- 18 Eylül 2022
- 64
- 38
- 29
-
- Konu Sahibi elektroforez
Ben kullaniyorum yillardirMerhabalar kizlar bende 25 mayis sat
Dogum 1 mart diyor ama sezeryanliyim subatta olabilirimben kan tahlili yaptirdim da dr levotrion verdi troit biraz tuksek cikmis kullanan varmi aranizda
Kaç çıktı tiroidiniz?Merhabalar kizlar bende 25 mayis sat
Dogum 1 mart diyor ama sezeryanliyim subatta olabilirimben kan tahlili yaptirdim da dr levotrion verdi troit biraz tuksek cikmis kullanan varmi aranizda
Merhabalar kizlar bende 25 mayis sat
Senin kac cikmisti benim 3.71Benim de sat 21 Mayıs canım bende levatiron kullanıyorum takip etmek önemli
3.71Kaç çıktı tiroidiniz?
Hamilelikte devam ediyorsunuz dimiBen kullaniyorum yillardir
Evet ömür boyu icmem gerekiyo gebelikte kontrol sıklığı artiyor doz ayarlamak icin. Cok yüksek degilmis degeriniz. Sabah ac karnina az suyla için en az yarım saat bir sey yiyip icmeyin. Ilacla cabuk düzelen bir değer. Doktor kontrol sıklıgını belirler zaten.Hamilelikte devam ediyorsunuz dimi
Ben zaten kullanıyordum düzenli olarak düşmediği için doz arttırdık en son 3.5 su doktorum 75 mg çıkardıSenin kac cikmisti benim 3.71
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama bi doktora aldım bakacaz yarın. Keseyi gördük şükür kafamı bulandıran tek şey iğne mevzu bakalm halletcez onu da . Eğer rahime yerleşmese illa bi aksilik olurdu ya kanama aşırı ağrı veya beta hgcde düzensiz artış ben öyle düşünüyorum bilmiyorum inşallah sende göreceksin inanıyorumCanım malesef ben gecırdıgımde 4 katı 4 katı artıyordu deger 2.500 olana dek.burdakı kıstas keseyı görmek gördülerse sorun yok.bebek saglıklı olunca cok ıyıde artabılıyor,çok kötü bi durum ya Allah kımseye yasatmasın.Ben işte bu yüzden vajınal ultrason olmuyorum.O kadar çok yaptılarki hergünn hergünn hergün aylarca fobim yani benim öyle diyim.Normalde sımdı vajınal ultrason yaptırsam keseyı gorururm ama kumar oynuyorum resmen salıya kadar beklıcem.Allah rahme yerlesmıs saglıklı benısler versınama keseyı gordulerse kafanı takma.aspırındemı kullanmıyorsun bu aşamada?sen yarın ozelde ıyı bı doktora gıt pıhtılasma varsa ıhmal etme.
Gaz sıkışması çok olur gebelikte derler ama bilmiyorum benimde 3. Gebelik olacak inşallah ama ilk gebeliğimde de 7. 8. Haftalarda karnım bazen kocaman olurdu bazen küçülürdü.Kızlar benim daha şimdiden akşamları karnım şişmeye başladı 3. Gebelik diye herhalde
Gaz zatenGaz sıkışması çok olur gebelikte derler ama bilmiyorum benimde 3. Gebelik olacak inşallah ama ilk gebeliğimde de 7. 8. Haftalarda karnım bazen kocaman olurdu bazen küçülürdü.2.gebelikte olmadı öyle zaten yemekte yiyemiyodm bulantıdan kanımda çıkmadı neredeyse 6.aya kadar ama ben çok zayıfım oldu bitti 45 50 arası düşer cıkarımm. Hamile kalmadan önce 50 idim şehir değişimi hamilelik falan derken 45 e düşmüşüm
GecmediCanım lekelenmelerın gectımı?banada bazen oluyor dişimi fırcalıyorum hemen ve tuzlu kraker yıyorum
Tesekkurler kuzum ınsallahİyi mi kötü mü bilmiyorum ama bi doktora aldım bakacaz yarın. Keseyi gördük şükür kafamı bulandıran tek şey iğne mevzu bakalm halletcez onu da . Eğer rahime yerleşmese illa bi aksilik olurdu ya kanama aşırı ağrı veya beta hgcde düzensiz artış ben öyle düşünüyorum bilmiyorum inşallah sende göreceksin inanıyorum
5+5te çok hafif belliydi canim yolk sac bebek olabileceğinin belirtisi olunca sevinmiştik endise etmeyin henüz sizin için erken sonraki randevu ne zaman?Yolk sacı gördünuz mü acaba? Ben sordum henüz görünmüyor dedi. Sanırım erken benim icin
Aynı yerde miydiBenim de 40-144 ve 215 sizce nasıl bugün ki biraz düşük gibi beta
Canım bugun banada oldu ve pımpırıklendım şiddetli agrı saplanıyo tam tarıf rttıgın yere,gaz sancısı olabılecegını dusunuyorum.Selam kızlar, alt karında daha doğrusu sezaryen dikişinin de altına doğru iğne batması gibi oluyor bugün başladı ara ara artıp azalıyor. Normal midir bileniniz var mı?