Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Erkek ismi düşündünüz mü hiç yada hoşunuza giden bir isim var mı acaba
Erkek isimleri hiç hoş gelmiyor kulağıma
Biz Uzay düşünüyoruz aklımızdaki diğer isimler de Barış ve Toprak burada bir de Atlas okumuştum o da güzel bir de Köknar duymuştum bir yerden o da farklı geldi. Ama muhtemelen Uzay olacak

Erkek ismi düşündünüz mü hiç yada hoşunuza giden bir isim var mı acaba
Erkek isimleri hiç hoş gelmiyor kulağıma
Bizim cinsiyeti söylemiyor doktor 16. Haftada söylerim dedi. Biz erkek olursa Evren ismine karar verdik. Tuna, Atlas, Arsel, Uygar da beğendiğim isimler arasında

Çok haklısın bende olsan aynı şeyleri hissederdim bu hassasiyetimizi anlayamıyorlar inşallah canım bende sağlıklı sonuçlar diliyorum hepimize

Çok geçmiş olsun canım evet muhtemelen üzüntü ve stresten olmuştur malesef böyle durumlarda insan mecburen müdahale etmek zorunda kalıyor umarım sorunsuz bir iş ortamı olur bundan sonra

Yalamayan bilmiyor canım her hamilelik ay ı geçmiyor biz o prenses gibi geçirilen hamileliği yaşayamadık malesef bu haftadan sonra daha da rahatlarsın inşallah biter bulantıların

Neyse Allahtan çoğunluk erkek o yüzden kolay olur haha

Her gün yemediğin sürece bir şey olmaz bence kasma kendini
Şimdiden başladı kendi kendine psikolojik baskı ve endişe ya yesem acaba yanlış mı yaptım diyorum yemesem canım çok istediği halde yemiyorum diye acaba yanlış mı yaptım diyorum ohh delirmece

Neden kandırdılar bizi hani ye ekşiyi doğur ayşeyiydi şakası bi yana hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım benim bakalım aynı zamanda doğuracakmıyız bende aynı durumdayım dişimi bile fırçalarken kusasım geliyor umarım tez zamanda geçer bu bulantılar

Bebısm ye gitsin bisey olmaz korkmahamılelıkte çiğ et iyi pişmemiş yumurta midye kokorec dısarda yesıllık tavuk harıcınde canın ne ıstıyosa bazen ye,ben bazen cips yıyorum bazen soslu fıstık bazende ıkı fırt kola falan normal nasıl mutluysan oyle yap

Biz Uzay düşünüyoruz aklımızdaki diğer isimler de Barış ve Toprak burada bir de Atlas okumuştum o da güzel bir de Köknar duymuştum bir yerden o da farklı geldi. Ama muhtemelen Uzay olacak
Köknar hariç hepsını çok sevdımonuda şu yüzden sevmedim ilerde okulda dalga gecerler diyeadıyla gelsın ınsallah mınnak kuş
Valla canım oyle dua edıyorum artık cok yoruldum sürekli midem agzımda gezmekten,3 ayda bıtıcek dedıler hani bitmediişteyım aksama kadar mahvoluyorum.Benımkı şubatın sonunda geleceksezeryan olucam 37 yada 38. Haftada sızden az bısıy erken dogurabılırım yanibugun bende kontrole gıdıcem saat 4 te cok heycanlıyım 14 gundur gormuyorum
maya91 senınkını kız hıssedıyorum ben

Anamm sanki senininde ilk gebelikti kendin mi sezeryan istiyorsun hayırlısı olsun canım benim bi doğur bak bize haber ver oma göre doğuralım yada içimizde tutalımçalışırken çok zor çok bazen kusmaya gidiyorum sonrası dahada kötü oluyor akşam olup eve gitmeyi bekliyorum annem 4 de bitecek diyor bakalım şimdide onu bekliyorum 3 dü 4 oldu hiç bitmeyecek gibi hissediyorum güzel haberler getir bebişkodan bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…