- 26 Ocak 2021
- 393
- 963
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.101
Benim de sisiyor, yorulunca ve tuzlu yiyince ozellikle sol ayak bilegim asiri sis ve son bir kac haftadir da asla eskisi gibi ince degilMeraba arkadaşlar. Dün biraz yürüyüş yaptım 3 km kadar ayaklarım şişmiş. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda? Bana ilk defa oldu hala da tam inmedi biraz şiş.
Preeklampsi belirtisi falan yazıyo işkillendim.
Ben bundan aldımKızlar mama termosu aldınız mı? #reklamdegil
Bundan aldinizmi acaba pijama takımıMiss Dünya Lissa Beyaz Sabahlıklı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Beyaz Sabahlıklı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gecelik pijama için bu markayı düşünen kızlar şu an bazı ürünleri indirim de bunda da kupon var alıcam sanırım. Bi tane de gecelik olsun dediim #reklamdeğil
Belki mamaya ihtiyacımız olmaz diye ben almadım. İhtiyacım olursa alıcamKızlar mama termosu aldınız mı? #reklamdegil
Bunu aldım evet bir de lacivert pijama takımı aldımBundan aldinizmi acaba pijama takımı
Kaç beden aldınız acaba bide çok fazla iç belli ediyormu bende elbiseli alcaktim faz geçtim sonradan elbise fazla kullanışlı gelmedi bilemedimBelki mamaya ihtiyacımız olmaz diye ben almadım. İhtiyacım olursa alıcam
Bunu aldım evet bir de lacivert pijama takımı aldımbir gecelik bir de pijama olsun dediiim
Boyunda biraz kısa elbise olurmu acabaBelki mamaya ihtiyacımız olmaz diye ben almadım. İhtiyacım olursa alıcam
Bunu aldım evet bir de lacivert pijama takımı aldımbir gecelik bir de pijama olsun dediiim
Bende alıcam akşam eşimden üyelik açıpBen bundan aldım
Ben alıcam mutlaka ihtiyaç olur gibi ek gıdada ya da dışarı çıktığımda vs yemek koyabilirimBelki mamaya ihtiyacımız olmaz diye ben almadım. İhtiyacım olursa alıcam
Ben onun boncuklarını sevdiğim gibi aldım kendim yapacağımKızlar emzik askısı yaptırdınız mi isme özel? Var mı tavsiye edeginiz bi yer
Ben kumaş aldım yaptırmadım. Boncuklu olanları riske atmak istemedim koparır bebiş vs. O yüzden kumaş aldımKızlar emzik askısı yaptırdınız mi isme özel? Var mı tavsiye edeginiz bi yer