- 2 Ekim 2022
- 1.333
- 1.634
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.361
Ayy masallah kac haftalik peki suanKızlar ben kesın emınım artık bebısı hıssettıgıme,hapsırınca öksürünce karnımda pır pır pır pır barız bır sekılde bısey hıssedıyorum,çok hızlı bı sekılde karnım atmaya baslıyor,yüzde yüz emın oldum bugun iyicedarısı herkesın basına çok tatlıı
14 haftalık bu hafta kuzumAyy masallah kac haftalik peki suan
Senınkıde balık gıbı kayıyor demekkıYaaa az önce benim sertlikte eşim elleyince yukarı doğru çıktıııumarım hareketleri hissettiğim zamana geliiriiimm bi an önce
Canım ben Femibion diye bişey kullanıyorum yurtdışında her 3 hamileliğimde de aynısını kullandım. sana içeriğini atıyorum.0.8 gram folik asit olarak görünüyor… ben en iyisi kafama göre iş yapmayayım ve bir doktora danışayım
canım hamilelik günlüğünü eklemeyi düşünmezmisin? ordan takip etmiş oluruz seni de14 haftalık bu hafta kuzum
Senınkıde balık gıbı kayıyor demekkı
Folsäure dedigi sey folik asit oluyor canim unutmusum yazmayi. demir, cinko, selenyum, d vitamini hersey biseyin icindeCanım ben Femibion diye bişey kullanıyorum yurtdışında her 3 hamileliğimde de aynısını kullandım. sana içeriğini atıyorum.
Bu gebeliğin 13. haftasından doğuma kadar geçen sürede kullanılıyor. folik asitin hiç bir zararı yok yani için rahat olsun
Keşkeeeee hissedebilsem ama daha çok küçüüük14 haftalık bu hafta kuzum
Nasıl yapılıyo canım ocanım hamilelik günlüğünü eklemeyi düşünmezmisin? ordan takip etmiş oluruz seni deçok sevindim hissetmene çok güzel bir his değil mii
canim profil resmine tikla, ordan hesap ayarlarini sec asagiya dogru ilerle orda bebeğinizin dogum tarihi diye bir yer var onu gir, sonra ekle diyo ona bas olmasi lazimNasıl yapılıyo canım oyaa cok degısık bı haftadır arada hıssedıyodum ama bugun kessiiin emin oldum,çok bariz pıt pıt pıt pıt yapıyo öksürünce hapısırınca evet çok guzel yaa canlarımız onlar bızım Allah esırgesın hepsını
Forum seçeneklerinden "Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle" seçeneğini de aktif etmek lazımmış. Ben de şimdi yaptım. Benim niye görünmüyor diyordum.canim ürofil resmine tikla, ordan hesap ayarlarini sec asagiya dogru ilerle orda bebeğinizin dogum tarihi diye bir yer var onu gir, sonra ekle diyo ona bas olmasi lazim
canim profil resmine tikla, ordan hesap ayarlarini sec asagiya dogru ilerle orda bebeğinizin dogum tarihi diye bir yer var onu gir, sonra ekle diyo ona bas olmasi lazim
Haaa o muuuForum seçeneklerinden "Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle" seçeneğini de aktif etmek lazımmış. Ben de şimdi yaptım. Benim niye görünmüyor diyordum.imagination forever
Benimki yer pek değiştirmiyor sanki çok çok az sağa sola aşağı gidiyor bazen de hissedemiyorum kayboluyo bence bağırsak doluluğu falan hissetmemizi değiştiriyoyer değiştiriyor sürekli ama ben hissetmiyorumm sadece sertliği hissediyorum :)
hep yer değiştiriyor di mii şimdi aşağı tarafa indi sertlikk :)
bazen yukarı doğru çıkıyorr :)
yer değiştiriyor muuuu :) benim sertlik tek nokta da durmuyor :)
Evet ya elimle orda bişey hissetmek bile çok güzelYaşasıınnnn sonunda bebek olduklarını hissedebileceğizya ben normalde de göbüşlüyümdir aynaya bakıyorum, hala yağ gibi geliyor sadece uzanınca top gibi çıkıyor
Benim de en az hafta 2-3 gün ağrıyo malesef ama gebelikten önce de çok şiddetli migrenim vardı o kadar şiddetli değil çok şükür, kendini dene beslenmene dikkat et canım, özellikle benim mesela çok tatlı ya da çok karbonhidratlı beslendiğimde oluyo kan şekerinin dalgalanması etkiliyo bendeKızlar selam, ben aşırı bir baş ağrısı çekiyorum birkaç haftadır böyle tatile gittim orda bile acillik oldum serum taktılar. Böyle olan var mı ya baş edemiyorum artık kullanabildiğimiz ağrı kesiciler falan hiç bişey kesmiyor
Benim de d vitamini balık yağı ve decavit verdi canım decavitte folik asit olduğu için folik asiti kullanmayı bırakmamı bunlara devam etmemi söyledi, demiri de 14. Haftada başlayacağız dediKızlar doktorum D vitamini, demir ve multivitamin olarak bu ilaçları verdi. Folik asite devam edip etmemem gerektiğini sormayı unuttum. Fikri olan var mı
Ayy bende 13+5 im keske bende hissetsem artk. Kasilma ve batmalardan baska bse hissetmiorum14 haftalık bu hafta kuzum
Aa aydınlandım şu an ben deForum seçeneklerinden "Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle" seçeneğini de aktif etmek lazımmış. Ben de şimdi yaptım. Benim niye görünmüyor diyordum.imagination forever
yarın bi çikolata ye öğlenden sonra, sonra uzan sırt üstü ve öksür bakalım atmaya baslıycakmı karnınAyy bende 13+5 im keske bende hissetsem artk. Kasilma ve batmalardan baska bse hissetmiorum
Canım ben Femibion diye bişey kullanıyorum yurtdışında her 3 hamileliğimde de aynısını kullandım. sana içeriğini atıyorum.
Bu gebeliğin 13. haftasından doğuma kadar geçen sürede kullanılıyor. folik asitin hiç bir zararı yok yani için rahat olsun
Ayy tamam denicem tesekkr cnm :))yarın bi çikolata ye öğlenden sonra, sonra uzan sırt üstü ve öksür bakalım atmaya baslıycakmı karnın
Oyle canim baska caremiz yok ne kadsr cok merak ediyorlarTakmamaya calıs canm bence bıcogu aynı,benımkıde her aksam arar tüm ahiret sorularını sorarben artık gülüp gecıyorum.sürekli soru sorar 24 saat gorumcede aynı onun gıbı oldu oda aynı önemli olan bebegımız artık kımse onemlı degıl,kım naparsa yapsın gormemezlıkten duymamazlıktan gel.
Benim de limonGeçmiş olsun canımm. Benim ki bugün limon ben sata göre bakıyorum artık yoksa kafam karışıyor
Merhaba canım benim %80 %90 kız dedi 12. Haftada iki bacak arasından baktı çok netti ben bile gördümInsallah canim ya senin bebis cinsiyeti belli olmusmuy du? Benim cuma randevum var acaba belli olur mu?
Canim hayirli olsun saglikla gelsin bebisin belirtilerin neydi ?Merhaba canım benim %80 %90 kız dedi 12. Haftada iki bacak arasından baktı çok netti ben bile gördüm
Aynı durumdayız ev yürüyor artık bir yerde bıraktım stres yapma canım olduğu kadar her şeye yetişemeyiz böyle durumlarda bir süre her şey tam olmayacak önemli olan sen ve bebeğin3 yaşında bir kızım var benim. İş çıkışı ev işi, kızımla ilgilenmek... Hiç bir şeye yetemiyorum. Doğumdan sonra ne yapacağım hiçbir fikrin yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?