- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.601
Aa ne güzel sabahları güne öyle başlamak Evet bende yarım saatte pert oluyorum Ama iyi geliyorBen de sabahlari yurumeye basladim, ayni sekilde kanama dolayisiyla yatiyordum oncesinde, ama cok yoruluyorum su anen az yarim saat yurumeye calisiyorum her gun. Bir de hamile yogasina baslamak istiyorum, dogumu bayaa kolaylastiriyor diyorlar
Bana da 16. Hafta dedi, Çooookkk uzun geliyor bana, nasıl bekleyeceğiz o kadar bilmiyorum. Okul telaşı başlayınca belki çabucak geçerKızlar 12. hafta muayeneden sonra doktorunuz bir sonraki randevuyu kaçıncı hafta verdi? Benim 16. hafta dedi biraz uzun gibi geldi bana
Neye göre böyle ihtimal veriyorlar yaş vs miEvet doğru ama ihtimal bende daha yüksek çıkmış o yüzden çok şaşırdım
Aynı durumdayım branşımdan sadece ben varım 30 saat ders, sınıf rehberliği, nöbet maalesef yorucu geçecek ama ne de olsa doğum iznine kadar gideceğim diye kendimi motive etmeye çalışıyorumKızlarımmmherkese mutlu huzurlu sabahlar.. Nasıl yürüyorsunuz kızlar yaa ben 15 dk yürüsem dağılıyorum resmen. Benim en büyük korkum okullar başlayınca ne olacağı lise tarih öğretmeniyim ve şu an zümrede 2 kişiyiz, haftalık 30 saat ders düşüyor, bir de sınıf rehberliği verdiler 31... Ben oturarak ders de anlatamıyorum, bir de tahtayı çok aktif kullanıyorum, yukarılara uzana uzana her yeri dolduruyorum. Bu yıl için böyle bir şey mümkün değil artık, zor bir dönem beni bekliyor
Dün yanısını yaşadım seminer veren hocaya çok ayıp oldu valla kafamı kaldıramadım çok zor bir gündüMemnun oldum meslektaşımoturmak bana hiç iyi gelmiyor ya uzun süre oturmak. Hala ağrım geçmedi kuyruk sokumunda dokununca hala ağrıyor ilk gebeliğimde böyle değildi benim bunda niye bu kadar oldu anlamadım ben. Oturma simidi sipariş ettim inşallah iyi gelir. Cuma doktora gidince de anlatacağım bu durumu ya. Seminerler cidden mahvetti . Ben de yulaf falan götürürüm düzen otursun iyice
Günaydın kıslarKızlarımmmherkese mutlu huzurlu sabahlar.. Nasıl yürüyorsunuz kızlar yaa ben 15 dk yürüsem dağılıyorum resmen. Benim en büyük korkum okullar başlayınca ne olacağı lise tarih öğretmeniyim ve şu an zümrede 2 kişiyiz, haftalık 30 saat ders düşüyor, bir de sınıf rehberliği verdiler 31... Ben oturarak ders de anlatamıyorum, bir de tahtayı çok aktif kullanıyorum, yukarılara uzana uzana her yeri dolduruyorum. Bu yıl için böyle bir şey mümkün değil artık, zor bir dönem beni bekliyor
Kan sonucuna göre canım biyokimyasal sonuç 101/1 çıkmış yüksek demek yaniNeye göre böyle ihtimal veriyorlar yaş vs mi
Yüksek risk olup çok sağlıklı çocuğu olanları çok duydum canım hiç canını sıkma emin ol stres yapmak bu test sonucundan daha etkilidir bebeğim sağlığındaKan sonucuna göre canım biyokimyasal sonuç 101/1 çıkmış yüksek demek yani
11+0 ım bugün gözüm görmek istemiyordu benim de çikolata tatlı falan ama çok şükür giderek azalıyo paketli şeyleri hala canım çok istemiyor ama ev yapımında yiyebiliyorum, darısı başınaMaşallah maşallahkaçıncı haftadasın? Ben de az önce çikolatalı dondurma yedim tiksinmedim şaşırdım ama tabii ki zevk almadım
Nötrofil canım % ise önemli değil de sayı olansa enfeksiyon olabilir demişlerdi bana daha önceKızlar dün sağlık ocağında kan testi vermiştim. Kanda NEU enfeksiyon mu oluyor?
Neu kan hücresi türü çeşitli nedenlerle yuksebilir çünkü vücudun savunma hücresi sayılır. Crp asıl enfeksiyonu gösteren değerdir ona bakıldı miKızlar dün sağlık ocağında kan testi vermiştim. Kanda NEU enfeksiyon mu oluyor?
Valla koca konferans içinde kalktım yürüdüm dayanamadım çünkü bir saat oturdum kuyruk sokumum ağrıdan felç oldu eve geldim uzandığım halde saatlerce geçmedi gidince bu durumu doktora iyice danışacağım ya oturmak haramDün yanısını yaşadım seminer veren hocaya çok ayıp oldu valla kafamı kaldıramadım çok zor bir gündü
Çok iyi yapmışsın canım oturmak zaten sakıncalı bizim için. Ben de her molada yürüdüm ve eve geldiğimde gerçekten çok yorgundum. Hamilelik zormuş gerçekten yaValla koca konferans içinde kalktım yürüdüm dayanamadım çünkü bir saat oturdum kuyruk sokumum ağrıdan felç oldu eve geldim uzandığım halde saatlerce geçmedi gidince bu durumu doktora iyice danışacağım ya oturmak haram
Ona rağmen bir saat oturdum öyle yürüdüm düşün keşke diyorum yarım saatte en azından bir yürüseydim dediğin gibi eve geldim hala kuyruk sokumum yattığım halde geçmedi uzanmayla dahi. Bugün nasıl olacak bilmiyorumÇok iyi yapmışsın canım oturmak zaten sakıncalı bizim için. Ben de her molada yürüdüm ve eve geldiğimde gerçekten çok yorgundum. Hamilelik zormuş gerçekten ya
Benim herşeyim geçti canım şu an prenses döneme girmiş bulunuyorum çok şükür .Kızlar tiksinmeleri olup geçen oldu mu?
Crp normal çıkmış 0-5 arası referans değeri 1.49 çıkmışNeu kan hücresi türü çeşitli nedenlerle yuksebilir çünkü vücudun savunma hücresi sayılır. Crp asıl enfeksiyonu gösteren değerdir ona bakıldı mi
İkiside yüksek doktoruma attım şimdi11+0 ım bugün gözüm görmek istemiyordu benim de çikolata tatlı falan ama çok şükür giderek azalıyo paketli şeyleri hala canım çok istemiyor ama ev yapımında yiyebiliyorum, darısı başına
Nötrofil canım % ise önemli değil de sayı olansa enfeksiyon olabilir demişlerdi bana daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?