- 9 Ağustos 2016
- 7.121
- 23.008
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.041
Eltim de bundan var ağır diye baston aldı. Annesi bakıyor çocuğa da ona zor olmasın diyeMamas & Papas Mamas Papas Flip Xt 3 Cosmo Travel Sistem Bebek Arabası Fawn - Grey
En çok buna yükseldim bir ara indirimdeydi hatta Ama daha iyi bir indirim bulursam sanki bunu alabilirim gibi Henüz bir olumsuz yorum yakalayamadım arkadaşlarımdan
Erkek tabii kiEkşi konuşulmuş benim de aklıma kısır düştü bol ekşili gidip yapıcam tatlı ile hiç aram yok numaralar önceden çok severdimekşi yiyenler bebeğinizin cinsiyeti neydi ben hala öğrenmedim de
Yazın en çok yediğim şey limonlu dondurma üfNormalde limonu da ekşiyi de hiç sevmem. Limonlu dondurmadan, direkt limonu kemirmeye geçiş yaptım. (Erkek)
Ben 10 gündür kısır yapıp yiyorum o kadar canım istiyor ki bol nar ekşili biber salçalıEkşi konuşulmuş benim de aklıma kısır düştü bol ekşili gidip yapıcam tatlı ile hiç aram yok numaralar önceden çok severdimekşi yiyenler bebeğinizin cinsiyeti neydi ben hala öğrenmedim de
Ben de öyle yapıp yedim yanında turşu ileBen 10 gündür kısır yapıp yiyorum o kadar canım istiyor ki bol nar ekşili biber salçalı
Bende ödemlendim kuzumŞimdi google amcaya sordumbenım gibi hafiftan ödemlenen varsa sebebı buymus
Canımmmm sen magnezyumu günde kaç kez kullanıyorsun? Benim ki ostacare diye bir magnezyum günde iki mi içsem bir mi. Senin ki başka bir markaydı diye hatırlıyorumOndan tabiki hepsinin kaynağı magnezyum eksikliği ne oturabiliyordum ne ayakta durabiliyordum bıçak saplanıyordu kuyruk sokumuma resmen. Doktorum hemen başlattı çok şükür fayda gördüm inşallah sen de görürsün magnezyumun bir yan etkisi yok zaten
Sen = benBende ödemlendim kuzumhatta bol su içmeme rağmen. Ayaklarımın üstüne basamadım sanki 10km yürümüşüm gibi. Hafta sonu dinlendim şimdi daha iyiyim. Bence bizim haftalarda bu vuruyor ödem sonra geçecek gibi,dikkat edersek çok olmaz inşallah çünkü senle aynı haftalarda aynı şeyi yaşıyoruz
Az önce yaptım gide gele yiyorummmBen 10 gündür kısır yapıp yiyorum o kadar canım istiyor ki bol nar ekşili biber salçalı
Bak az önce yedim gene ağzım sulandı. Portakal ve mandalina suyu sıktım ekşi ekşi içicemmmBen de öyle yapıp yedim yanında turşu ile
Ayy geçmiş olsuuunn ona da sana daEşim hasta olduuuu ouffff. Erkekler hasta olmasın pls
Of ofAz önce yaptım gide gele yiyorummm
Bak az önce yedim gene ağzım sulandı. Portakal ve mandalina suyu sıktım ekşi ekşi içicemmm
Benimki de hasta yatıyor işten geleli beriEşim hasta olduuuu ouffff. Erkekler hasta olmasın pls
+1Azcık bende dedıkodu yapayım eşimin annesı aradı az once ozledım oğlum gel çay ıcelım demıs bızımkı gıttıyaa ne kadar garıp ınsanlar var ya benım annem hayatta yapmaz boyle bısey,zaten cagırsada boyle konusarak cagırmaz,bebegı kıskandıgını dusunmeye basladım artık, cok sık yapmaya basladı bunu çünkü,aşırı degısık bi ailesi var eşimin ya keşke uzakta olsaydık çok isterdim ama işte ne diyim yapıcak bişey yok iç anadolunun gerceklerı malesef.
Sen gitmedinmiAzcık bende dedıkodu yapayım eşimin annesı aradı az once ozledım oğlum gel çay ıcelım demıs bızımkı gıttıyaa ne kadar garıp ınsanlar var ya benım annem hayatta yapmaz boyle bısey,zaten cagırsada boyle konusarak cagırmaz,bebegı kıskandıgını dusunmeye basladım artık, cok sık yapmaya basladı bunu çünkü,aşırı degısık bi ailesi var eşimin ya keşke uzakta olsaydık çok isterdim ama işte ne diyim yapıcak bişey yok iç anadolunun gerceklerı malesef.
Yok ay gitmedimSen gitmedinmi
Kendimi çok yalnız hissediyorum Sınıfta dışlanmış çocuklar gibiErkek canım hepımızınkı
Hadi yaEltim de bundan var ağır diye baston aldı. Annesi bakıyor çocuğa da ona zor olmasın diye
Var tabıkı olmazmııı grubumuzun çiçekleri prenseslerKendimi çok yalnız hissediyorum Sınıfta dışlanmış çocuklar gibiKız anneleri de vardır
Hadi ya
Bu arada kızlar 2gündür hareket hissetmeye başladım bendeSanki seyirme gibi bazen bir baskı gibi içten bir şey yumuşakça itiyor adeta
TeşekkürlerVar tabıkı olmazmııı grubumuzun çiçekleri prenseslerve evet hissettiğin sey tam olarak güzel kızın
Aynen 10 gündür kısır hergün,mandalina 3-4 belki daha fazla ,limon falan ,asla tatlı yiyemiyorum ama bende tuttu ye ekşiyi çıkar ayşeyiOf ofhiç yemediğim kadar mandalina yiyorum ben de
Çok şanslısınızzz düşünsenize evde bıcır bıcır herkesi peşinden koşturan bir minnoş olcakKendimi çok yalnız hissediyorum Sınıfta dışlanmış çocuklar gibiKız anneleri de vardır
Hadi ya
Bu arada kızlar 2gündür hareket hissetmeye başladım bendeSanki seyirme gibi bazen bir baskı gibi içten bir şey yumuşakça itiyor adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?