- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.961
-
- Konu Sahibi elektroforez
Benim de tsh 3,16 çıktı. Doktor, normal değer aralığında ama 2,5 un altında olmasını isteriz dedi. Gelecek ay tekrar kan verip düşmüş mü bakacağız. Çünkü diğer tiroid değerlerim normalmiş sadece tsh yüksek çıkmış.
BekliyoruzTesekkurler kuzum ınsallahsabah bı muane olcam karından,yazarım belli olunca
Kaslar sıkılığını kaybediyor sanırım. Benim ilk gebeliğimde 4.ayda belirgin bir karnım vardı. 2 gebeliğimde 3 aylıkken kayıp yaşadım ama karnım çıkmıştı. O karın gitmeden şimdi 3.gebelik. iç karnımız yok sanırım. Hemen çıkıyorKızlar benim daha şimdiden akşamları karnım şişmeye başladı 3. Gebelik diye herhalde
Hayırlı olsuuunnMerhaba hanımlarr, gruba 6+2 ile bende dahil oldumilk gebeliğim olcak, sizin tecrübeleriniz neler? Biraz heycan yaptım
Yoktu hiç böyle bişey ben de biraz endişelendim doğrusu. Muayene olsam mı diye düşünüyorum ufaktanCanım bugun banada oldu ve pımpırıklendım şiddetli agrı saplanıyo tam tarıf rttıgın yere,gaz sancısı olabılecegını dusunuyorum.
Canım normal bende çok şiddetli gaz sancısı çekiyorum rahim büyüdükçe bağırsakları sıkıştırıyorYoktu hiç böyle bişey ben de biraz endişelendim doğrusu. Muayene olsam mı diye düşünüyorum ufaktan
Hayırlı olsun canım benimMerhaba hanımlarr, gruba 6+2 ile bende dahil oldumilk gebeliğim olcak, sizin tecrübeleriniz neler? Biraz heycan yaptım
Ama tam orda gaz sancısı olmaz ki ya vajinaya doğru bildiğinizCanım normal bende çok şiddetli gaz sancısı çekiyorum rahim büyüdükçe bağırsakları sıkıştırıyor
Canım sürekli sabit künt bir ağrıysa rahim kaynaklı diyebilirim ama ara ara artan ara ara azalan bir ağrı genellikle gaz sancısıdırAma tam orda gaz sancısı olmaz ki ya vajinaya doğru bildiğiniz
Bugün doğum paketi için fiyat almaya gidicem belki bi sorarım gitmişken sağol canımCanım sürekli sabit künt bir ağrıysa rahim kaynaklı diyebilirim ama ara ara artan ara ara azalan bir ağrı genellikle gaz sancısıdır
Ona alıştık artık ya o normal endişe etme günlük hayatını durduracak gibi anormal şiddette değilse normaldir diye düşünüyorum rahim genişlediği için oluyor muhtemelenbenimde kasık ağrılarım oluyor ve biraz korkuyorum
Hangi şehirdesin hangi hastaneden alacaksın canımBugün doğum paketi için fiyat almaya gidicem belki bi sorarım gitmişken sağol canım
Doktorumda eşlik eden bi kanama yada aşırı ağrı olmazsa sıkıntı olmuyor dedi ama psikolojik herhalde kafam sürekli ordaOna alıştık artık ya o normal endişe etme günlük hayatını durduracak gibi anormal şiddette değilse normaldir diye düşünüyorum rahim genişlediği için oluyor muhtemelen
Bursadayım canım pembemavi hastanesinden alacağım. Aklımda bir doktor vardı o yüzden merak ediyorum ama buranın doğumu pahalı olan hastanelerinden biri pek de umutlu değilim aslındaHangi şehirdesin hangi hastaneden alacaksın canım
Evet evet ben de öyle biliyorum. Rahat ol bugünleri rahat geçirelim tadını çıkaralımDoktorumda eşlik eden bi kanama yada aşırı ağrı olmazsa sıkıntı olmuyor dedi ama psikolojik herhalde kafam sürekli orda
Sağ salim duyarsınız inşallah canımEvet evet ben de öyle biliyorum. Rahat ol bugünleri rahat geçirelim tadını çıkaralımben de kalp atışı bekliyorum dört gözle gerçi hep bi telaş bi beklenti
Ya yerim senin o minnoşun kesesini severimKızlar ben geldım4+6 uyumlu cıktı bıde fotograf verdı heyecandan baska hıcbısey sormayı unuttum fnd_50 melegim can ,annem kızdı ıkıde bı karından ultrason olunmaz zararlı olabılır dedı