- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.021
Peki pusetli bir araç alırsak dışarıda dolaştırırken puseti bebek arabasına takmadan dışarıda nasıl dolaştırıcaz bu durumdaBen 1 seneye yakın daha doğrusu sığdığı kadar sadece pusetle kullanacağım, sonra arabanın kendi oturma koltuğunu kullanmaya başlarım. Puset oto koltuğu olarak da kullanıldığı için aşırı pratik olur diye düşünüyorum sonrasında zaten otokoltuk alınacak mecbur. Çok küçükken pusetten al arabaya yerleştir arabadan al pusete yerleştir onunla uğraşmak istemiyorum açıkçası
Bunun ağırlığı da iyiymiş. Bende bunu kaydedeyimMaxi-Cosi Leona2-Cabriofix Tek Elle Katlanabilen Ultra Kompakt Çift Yönlü Seyahat Sistem Bebek Arabası Essential Graphite
Benim listemde bir bu var . Ama hiç emin değilim indirime de girmesi lazım zaten . Bu arada şu takıp çıkarılan puset olayını denemek istiyorum önce tabi mağazada çünkü çok zorsa onla uğraşamam Ama arkadaşım İlk zamanlarda örneğin bir misafirliğe gidiyorsun onunla gidiyoruz Hastaneye oraya buraya temas ettirmeden arada evde bile odadan odaya uyandırmadan taşımak iyi oluyor demişti Bilmiyorum çok arkadaşımdan da görüş alıyorum sizin de fikirlerinizi dikkate almak isterim Kaydediyorum paylaşılanları zaten
ben anlayamadım ne demek istediğiniziPeki pusetli bir araç alırsak dışarıda dolaştırırken puseti bebek arabasına takmadan dışarıda nasıl dolaştırıcaz bu durumdaO kısımı anlamadım
Canım aparat var direkt bebek arabasının iskeletine takabiliyorsun benim aldığım bebek arabasında aparat içinde geldi, cybex te falan ayrıca satılıyor diye biliyorum modele markaya göre değişiyor. Yani puset kullanırken bebek arabasının oturma koltuğunu hiç taşımayacağız evde bırakacağız öyle düşünPeki pusetli bir araç alırsak dışarıda dolaştırırken puseti bebek arabasına takmadan dışarıda nasıl dolaştırıcaz bu durumdaO kısımı anlamadım
Ekşi konuşulmuş benim de aklıma kısır düştü bol ekşili gidip yapıcam tatlı ile hiç aram yok numaralar önceden çok severdimbenim de önceliğim ekşilik jdsk
Erkek canım hepımızınkıEkşi konuşulmuş benim de aklıma kısır düştü bol ekşili gidip yapıcam tatlı ile hiç aram yok numaralar önceden çok severdimekşi yiyenler bebeğinizin cinsiyeti neydi ben hala öğrenmedim de
ay onu da yiyesim var her şeyi yiyesim vaaar
daha şerbetli tatlılar kilidi açılmadı ben de sdfhsk
Ben aşırı tatlıcıyım cinsiyette kız. Ye ekşiyi doğur hakkıyı, ye tatlıyı doğur ayşeyiEkşi konuşulmuş benim de aklıma kısır düştü bol ekşili gidip yapıcam tatlı ile hiç aram yok numaralar önceden çok severdimekşi yiyenler bebeğinizin cinsiyeti neydi ben hala öğrenmedim de
Bunun ekran görüntüsünü aldım . Sakin kafayla tekrar okuycamCanım aparat var direkt bebek arabasının iskeletine takabiliyorsun benim aldığım bebek arabasında aparat içinde geldi, cybex te falan ayrıca satılıyor diye biliyorum modele markaya göre değişiyor. Yani puset kullanırken bebek arabasının oturma koltuğunu hiç taşımayacağız evde bırakacağız öyle düşünhem elimizde hem bebek arabası hem otokoltuk olarak kullanılıyor
Hadi bakalım benim baştan beri ekşi turşu çekiyorErkek canım hepımızınkı
O söz tam tersi değil miydi hepBen aşırı tatlıcıyım cinsiyette kız. Ye ekşiyi doğur hakkıyı, ye tatlıyı doğur ayşeyi
Bende hamileliğimin başından beri limona doyamıyorum. Ekşi mandalina bide çıktığından beri benden mutlusu yokEkşi konuşulmuş benim de aklıma kısır düştü bol ekşili gidip yapıcam tatlı ile hiç aram yok numaralar önceden çok severdimekşi yiyenler bebeğinizin cinsiyeti neydi ben hala öğrenmedim
Ahahaha o zaman ekşinin cinsiyetle pek alakası yokBende hamileliğimin başından beri limona doyamıyorum. Ekşi mandalina bide çıktığından beri benden mutlusu yokkız bebiş geliyor
Bu yeni uyarlamaO söz tam tersi değil miydi hep
Hepsi hurafe bunların zatenBu yeni uyarlama
İyi kuzum oh şükür sevindim dikkat et bir dahaYaaiyiyiz cok sukur. İki doktor da kendi kedin sorun olmaz dedi. Carsamba randevum var zaten, toksoplazma testine gerek var mi diye soracagim. Bir de yakasi kapali giyiyorum, bayaaa façalanmis gibi gezmiyim dedim
Hele ben ekşiyi kafama dikip içtim resmen ahhahahhajajajjErkek canım hepımızınkı
Ekşi yiyorum erkekEkşi konuşulmuş benim de aklıma kısır düştü bol ekşili gidip yapıcam tatlı ile hiç aram yok numaralar önceden çok severdimekşi yiyenler bebeğinizin cinsiyeti neydi ben hala öğrenmedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?