- 10 Temmuz 2024
- 653
- 1.201
-
- Konu Sahibi elektroforez
En son ki Beta değerin kaç canim? Bence görürsünüz keseyi yarınDiğer iki gebeliğim de de 7.haftada duyduk kalp atışlarını.duyarsınız inşallah. Yarın bende 4+5 oluyorum vajinal bakılacak umaırm bende görürüm keseyi.
Karından duydum ama biraz zor oldu duymak. Ben nefes alınca yer değiştirdiği için:) en son nefesimi tutunca duyabildik:)Normal ultrason ile mi duydun canım yoksa vajinal ultrason ile mi duydun?
Her doktor aynı testleri yapmıyordur muhtemelen ama bana aşağıdaki testleri yaptı doktorum.Hangi kan testlerini yaptınız kızlar? Listesi olan paylaşabilir mii
Bence güzelKızlar selammm 09.07’de verdiğim kan 212 çıkmıştı bugün birdaha verdim 3 gün sonra yani 749 çıkmış artış iyi mi ?
insallah canim benim ben henuz gitmedim hastaneye randevu aldim bekliyorum testim cift cizgi ciktiHoş geldinizbeta hcg kaçla öğrendiniz. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Bugün yine vajinal bakıldı suan bi sıkıntı yok. Ama kafamı acayip kurcaladılar. Pıhtılaşma testim için bu genlerde iğneye gerek yok. Bebeği görelim sana bırakıcaz kararı kullanmak istersen yazıcaz ama bebeği görmeden vermeyiz dediler. Eve geldim Kahramanmaraş tan bi profesörü aradm sonuçlarıma baktı kullanmanız gerekiyr dedi kime neye inanıcaz napıcaz bilemedm. Yarın özele gidicem randevu aldım inşallah iyi bir hastanedr iyi bir doktordurEvet,o durumda zaten doktor vajinal muayene etmez diye düşünüyorum. Onun haricinde riskli bir durum değil.
Bugün keseyi görmesine rağmen yine beta hgc testi yaptı doktor 4611 çıktı değerim. Çarşamba günü 2153 düEn son ki Beta değerin kaç canim? Bence görürsünüz keseyi yarın
Testler aynı yerde mi yapıldı canım? Bide %60 flaan artması laızm en az doktorunuz ne dedi ?Benim de 40-144 ve 215 sizce nasıl bugün ki biraz düşük gibi beta
Neden durmadan test yapıyorkı?doktorun korktugu ne onu anlamadım ben.rahım ıcı gebelıkse korkacagı bısey kalmadı tek yapması gereken bebegı tutundurmakBugün keseyi görmesine rağmen yine beta hgc testi yaptı doktor 4611 çıktı değerim. Çarşamba günü 2153 dü
Canım aynı yerde ve aynı saattemı verdın?Benim de 40-144 ve 215 sizce nasıl bugün ki biraz düşük gibi beta
Evet aynı yerde yapıldı pazar tekrar kan vereceğim ilkine göre artış iyi ama ikinciye göre biraz düşük dediTestler aynı yerde mi yapıldı canım? Bide %60 flaan artması laızm en az doktorunuz ne dedi ?
Evet aynı yerde yapıldı pazar tekrar kan vereceğim ilkine göre artış iyi ama ikinciye göre biraz düşük dediCanım aynı yerde ve aynı saattemı verdın?
Ah bi anlasam iki katından fazla artan bi dış gebelik yoktur diye düşünüyorum ısrarla test yapıyorlar kese görmelerine rağmen test yapıyorlar şükür bu son beta hgc idi.Neden durmadan test yapıyorkı?doktorun korktugu ne onu anlamadım ben.rahım ıcı gebelıkse korkacagı bısey kalmadı tek yapması gereken bebegı tutundurmak
İnşllah pazar günü güzel gelir sonuçEvet aynı yerde yapıldı pazar tekrar kan vereceğim ilkine göre artış iyi ama ikinciye göre biraz düşük dedi
Canım malesef ben gecırdıgımde 4 katı 4 katı artıyordu deger 2.500 olana dek.burdakı kıstas keseyı görmek gördülerse sorun yok.bebek saglıklı olunca cok ıyıde artabılıyor,çok kötü bi durum ya Allah kımseye yasatmasın.Ben işte bu yüzden vajınal ultrason olmuyorum.O kadar çok yaptılarki hergünn hergünn hergün aylarca fobim yani benim öyle diyim.Normalde sımdı vajınal ultrason yaptırsam keseyı gorururm ama kumar oynuyorum resmen salıya kadar beklıcem.Allah rahme yerlesmıs saglıklı benısler versınAh bi anlasam iki katından fazla artan bi dış gebelik yoktur diye düşünüyorum ısrarla test yapıyorlar kese görmelerine rağmen test yapıyorlar şükür bu son beta hgc idi.
İnşallah en guzelı senınle olsun canımEvet aynı yerde yapıldı pazar tekrar kan vereceğim ilkine göre artış iyi ama ikinciye göre biraz düşük dedi