Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de sisiyor, yorulunca ve tuzlu yiyince ozellikle sol ayak bilegim asiri sis ve son bir kac haftadir da asla eskisi gibi ince degil
El bileklerim de karpal tunel oldu, o da odem kaynakli, doktorum hamilelik suresince normal bunlar, hamilelikten 1-2 ay sonda gececek dedi.
Ben sicak- soguk su yapiyorum arka arkaya, ya da epsom tuzunda bekletiyorum ayaklarimi. Bazen de buzlu suda bekletiyorum. Uyurken de altina yastik koyup yatiyorum. Sabahinda inmis oluyor

Bundan aldinizmi acaba pijama takımı

Belki mamaya ihtiyacımız olmaz diye ben almadım. İhtiyacım olursa alıcam

Bunu aldım evet bir de lacivert pijama takımı aldım bir gecelik bir de pijama olsun dediiim
Kaç beden aldınız acaba bide çok fazla iç belli ediyormu bende elbiseli alcaktim faz geçtim sonradan elbise fazla kullanışlı gelmedi bilemedim

Kızlar emzik askısı yaptırdınız mi isme özel? Var mı tavsiye edeginiz bi yer
Ben onun boncuklarını sevdiğim gibi aldım kendim yapacağım Ankarada ulusta boncuk satan yerler var çok fazla çeşit var yaşadığın yerde de vardır mutlaka öyle boncuk satan yerler onu yapmak çok zor değil bence yapabilirsin ben daha yapmadım ama yapınca foto atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…