- Konu Sahibi elektroforez
Kızlar sizinde akıntınız oluyor mu hormonlardan sanırım özellikle sabahları çok oluyor aferdersiniz ama böyle sümüksü şeffaf bazen sarı ne kadar sürüyor acaba bu akıntı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldiniz beta hcg kaçla öğrendiniz. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimizkızlar bende aranıza katildim sat 13 haziran dun ogrendimm
Bende hıc yok canım.Kızlar sizinde akıntınız oluyor mu hormonlardan sanırım özellikle sabahları çok oluyor aferdersiniz ama böyle sümüksü şeffaf bazen sarı ne kadar sürüyor acaba bu akıntı
Hayırlı olsunkızlar bende aranıza katildim sat 13 haziran dun ogrendimm
Bende bu sıralar olmuyor ama, renksiz ve kokusuz ise normal kabul ediliyor.Kızlar sizinde akıntınız oluyor mu hormonlardan sanırım özellikle sabahları çok oluyor aferdersiniz ama böyle sümüksü şeffaf bazen sarı ne kadar sürüyor acaba bu akıntı
Selam bende de aynı şekilde 500 çıktı rubella ıgg ve anti cmv, gecen yıl da hamileydim o zaman normal değer aralığında çıkmıştı son 1 yılda mı kızamıkçık geçirdim yani anlamadım. O değerler 500 çıkınca korkmuştum ama doktor değerlerin normal dedi sıkıntılı bir şey olsa söylerdi sanırım.Kızlar selam , doktor kan testi istedi ‘anti rubella igg’ değeri 0-1 arası olması gerekiyorken bende 500 çıktı.
Bu geçmişte kızamıkçık hastalığını geçirdiğim anlamında geliyormuş .
Doktorum bir şey olmaz önemli değil ama istanbula gittiğinde baktır dedi aklıma takıldı , bu konuda bilgisi/ tecrubesi olan var mı?
Selam canım , evet öğrendim . Anti rubella igg yüksek çıkması yani pozitif olması demek bağışıklığımızın olduğu anlamına geliyormuş. Yani olumlu bir süreçmiş. :)Selam bende de aynı şekilde 500 çıktı rubella ıgg ve anti cmv, gecen yıl da hamileydim o zaman normal değer aralığında çıkmıştı son 1 yılda mı kızamıkçık geçirdim yani anlamadım. O değerler 500 çıkınca korkmuştum ama doktor değerlerin normal dedi sıkıntılı bir şey olsa söylerdi sanırım.
Çok şükür ya çok korkmuştum. Ama 1 olması gereken değer 500 se aşırı bağışıklığımız var o zaman:)Selam canım , evet öğrendim . Anti rubella igg yüksek çıkması yani pozitif olması demek bağışıklığımızın olduğu anlamına geliyormuş. Yani olumlu bir süreçmiş. :)
canım 5 haftalık kese gördük 9,52 mm idi beta 10bin küsürdü geç döllenme olmuş olabilir, hayırlı olsunKızlar doktor bugün keseyi gördü 7 mm dedi kac haftaliktir dedim 4 dedi. Sata göre 5 olmasi gerekiyor. Beta dün 1600dü bugün 2000i gecmis olmasi lazim. Normal mi sizce. Pek soramadım doktora. Bi de kan degerim cok düşüktü ilac başladı. Ilk 3 ay folik harici ilaca baslayan var mi ?
Yolk sacı gördünuz mü acaba? Ben sordum henüz görünmüyor dedi. Sanırım erken benim icincanım 5 haftalık kese gördük 9,52 mm idi beta 10bin küsürdü geç döllenme olmuş olabilir, hayırlı olsun
Benim iki kontrolde vajinal oldu. Çok küçükler ve karından görmek zor olabiliyor. Doktorum hiçbir risk olmadığını söyledi.Fakültede vajinal bakıyorlar maalesef. Görmemizde gerek yarın tekrar bakılacak ama rahatsız edici şekilde bakmadılar şükür gayet naziklerdi ultrasonu belli bi seviyede tuttular
Düşük riski olanlarda sorun oluyormuş sanırım sadeceBenim iki kontrolde vajinal oldu. Çok küçükler ve karından görmek zor olabiliyor. Doktorum hiçbir risk olmadığını söyledi.
Keseyi gördüğünüzde beta hcg kaçtı?Benim iki kontrolde vajinal oldu. Çok küçükler ve karından görmek zor olabiliyor. Doktorum hiçbir risk olmadığını söyledi.
Evet,o durumda zaten doktor vajinal muayene etmez diye düşünüyorum. Onun haricinde riskli bir durum değil.Düşük riski olanlarda sorun oluyormuş sanırım sadece
Keseyi gördüğümüz gün kan tahlili vermedik. O yüzden beta hcg kaçtı bilmiyorum. Kan verdikten 9 veya 10 gün sonra keseyi gördük çünkü.Keseyi gördüğünüzde beta hcg kaçtı?
Aynen oyleymis gebelikde kulanmak gerekiyormus magnezium doktorum soyledi bugun bi bakim bendeGebelikten önce, magnezyum eksikliği varken olurdu bende. Çoğunlukla kalsiyum ve magnezyum eksikliğinde oluyormuş, gebelikte de magnezyum ihtiyacı artıyor diye biliyorum