- 31 Temmuz 2024
- 221
- 573
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #9.601
Kızlar merhaba, yeni bir hurafe duydum hamileyken kanaması olanların oğlu oluyormuş diyor teyzeler kanaması olup cinsiyet öğrenen oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk başlarda çok aşırı dökülmüştü belli bi haftadan sonra durmuştu ama tam hatırlamıyorum kaçıncı haftada durduğunuHep böyle mi devam edecek bi noktada azalacak mı
Emzirme döneminde hiç dökülmedi mesela çok tuhaf yaHiç hafiflemiyor ya, bugün kompleks yağ kullanmaya başladım inşallah biraz toparlanır
Emzirme döneminde cidden napcaz
Canım senin ağrın öne eğilince artıyorsa sinüzit ağrısı gibi yıllardır migren mi sinüzit mi ayrımı yapmaya çalıştığım için ağrılarımda seninki benim sinüzit ağrıma benziyor, saçını ıslak bırakma ve rüzgar almamaya çalış havalar serinliyor onun etkisi olabilir, buz migrene iyi gelse de sinüziti artırabilir bile dikkat et ona. Yıllarca bu yüzden çok uğraştım migrene soğuk sinüzite sıcak iyi geliyo iyi ayırmak lazımKızlar ben de aşırı baş ağrısı çekiyorum bu 3 gündür 15. hafta güncellemesiyle birlikte şiddetli baş ağrılarım başladı, normalde migrenim yok ama öyle bir ağrı çekiyorum ki öne doğru eğildiğimde sanki kafama çekiçle vuruyorlar sağ gözüm felç zaten hiçbir çare bulamadım parol asla etki etmedi ve 2 haftadır düzenli magnezyum kullanıyorum bana mısın demiyor başka tavsiyesi olan var mı?
Canım kediye karşı bence de mesafeli ol ellerini yıkamıyolarsa diğer insanlara karşı da mesafeli ol hatta toksoplazma baktırmanın aslında çok bi anlamı yok bağışıklığım var mı yok mu ona bakılıyo yoksa zaten bi anlamı yok varsa da gereksiz bi risk alacak değilsin o yüzden sen bağışıklığın yokmuş gibi mesafeli davran, ve asıl risk toksoplazmada 12 haftaya kadar sonrasında kapsan da çok kötü değil merak etme, yavru kediden de bişey olmaz da bana doktorum asıl dışarda bişeylerin yanında gelen salataları asla yeme dedi nasıl yıkandığından emin olmadığın salatalar daha riskliKızlar size bısey danısmak istiyorum.Benım doktor toksoplazma testı yapmıyorum ben gerek yok kafa karısıklıgına dedı ve yapmadı bende dedıgını yaptım.sımdı bızım ıs yerıne yavru kedı getırmısler ona bakıyolar bı haftadır rahatsız oldum ama bıseyde dıyemedım ıs yerındekılere acıkcası.herkes razı çünkü.toksoplazma falan kapma rıskım yok degılmı kutunun ıcındekı kedıden,daha cok kucuk oldugu ıcın sureklı beslıyolar,o yuzden iş yerıne getırmısler.bu toksoplazma testını yaptırmamıs arkadaslarım varmı yoksa hepınız yaptırdınızmı?ona gore bende yaptırcam
Yaa bunu ben de duydum kanamam var cinsiyet öğrenmedim ama kızımda da kanamam vardıKızlar merhaba, yeni bir hurafe duydum hamileyken kanaması olanların oğlu oluyormuş diyor teyzeler kanaması olup cinsiyet öğrenen oldu mu?
İşin uzun sürecek gibi ama mutlaka haber ver çıkıncaGözün aydınn canımm Fetal dna yaptırcak mısın?
Ayyy evet canımm bugünn gidiceem. Hangi hastaneye gittin? İstanbul da mısın?
Haziranda hamıle kalanlar tüm oglan analarısaglıkla al kucagına canım.benım hala mıde bulantım gecmedı satımız aynı senle,hala çok kötüyğm ühühühüdişimi bile zor fırcalıyorum hep midem agzımda,bende sureklı uyyorum sadece eksı tuzlu sevıyorum ve erkekhepsı yalanmıs evet katılıyorum sanaBu arada belirti olayı tamamen hurafe hala bile midem çok bulanıyor sürekli kusuyordum şu aralar iyiyim ekşi tuzlu istiyordum sürekli uyumak istiyordum söylenene göre kız olması gerek ama oğluşum geliyor
Kızlar merhaba, yeni bir hurafe duydum hamileyken kanaması olanların oğlu oluyormuş diyor teyzeler kanaması olup cinsiyet öğrenen oldu mu?
bu hurafeyi de eritmiş olduk sfsfgYaa bunu ben de duydum kanamam var cinsiyet öğrenmedim ama kızımda da kanamam vardı
Mutlaka mutlakaaa yazıcaaam çooook heyecanlıyım ilk kez bu kadar uzun zaman görmedim.İşin uzun sürecek gibi ama mutlaka haber ver çıkınca
Hadı bakalım kızmı gelıcek erkekmıpembemıı mavımııııbu hurafeyi de eritmiş olduk sfsfg
Mutlaka mutlakaaa yazıcaaam çooook heyecanlıyım ilk kez bu kadar uzun zaman görmedim.
çoook merak ediyoruuum :) gösterir umarıımHadı bakalım kızmı gelıcek erkekmıpembemıı mavımıııı
Ay ben varım cinsiyet erkek bebeğimin ufak bir kanamam da olmuştuKızlar merhaba, yeni bir hurafe duydum hamileyken kanaması olanların oğlu oluyormuş diyor teyzeler kanaması olup cinsiyet öğrenen oldu mu?
Merak ediyorum ben hep senin kızın olucak dedim hadi bakalımçoook merak ediyoruuum :) gösterir umarıım
Teşekkür ederiizAy hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin oğluşun sen nasıl oldun daha iyi misin
bikaç gündür içime erkek doğuyor ama bakalım ne olacak aşırı meraktayııımMerak ediyorum ben hep senin kızın olucak dedim hadi bakalım
Ay evet yaa ben de hep kız ismi düşündüğüm içinnnn bu aralarda içime erkek doğuyor bakalım. Erkek olursa zorlu bi 6 ay bizi bekliyorErkek ismi düşündünüz mü hiç yada hoşunuza giden bir isim var mı acaba
Erkek isimleri hiç hoş gelmiyor kulağıma
Çevrem hep erkektir dedi doktor da bakar bakmaz kesin erkek dedi bize iki oğlumuz oldu çok şükür bunada birbirlerine destek olurlar inşallahAy evet yaa ben de hep kız ismi düşündüğüm içinnnn bu aralarda içime erkek doğuyor bakalım. Erkek olursa zorlu bi 6 ay bizi bekliyor
Mete, Aras, TunaErkek ismi düşündünüz mü hiç yada hoşunuza giden bir isim var mı acaba
Erkek isimleri hiç hoş gelmiyor kulağıma
Neyse Allahtan çoğunluk erkek o yüzden kolay olur hahaÇevrem hep erkektir dedi doktor da bakar bakmaz kesin erkek dedi bize iki oğlumuz oldu çok şükür bunada birbirlerine destek olurlar inşallah
Erkek ismi için bence destekleyelim birbirimizi hiçmi güzel isim olmaz
Hepsi aynı gibi
Biraz Çağrı Kayra iyi gibi ama ondada emin değilim
Her gün yemediğin sürece bir şey olmaz bence kasma kendiniKızlar ya size bişey sorucam hamileyken milföy yiyebiliyo muyuz? Çok katkı palm falan bişeyler var galiba haftasonu canım çok çekti biraz yedim ama hala canım çok istiyo hani az yiyim isteğim kırılsın olmadı nerdeyse bi paket milföyü kendim yiyebilirim o kadar istiyorum yiyen var mı milföy (kendime rahat rahat yemek için yol arıyorumdur )