- 31 Temmuz 2024
- 283
- 783
- 18
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #14.981
Gerçekten tertemiz gözüküyorlar. Bende görsel olarak Stokke modellerini çok beğendim. Ama dediğim gibi önce gidip canlı canlı bakıp sonra bu sayfadan 2. El alabilirim. Sıfırları çok pahalı bu markalarınSelam canım ben söylemiştim instada bebekarabaciniz_ diye bir sayfa. (Reklam değil) Arkadaşım oradan aldı çok memnun kaldı hem temiz hem garanti veriyor. O marka bebek arabaları biraz yüksek segment ama 15-25 bin arası ikinci el rakamları. Ben oradan Cybex Mios alacağım. Ama 7. -8. Ay da almayı düşünüyorum. Almadan sayfa sahibine bilgi verirseniz ürün gelince bilgi veriyor size. Arkadaş tavsiyesi oldu benimki de.
minder almanı tavsiye ederim hayatımı kurtardı. Tabii önce magnezyum kullan o belki seni kurtarır. Ben oturarak çalıştığım için popoyu magnezyum kurtarmadı fjgsÇok kötü birşey kitlenip kalıyorum resmen
ebebekten aldım canımmAlt açma örtüsü hangisini aldınız
Hediye alıncak bana da bu da baya uçukmuşBen Mini by Easywalker Buggyturn aldım hem hafif hem kabin boy hem tek elle katlanıyor ve puseti çıkarmadan oturma kısmının altından dönerek çift yönlü kullanılıyor daha kullanmadım tabiki ama evde denemelerim çok pratik oldu, indirime girmişti eğer bütçenize uyuyorsa takip edin kasımda belki tekrar indirime girer
Ben de ödem yok canım, yüzüklerim aynı devam dfkjForuma zor girebıldımbozuldu,sızdede hafif hafif ödemler başladımı bebekler?benım parmagımı hafıf sıkmaya basladı yuzugum,ayak bıleklerımde de farkedıyorum hafif ödem var,daha erken degılmı yahuu
ay bu ne çok pahalılar ya, o kadar pahalı çift yön bile değiilBu arada bunu da öneren arkadaslarım oldu kızlaar bunufa takıp edelım ındırımını falan.tek tusla kapanıyormus cok pratıkmıs. Chicco Duo Goody Xplus Travel Sistem Bebek Arabası - ebebek
aynen aynen ben de gidip bi denicem inşallah kafama göre bişi bulurummBebek arabası arayışında olanlar bence aklınıza yatan bir kaç modeli kaydedip mağazada deneyin. Çünkü aman aman bi farkları yok netten bakınca ama deneyince size uyar mı uymaz mı anlıyorsunuz. Ben beğendiğiklerimi yan yana sıralarım hepsini evirdim çevirdim katladım açtım, arabaya koyar gibi yaptımjsjsjDenemeden olmuyor bence
Bulursuuun hiç dert etme, benim önerdiğim kraft kenya babymallde 15bin şuanaynen aynen ben de gidip bi denicem inşallah kafama göre bişi bulurumm
Bende aglıyorum bazenBir de acaba içinizde hiç hamileliğin verdiği duygu karışıkı hissedeneniz oluyor mu beni bu aralar kötü vurduyani bi ağlıyorum bi gülüyorum bi öfkeliyim bi normalim. Çok görücü bir ruh hali bu durumu yaşayıp bir çözüm bulananız var mı?
Kraft napoli denedin mi? Kenyaya göre çok mu ağır? Direkt itme sapından yön değiştiriyor ve itme sapının boyu ayarlanıyor diye onu düşünüyordum ben ama emin olamıyorum yaBebek arabası arayışında olanlar bence aklınıza yatan bir kaç modeli kaydedip mağazada deneyin. Çünkü aman aman bi farkları yok netten bakınca ama deneyince size uyar mı uymaz mı anlıyorsunuz. Ben beğendiğiklerimi yan yana sıralarım hepsini evirdim çevirdim katladım açtım, arabaya koyar gibi yaptımjsjsjDenemeden olmuyor bence
işte orası baya uzaak, baya beğendim onu daBulursuuun hiç dert etme, benim önerdiğim kraft kenya babymallde 15bin şuan
Başka bi yerde deneyip internet sitelerinden alabilirsin, ben de daha almadım alırsam netten alıcamişte orası baya uzaak, baya beğendim onu da
mağazalarda nerde vardır acabaBaşka bi yerde deneyip internet sitelerinden alabilirsin, ben de daha almadım alırsam netten alıcam
Babymall da herseeey var,sırf onun ıcın ankaraya gıdıcem ben,sen ıstanbuldaydın ordada var oraya gıt canımmağazalarda nerde vardır acaba
Oiyy onu bilemiyorum işteemağazalarda nerde vardır acaba
ay esenyurttaymış o ya aşırı uzakBabymall da herseeey var,sırf onun ıcın ankaraya gıdıcem ben,sen ıstanbuldaydın ordada var oraya gıt canım
Ooo dünyanın bi ucu gibiay esenyurttaymış o ya aşırı uzak
bence de ama işte boş araziler tek orda kalmış kdfjs şu kadir has avm var içi full bebek eşyaları dolu oraya bakıcam biOoo dünyanın bi ucu gibikoca İstanbul'da gidip esenyurt'a mı mağaza açmışlar cidden inanılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?