- 30 Eylül 2014
- 512
- 783
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.061
Ben de Ekim'de 30 olcam ikinci denemede hamile kaldım ilk gebelikBen de 30 yaşında ilk defa hamileyim, ilk denememde hamile kaldımBaktığım uygulamaların hesaplarına göre bebek 2 Mart'ta doğacak görünüyor, 7 hafta 6 günlük. Kendimi yorgun hissetmekteyim aşırı üşengecim. Hiç kanamam vs. olmadı. Ara sıra karnım ağrıyor çoğunlukla gazdan diye tahmin ediyorum. Hiç kusmadım ama şu zamana kadar midem 3-4 defa bulandı.
Henüz doktora hiç gitmedim. Aslında 20 haftalıkken ilk kez gidip cinsiyet öğrenmeyi planlamıştım ama karnım ağrırken işkillenip 29 Temmuz'a devlet hastanesine randevu aldım. Acaba direkt gittiğim gün beni ultrasona sokarlar mı yoksa başka gün randevu al gel falan mı derler merak ediyorum.
Aynen ya ben de öyle 2. Ayda. şaşkınım hala inanamıyorum sanırım kalp atışı duymadan da inanamıcamBen de Ekim'de 30 olcam ikinci denemede hamile kaldım ilk gebelikve bu kadar hızlı olmasını beklemediğimden içimde her şey çok istediğim halde birbirine karıştı daha bir süre deneriz öyle hamile kalırım sanıyordum açıkçası.
Direkt hamilelikle ilgili bilgileri alıp ultrasona alır doktor başka güne sarkmaz. Kan tahlili ister sonrasında kan sonucuna bakar
Sağlıkla kavuşalim bebislere inşaallah
Öyle yapayım bari şimdi burda vermiyim di mi yazlığa geçiyoruzDöndüğünde betana göre ilerle 2 3 kere ver. 1000 i geçince ve iki katı artarsa git bence. Tabi kanama vs olmazsa Allah korusun. Çünkü doktorda senden 2 günde bir beta isteyecek
iki günde bir tekrar verebilirim dersen orada da verebilirsinÖyle yapayım bari şimdi burda vermiyim di mi yazlığa geçiyoruz
Ben bugün diğer evimin yazlığın oraya geçiyorum sağlık ocağı var orada. Pazar günü de kendi sürekli oturduğum eve gecicemiki günde bir tekrar verebilirim dersen orada da verebilirsin
Aynı yerde düzenli aynı saatlerde vermen daha iyi olur kuzum. Değerler farklı çıkabilir moralin bozulur boş yereBen bugün diğer evimin yazlığın oraya geçiyorum sağlık ocağı var orada. Pazar günü de kendi sürekli oturduğum eve gecicem
Ben de henüz inanamıyorum. Sadece beta HCG artıyor diye içimde bir şeyler oluyor galiba diyorumAynen ya ben de öyle 2. Ayda. şaşkınım hala inanamıyorum sanırım kalp atışı duymadan da inanamıcam
He o zaman istanbula dönünce vereyim benAynı yerde düzenli aynı saatlerde vermen daha iyi olur kuzum. Değerler farklı çıkabilir moralin bozulur boş yere
Ben de sadece çift çizgi varBen de henüz inanamıyorum. Sadece beta HCG artıyor diye içimde bir şeyler oluyor galiba diyorumçok şükür nasip oldu ya inşallah herkesin çok kolay bir şekilde istediği an olsun
Testin varsa İstanbul a dönene kadar koyulaşma takip edebilirsinn amaaHe o zaman istanbula dönünce vereyim ben
Ben de sadece çift çizgi varkan veremedim hala
Ona da sıra gelecek İstanbul'a dön de bakalım artışlarini görelimHe o zaman istanbula dönünce vereyim ben
Ben de sadece çift çizgi varkan veremedim hala
Benim de 4 mart gorunuyor doğum tarihi:) bende 4 temmuzdagittim keseyi gordu haftaya salı da kalp atışı için gideceğim.direk ultrasonla bakacak kalp atışı vs hepsini duyarsin.bende de aşırı halsizlik durumu var ara ara da ateş basiyorBen de 30 yaşında ilk defa hamileyim, ilk denememde hamile kaldımBaktığım uygulamaların hesaplarına göre bebek 2 Mart'ta doğacak görünüyor, 7 hafta 6 günlük. Kendimi yorgun hissetmekteyim aşırı üşengecim. Hiç kanamam vs. olmadı. Ara sıra karnım ağrıyor çoğunlukla gazdan diye tahmin ediyorum. Hiç kusmadım ama şu zamana kadar midem 3-4 defa bulandı.
Henüz doktora hiç gitmedim. Aslında 20 haftalıkken ilk kez gidip cinsiyet öğrenmeyi planlamıştım ama karnım ağrırken işkillenip 29 Temmuz'a devlet hastanesine randevu aldım. Acaba direkt gittiğim gün beni ultrasona sokarlar mı yoksa başka gün randevu al gel falan mı derler merak ediyorum.
E elektroforez K Kazen beye mesaj atıp Topik linkini de yazarsa iyi olur, konu devretme yetkisi Kazen beydeMerhaba,yardımcı olabilir misiniz?Mune
TeşekkürlerE elektroforez K Kazen beye mesaj atıp Topik linkini de yazarsa iyi olur, konu devretme yetkisi Kazen beyde
Rica ederimTeşekkürler