- 16 Haziran 2018
- 671
- 1.569
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.101
Ad: EbussshhhKizlar listeyi olusturmaya basliyorum. Beni etiketleyip bilgilerinizi yollarsaniz hepinizi ekleyebilirim:)
Sat 25 mayıs 3. Gebelik yaş 36 tahmini doğum tarihi 4 martKizlar listeyi olusturmaya basliyorum. Beni etiketleyip bilgilerinizi yollarsaniz hepinizi ekleyebilirim:)
Amin kuzu, çok teşekkür ederim güzel duaların ve içimi rahatlattığın içinHayırlı olsun canım benim bebeğin, sağlıkla gelsin inşallahhiç korkma fitilden hiçbir zararı yok onun, hatta bebeğin sağlıklı tutunması ve düşüklerin engellenmesi için en etkili yöntem. Ayrıca fitil olarak verdiği için de onun doğal alanını koruma altına alıyor. İçin rahat olsun
İlk gebeligimde bogaz enfeksiyonu geçirdim doktor abtibiyorik vermez gebeyim diye düşünerek doktora girmedim ve kulağıma geçti enfeksiyon.yerlere yatıran bir acıyla doktora gittim bana neden gelmediğimi sordu o hale gelene kadar,bende hamile olduğumdan ilaç veremeyeceğiniz düşündüm dedim.bana ilacın değil geçirdiğim enfeksiyonun bebeğe çok zararı olduğunu söyledi.antiviyotikler değil ağrı kesiciler sorun oluyor mutlaka doktora gitkizlar ben idrar yolu enfeksiyonu olmusum ne yapabilirim acaba bir oneriniz var mi antibiyotik kullanmak istemiyorum
Yok maalesef tek testim vardı onda da pozitif gördümTestin varsa İstanbul a dönene kadar koyulaşma takip edebilirsinn amaa
Ben de şu an arada beyaz akıntı, misal çikolataya bayılırım ağzıma süresim gelmiyor tiksinmiyorum ama yemek asla istemiyorum. Duygusallık, arada regl sancılarıBulantı kusma
en sevdiğim şeylerden tiksinme
Rahimde iğne batmaları
Pskolojik buhran
Sende neler var
Kwse 5+2 tahmini cinsiyet kizKizlar listeyi olusturmaya basliyorum. Beni etiketleyip bilgilerinizi yollarsaniz hepinizi ekleyebilirim:)
Sat 19 HaziranKizlar listeyi olusturmaya basliyorum. Beni etiketleyip bilgilerinizi yollarsaniz hepinizi ekleyebilirim:)
Aynen yarın görücez bakalm nasıl ilerliyo. Sen nasılsjn peki suan geçti mi ağrın? Benm azaldıEvet canım aynıymjsız senle benım boyle adet olcak gıbı bı agrım kasıgımdada yurunce artan bı agrı var.hergunkınden farklı bı agrıydı anladım ben bı sıkıntı oldugunu.sıkıntı etme ama dıkkat et yarın kontrolun varmıs nasıl olsa ınsallah cok ıyıdır bebısko
Canları sağolsun napalımZaten dinlenemeyecek olma korkum var demiştim bildiğim bi durum kötü haber olmadı maalesef
Ballı ıhlamur. Benmde suan boğazım ağrıyor eşim bulaştırdı sağolsunMerhabalar , soğuk algınlığı geçiriyorum bu yaz günü. Klima çarptı çok feci sürekli terliyorum tat koku gitti .sinüslerim dolu başım çok ağrıyor .öneriniz var mı? Benzer durum yaşayan oldu mu ? Yarın aile hekimine muayene olacağım ama evde yapabileceğim şeyler de var m?
Oo memleketlim :) bende maraşlıyım ama Aydın'da yaşıyorumİsim Acelya
Yaş 25
2. Çocuk
Sat 17 mayıs
Tahmini cinsiyet Kız
Tahmini doğum 1 mart ama kesin değil
Kese ve kalp atışı belli değil güncellerim hastaneye gidince
şehir Kahramanmaraş
E elektroforez
Ad AleynaKizlar listeyi olusturmaya basliyorum. Beni etiketleyip bilgilerinizi yollarsaniz hepinizi ekleyebilirim:)
İyidir merak etme annesıAynen yarın görücez bakalm nasıl ilerliyo. Sen nasılsjn peki suan geçti mi ağrın? Benm azaldı