- 26 Ocak 2021
- 387
- 944
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.081
Cok tesekkurler.E elektroforez @Kazen beye mesaj atıp Topik linkini de yazarsa iyi olur, konu devretme yetkisi Kazen beyde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurler.E elektroforez @Kazen beye mesaj atıp Topik linkini de yazarsa iyi olur, konu devretme yetkisi Kazen beyde
Yazdim canim, sagolİnşallah kuzucum
Rica ederim, hayırlı olsunYazdim canim, sagol
Rica ederimCok tesekkurler.
Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah canım 20 hafta mı? 10 - 12. Hafta arasında yapılması gereken testler ve taramalar var, bazı şeyler için çok büyük riskleri de beraberinde getirir ve bazı müdahalelerin gerekmesi halinde yasal süreç 12.hafta son.. Ama tabi tercih meselesi.. Herhangi bir pişmanlık yaşanmaması adına tedbirli olunması gerektiğini düşünüyorum şahsım adınaBen de 30 yaşında ilk defa hamileyim, ilk denememde hamile kaldım Baktığım uygulamaların hesaplarına göre bebek 2 Mart'ta doğacak görünüyor, 7 hafta 6 günlük. Kendimi yorgun hissetmekteyim aşırı üşengecim. Hiç kanamam vs. olmadı. Ara sıra karnım ağrıyor çoğunlukla gazdan diye tahmin ediyorum. Hiç kusmadım ama şu zamana kadar midem 3-4 defa bulandı.
Henüz doktora hiç gitmedim. Aslında 20 haftalıkken ilk kez gidip cinsiyet öğrenmeyi planlamıştım ama karnım ağrırken işkillenip 29 Temmuz'a devlet hastanesine randevu aldım. Acaba direkt gittiğim gün beni ultrasona sokarlar mı yoksa başka gün randevu al gel falan mı derler merak ediyorum.
Hayırlı olsun canım benim bebeğin, sağlıkla gelsin inşallah hiç korkma fitilden hiçbir zararı yok onun, hatta bebeğin sağlıklı tutunması ve düşüklerin engellenmesi için en etkili yöntem. Ayrıca fitil olarak verdiği için de onun doğal alanını koruma altına alıyor. İçin rahat olsunGüzel anneler , bana da fikrinizi söyleyebilir misiniz? Uygulamaya göre 4+3 hamileyim. Bir önceki hamileliğim (ilk) düşükle sonuçlandığı için doktorum şimdi progestan fitil yazdı. Bebeğe zarar verecek diye korkuyorum. Biraz tedirginim, kullanan var mı aranızda?
İshalKızlar ne belirtileriniz var?
Bulantı kusmaKızlar ne belirtileriniz var?
7+4 ten bildiriyorumKızlar ne belirtileriniz var?
Zaten dinlenemeyecek olma korkum var demiştim bildiğim bi durum kötü haber olmadı maalesefUmarım kötü bir haberim var dinlenemeyeceksin tahmini küçük 3 yaşındayken rahatlatsın
Kizlar listeyi olusturmaya basliyorum. Beni etiketleyip bilgilerinizi yollarsaniz hepinizi ekleyebilirim:)Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 8-03-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ ŞEHİR
İsim AcelyaKizlar listeyi olusturmaya baslayacagim,
Kizlar listeyi olusturmaya basliyorum. Beni etiketleyip bilgilerinizi yollarsaniz hepinizi ekleyebilirim:)
Ad: BeyzaKizlar listeyi olusturmaya basliyorum. Beni etiketleyip bilgilerinizi yollarsaniz hepinizi ekleyebilirim:)
Ad: ParlayanGeceKizlar listeyi olusturmaya basliyorum. Beni etiketleyip bilgilerinizi yollarsaniz hepinizi ekleyebilirim:)
Benim de öyle oldu kuzum sormuştum ya geçen kasık ağrıları devam eden var mı diye. O gece pembe renk su gibi kanamam geldi hemen progestan ı fitil olarak kullanmamı söyledi ve bi iğne verdi. Kanama ertesi gün durdu. İstirahat dedi ve bol su. Evet sağlıklıysa tutunuyormuş. Rabbim bizlere bağışlasın bebeklerimizi yarın kontrolüm var benim de 3 gündür yatmaktan serseme döndüm :) halen bel ve kasık ağrım var bu arada.Kızlar sabah yazmıstım kımse cevap vermemıstı agrı nedenı ıle.dr a gıttık bebekte kesede hersey olusmus ama kocaman kanama alanı var yanında kesenın düşük tehlıkesı var dedı,saglıklıysa tutunur bebek dedı,yani eger benım gıbı normalden degısık ve fazla agrınız olursa doktora gıdın dıye sızede soyleyım dedım.bende lekelenme kanama yok ama rahımın ıcınde kesenın yanında kanama alanı var.
antibiyotik kullanmaniz gerekiyorsa kullanmanizi tavsiye ederim, antibiyotigin bi zarari olmuyor bebege, enfeksiyon cok tehlikeli, o da antibiyotiksiz geçmez maalesefkizlar ben idrar yolu enfeksiyonu olmusum ne yapabilirim acaba bir oneriniz var mi antibiyotik kullanmak istemiyorum