış hazırlıksız yakalanmayın
otururken de ayakta da yatarken çok hissetmiyorum valla yaGOzunaydn canmnasl hissettin yani uzanirken mi otururken falan mi. Ben sadce uzandigimda hissediyorum hareketlerini
Ben ıkı kez yedım serınce markadan kuzum.bır sorun olmadı bıraz mıdem yandı sonrasında o kadarEtsiz olan çiğ köfteden yesek sıkıntı olmaz değil mi? Ben de ahmacun gününde gündüz gidip lahmacun yemiştimben çok severim ekşi bulgur vs işini ya
Bende 20. Haftamda giricemKızlar detaylı ultrasona kaçıncı hafta gireceksiniz? Ben 19+4üm. Tüp bebek olduğu için sürekli gittiğim doktorum aşırı yoğun ve max 3 dk bakıyor ve asla tatmin etmiyor, bebeğimi bile göremiyorum. Tüp bebek ve takip gerektiren kullandığım ilaç olmasa asla devam etmemBen de 20 haftalık perinatolog randevusu aldım. Gideceğim perinatolog o kadar güzel bakıyor kii her şeyiyle en ince detayına kadar.. çok mutlu çıkıyorum o odadan. Sizce 20 haftalık çok mu erken detaylı için? kararsız kaldım
Of canım istedi burda da güvendiğim yer hiç yok kuzum kendim şu yemek tariflerinde beş dakikada çiğ köfte tarifleri var ondan yapayım en iyisi nefsim körelsinBen ıkı kez yedım serınce markadan kuzum.bır sorun olmadı bıraz mıdem yandı sonrasında o kadarama degerdı
Şu beş dakikada yapılan tarifler var nefsim körelsin diye ben de denerim artıkBen normalde hiç hazır yemiyordum uzun zamandır kendi yaptığımı yiyordum. Ama yoğurmak icin uğrasmak istemedim. Bugünlük hazır yiycem. Çok yememeye calısıyorum. Kendi yaptığımdan da sadece nefsim körelsin diye yemistim. Ama artık dayanamıycam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?