- 26 Aralık 2015
- 11.799
- 19.045
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.581
Memnun oldum meslektaşımBen de öğretmenimseminerler mahvetti. Bugün 15 dk işim vardı çarşıda yürüdüm dediğin gibi kuyruk sokumunda ağrı var, oturmak iyi gelmiyor. Ben de yemeklerimi hep evden götürüyorum, sandviç, yulaf ne olursa götürüyorum ben de
Evet canım yanına atıştırmalıklar muhakkak al hem senin için hem bebeğin için iyi olur inşallahÖyle canım tabi evlat bu biri neyse ikisi üçü de ohepsine yetecek kadar kalbimiz var amin inşallah sağlıklı olsunlar, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Afiyetler olsun
Ben çok vicdan azabı çekiyorum bu konuda hiç iyi değilim ya sabah kuru simit yiyip onunla durdum resmen seminerde, seminer de saçma sapan bir okuldaydı kantin vs da acık değildi çevresinde de bir şey yoktu. Birde ilginç bir şekilde canım da bir şey istemiyor. Artık toparlanıp tedbirli olmam lazım
Yaş 35 in üstüye yüksek çıkıyor diye biliyorum,içini ferah tut ultrason normal sonuçta,nipt mi yaptır dedi doktorunKızlar nolur bilgisi olan yazabilir mi ultrasonda her şey normaldi ense kalınlığı burun kemiği ama kan testim orta riskli doktor gen testi istedi bende tatildeyim ve pazartesiyi nasıl beklicem bilmiyorum bilgisi olan var mı sonucu yüklüyorum şimdi serbest beta değerim yüksek sanırım istemsizce ağlıyorum mecbur gen testi yaptıracağım Eki Görüntüle 3474562
Sağol canım evden çocukla nasıl çıktığımızı bilmiyoruz alışmışız tatile sanırım ondan kendimize gelemedik iki gündürEvet canım yanına atıştırmalıklar muhakkak al hem senin için hem bebeğin için iyi olur inşallah
Teşekkür ederim cnm,ya ben ihtiyac duydukca iciyorum günde 6 fincan kadar oluyor ,yarin bulabilirsem ayva ile kombinasyon yapayim ,zencefil sayisini azaltayim ,sagolasin, ben yurtdisindayim burda o tarz manavlar yokevet ben de iyi geldiğini yazmıştım bana doktorum zencefilin iyi geldiğini denememi söylemişti ama miktar sormadım ben 2 bardak içiyorum birde ayva bulursan onu dene doktorum ayva da iyi geliyor dedi ve gerçekten ayva da işe yarıyor sadece mevsimi olmadığı için bulması zor. Haritalara hamile manavı yazıp çıkan yerlere var mi diye sorabilirsin
Saglikli ve uzun ömurlu olsun prensesE elektroforez biz geldik doktordan Allahıma çok şükür herşey yolundaymışşo kadar korktum ki girmeden..
vee bizden 3. kız geliyorprenseslerim çoğalıyor şükürler olsun varlıklarına
bir de el salladı bana
Benim geöti gibi ya çikolata tatlı yiyebiliyorum çok böyle canım çikolata istemiyor eskisi gibi ama tiksinmiyorum da, tatlı falan hiç tiksinmeden yiyorum artıkKızlar tiksinmeleri olup geçen oldu mu?
Aynen ben de çocukla çıkıyorum ama bu konuda çok istikrarlıyımSağol canım evden çocukla nasıl çıktığımızı bilmiyoruz alışmışız tatile sanırım ondan kendimize gelemedik iki gündür
Maşallah diyeyim canım inşallah bakalımAynen ben de çocukla çıkıyorum ama bu konuda çok istikrarlıyımnormalde de hep kahvaltımı yapmadan çıkmazdım alışkanlık haline getiridm şimdi de aynı devam sizin de düzene oturur yakında canım
Ben 12 de gittim ama test sonuçları için tekrar gidicem sonra biz de bir ay sonra anca görüşürüzKızlar 12. hafta muayeneden sonra doktorunuz bir sonraki randevuyu kaçıncı hafta verdi? Benim 16. hafta dedi biraz uzun gibi geldi bana
Ya benim öyle kokulardan tiksinmem yok ama arada bişey yerken böyle sanki tiksiniyorum ama yemeye devam edebiliyoruuum. Yani çok lezzetli bişey yiyorum ama zevk alamıyorum öyle diyimNe geçmesi resmen artarak tam gaz devam ediyor. Yıldım resmensoğan kokusu beni bitiyor. Sokaktan geçerken yemek pişiren bir evden soğan kokusu geliyorsa afedersiniz öğüre öğüre koşarak geçiyorum senin var mı tiksintin?
Maşallah maşallahBenim geöti gibi ya çikolata tatlı yiyebiliyorum çok böyle canım çikolata istemiyor eskisi gibi ama tiksinmiyorum da, tatlı falan hiç tiksinmeden yiyorum artıkhaftasonu tiramisu yaptım o kadar canım çekti ki
Zaten ayda 1 olmayacak mı kontrollerKızlar 12. hafta muayeneden sonra doktorunuz bir sonraki randevuyu kaçıncı hafta verdi? Benim 16. hafta dedi biraz uzun gibi geldi bana
Benim şu ana kadar 2 haftada ya da 3 haftada 1 kontrollerim vardı 4 hafta bana çok uzun geldiZaten ayda 1 olmayacak mı kontroller
Yaşım 26 evet canım gen testiYaş 35 in üstüye yüksek çıkıyor diye biliyorum,içini ferah tut ultrason normal sonuçta,nipt mi yaptır dedi doktorun
Dua edin lütfen haftaya pazartesi gen testi için kan vericemcanım onların hepsi bir ihtimal, aslında ultrasondaki taramadan sonra kan aldırmamak bence en iyisi. ultrasonda görünme olasılığı %75ken kanda çıkma olasılığı %90mış. o %15lik kısımda olacağını hiç sanmıyorum canım, ki bence bişey olsa illa ki bi sinyal verirdi. bunların hepsi birer ölçüm , varsayım, ihtimal. sakın canını sıkıp moralini bozma. gen testi yaptırırsan için rahatlar belki ama bence temiz çıkıcak canım
Benimkini yorumlar mısınız :)Aynen doktor cinsiyet icin bakarken bende bacak arasini farkettim hic cikinti yoktu. Doktorun agzindan cikmadan tahmin ettim kiz dedim icimden
cnm yaa ben pek anlamiorumki :)) ama icimden erkek gectiBenimkini yorumlar mısınız :)
Ben de sabahlari yurumeye basladim, ayni sekilde kanama dolayisiyla yatiyordum oncesinde, ama cok yoruluyorum su anKızlar selam
Ben akşamları yürüyüşe başladım Bana çok iyi geliyor İlk 3 ay kanama riski varken çok hareketsiz kalmam gerekti. Şimdi yavaş yavaş başladım Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?