- 14 Mayıs 2021
- 4.882
- 9.978
- 108
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.641
İlk evet kuzum ama ben 10cmlık bı myom amelıyatı oldum 2022 yılında o yuzden zorunlu sezeryanAnamm sanki senininde ilk gebelikti kendin mi sezeryan istiyorsun hayırlısı olsun canım benim bi doğur bak bize haber ver oma göre doğuralım yada içimizde tutalımçalışırken çok zor çok bazen kusmaya gidiyorum sonrası dahada kötü oluyor akşam olup eve gitmeyi bekliyorum annem 4 de bitecek diyor bakalım şimdide onu bekliyorum 3 dü 4 oldu hiç bitmeyecek gibi hissediyorum güzel haberler getir bebişkodan bize
Saklamış demek bak yaKızlaaaaarrr geldim ama daha hastanedeyiiim eğiitim vercek doktor. Sağlıklı çok şükür ense kalınlığı vs her şey iyi çıktı kan verdim haftaya çıkıcak dedi. Ve bingo cinsiyeti göremedikkkk.göremiceğimiz bi pozisyonda dedi
haydaaaKızlaaaaarrr geldim ama daha hastanedeyiiim eğiitim vercek doktor. Sağlıklı çok şükür ense kalınlığı vs her şey iyi çıktı kan verdim haftaya çıkıcak dedi. Ve bingo cinsiyeti göremedikkkk.göremiceğimiz bi pozisyonda dedi
Yaaaa cok sevindim canim saglikli olmadina doktora gidince uyuyorlar hep nedense evde kıpır kıpırKızlaaaaarrr geldim ama daha hastanedeyiiim eğiitim vercek doktor. Sağlıklı çok şükür ense kalınlığı vs her şey iyi çıktı kan verdim haftaya çıkıcak dedi. Ve bingo cinsiyeti göremedikkkk.göremiceğimiz bi pozisyonda dedi
ben 5 sayfa falan geri kalmışım bugün, valla okumadan direk ileri atladım belki haber vardır diyeKızlar mesajlarınıza çok teşekkür ederiiim merak etmişsiniz yerim hepinizi
Ben de merak ediyordum seni canim venim de bulantilarim ve halsizligim devam benim cinsiyet belli olmadi ama erkek hissediyorumTeşekkür ederiiz
İyi değilim hala ya çok zorlanıyoruz oğluşumla bensiz de durmuyor bende kucağıma bile alamıyorum ne zormuş üst üste çocuk sahibi olmak bide en iyi zamanın şimdi diyorlar keyfini çıkar
Kaç haftalık oldunuz aynı mı yine herşeyBen de merak ediyordum seni canim venim de bulantilarim ve halsizligim devam benim cinsiyet belli olmadi ama erkek hissediyorum
Sanki bu bana kız hissettirdi benim oğlanlarınki hep ortada oluyorKızlaaaaarrr geldim ama daha hastanedeyiiim eğiitim vercek doktor. Sağlıklı çok şükür ense kalınlığı vs her şey iyi çıktı kan verdim haftaya çıkıcak dedi. Ve bingo cinsiyeti göremedikkkk.göremiceğimiz bi pozisyonda dedi
12 hafta 5 bugun bulantilar hafif azaldi basindan beri prilam kullaniyorum ama mide yanmam cok oluyor halsizlik cok fazlaKaç haftalık oldunuz aynı mı yine herşey
Aynıymışız hemen hemen12 hafta 5 bugun bulantilar hafif azaldi basindan beri prilam kullaniyorum ama mide yanmam cok oluyor halsizlik cok fazla
Iyi olmus bari yaa en azindan annen yemekleri hazirlar yardimci olur bir bardak kaldiriyorum 1 saat yatiyorum sanirim benim de erkek belirtilerimiz ayniAynıymışız hemen hemen
İnşallah bir ay içinde kurtulacağız
Halsizlik bulantı benide bitiryor
Annemin evine geldim artık kendi evim cehennem gibi sanki
Ya evet pozisyon uygun değil dediSaklamış demek bak ya
Ay bakalım canım ne olcakkkhaydaaaseninki kız sanırımm minnoş neyse sağlıklı olsunn da gerisi boşş
Evet evet öylece takılıyordu hahah uyuyordu sanırımYaaaa cok sevindim canim saglikli olmadina doktora gidince uyuyorlar hep nedense evde kıpır kıpır
Ay bakalım ya hayırlısıı inşallh. Hepimiz sağlıcakla alalım kucağımızaSanki bu bana kız hissettirdi benim oğlanlarınki hep ortada oluyorister istemez
Hiç tahminde bulunmaması bile daha iyi. Bana "kız gibi ama emin olamadım, fetal sonucunu bekleyelim" dedi. Yani zaten ya kız, ya erkek olacak.Ya evet pozisyon uygun değil dedi
Merhaba,Teşekkür ederimnatera panorama ya yaptırdım yedi iş gününde geldi sonuç
Nasıl kız Haziran'da mı doğurcanCanım benim sat tarihimi değiştirdi doktor. 11.06 yaptı E elektroforez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?