- 29 Mart 2024
- 202
- 431
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.301
Serum şeklinde parol verirler canım iyi gelirrr. Nane yağı bulundur ev de ve eşin başına masaj yapsın çok işe yarıyor aklında olsunKızlar dünden beri baş ağrısı var, parol işe yaramıyor, kafamı sıktım eşarpla o da işe yaramadı. Bugün çok arttı. Akşamdan beri eşim gidelim diyordu geçer dedim ama arttı iyice. Şimdi acile gidiyoruz. Ağrı kesici serum mu veriyorlar bu durumda
Tahlilde tam adı ne diye geçiyor kontrol edeyim bakmışlar mı diyeKızlar, sizin tiroid değerlerinize ne kadar sıklıkla bakıyor dr? Benimki 6. Haftada değerler normal çıktı, ondan sonra doktor bir daha istemedi. Yurtdışındayım, acaba burada çok önem vermiyorlar mı? Happy mom uygulamada yazmışlar (#reklam değil) tiroidlerin önemli olduğunu, panik oldum şimdi. 17 haftadır bakılmıyor
TSH, T3 ve T4 hepsine aynı anda bakıyorlar diye biliyorum. Hormon tahliliTahlilde tam adı ne diye geçiyor kontrol edeyim bakmışlar mı diye
Bana her gidisimde bakiliyor cunku en basta yuksek cikti. 2. Trimesterda 3 -3.5 degerine kadar normal kabul ediliyor sanirim yani 1 de kabul edilmeyen 2 de kabul ediliyor. Sınırlar gevsiyor yani acaba o nedenle normal seyrediyor diyerek size bakmamis olabilir mi?Kızlar, sizin tiroid değerlerinize ne kadar sıklıkla bakıyor dr? Benimki 6. Haftada değerler normal çıktı, ondan sonra doktor bir daha istemedi. Yurtdışındayım, acaba burada çok önem vermiyorlar mı? Happy mom uygulamada yazmışlar (#reklam değil) tiroidlerin önemli olduğunu, panik oldum şimdi. 17 haftadır bakılmıyor
Ben de en son 6. Haftada vermiştim. 23. Haftada kendim gidip kan vermiştimKızlar, sizin tiroid değerlerinize ne kadar sıklıkla bakıyor dr? Benimki 6. Haftada değerler normal çıktı, ondan sonra doktor bir daha istemedi. Yurtdışındayım, acaba burada çok önem vermiyorlar mı? Happy mom uygulamada yazmışlar (#reklam değil) tiroidlerin önemli olduğunu, panik oldum şimdi. 17 haftadır bakılmıyor
internetteki kaynaklara göre en baştaki normal olan değeri hamileliğin ilerleyen haftalarında %10-15 artıyormuş artarsa. Bu bilgiye dayanmış da olabilirBana her gidisimde bakiliyor cunku en basta yuksek cikti. 2. Trimesterda 3 -3.5 degerine kadar normal kabul ediliyor sanirim yani 1 de kabul edilmeyen 2 de kabul ediliyor. Sınırlar gevsiyor yani acaba o nedenle normal seyrediyor diyerek size bakmamis olabilir mi?
Nasıl çıktı? Bir değişiklik olmuş mu?Ben de en son 6. Haftada vermiştim. 23. Haftada kendim gidip kan vermiştim
Bi tık yüksekti ilkine göre ama hala referans içindeydi sıkıntı yoktuNasıl çıktı? Bir değişiklik olmuş mu?
Anladım canım, ben de yaptırayım da rahatlayayımBi tık yüksekti ilkine göre ama hala referans içindeydi sıkıntı yoktu
Önerin için sağ ol canım. Ebet parol serum verdiler. Haptan farkı yok dedi ama serum hemen etki etmeye başlado şuan çok daha iyiyim. Tansiyon yüksekliği ve gebelik zehirlenmesi geldi aklıma bugün ama tansiyon 12/6 çıktı. Normalde 11/6 olurdu.Serum şeklinde parol verirler canım iyi gelirrr. Nane yağı bulundur ev de ve eşin başına masaj yapsın çok işe yarıyor aklında olsun
Ya ben de ondan korkuyorum daha çok hafifler ama güm güm sarsıyor. Kg alınca nasıl olacak bilmiyorum korkuyorumBu bebe daha şimdiden tekme atınca vücudum sarsılıyor tuhaf değil mi? Resmen bedenimde deprem etkisi yaratıyor sıpa mcmvlv
Çok geçmiş olsun, nane yağı gerçekten iyi geliyor ama aşırı artınca hiçbir şey fayda etmiyor. Sinüzit ya da migren olabilir. Sinüzit kanallarına masaj yapabilirsiniz. Nazal yıkama öneriliyor mu bilmiyorum ama hamilelik öncesi baş ağrım öyle azalıyordu.Önerin için sağ ol canım. Ebet parol serum verdiler. Haptan farkı yok dedi ama serum hemen etki etmeye başlado şuan çok daha iyiyim. Tansiyon yüksekliği ve gebelik zehirlenmesi geldi aklıma bugün ama tansiyon 12/6 çıktı. Normalde 11/6 olurdu.