- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.960
- Konu Sahibi elektroforez
Rica ederim. Kızımda takibimi ve doğumumu o yaptırdı. Çok severim kendisini.devletten şehir hastanesine gittim özeldeki hocaya bakayım canım isim için teşekkürler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim. Kızımda takibimi ve doğumumu o yaptırdı. Çok severim kendisini.devletten şehir hastanesine gittim özeldeki hocaya bakayım canım isim için teşekkürler :)
Her gün mü 2 katı olur diyorsunuz yani çünkü benim de 2 gün sonra 4 katı gibi bir şey olmuştu değerim 40 dan 144 gibi nerdeyse 4 katı.Yükselişin 4 katı olmuyor. Normal seyrinde gidiyor.
Şöyle ki 4 temmuz 20, 5 temmuz 40 olsa 6 temmuz 80 civarı...
6 Temmuz da senin 96 çıkmış
7 Temmuz da 200 e yakın olsa
8 Temmuzda zaten 400 lerde.
2 katından birazcık yukarda sadece.
Ve lütfen içini rahatlat, maşallah yolunda gidiyor
Canım normalde ıkı gunde bır 2 katı artar demıstı doktor benımkı gunde ıkı katı artıyor.evet hersey yolunda çok iyi hissediyorum artık ev bana çok iyi geldi minnoşumla çok güzel vakit gecırıyoruzYükselişin 4 katı olmuyor. Normal seyrinde gidiyor.
Şöyle ki 4 temmuz 20, 5 temmuz 40 olsa 6 temmuz 80 civarı...
6 Temmuz da senin 96 çıkmış
7 Temmuz da 200 e yakın olsa
8 Temmuzda zaten 400 lerde.
2 katından birazcık yukarda sadece.
Ve lütfen içini rahatlat, maşallah yolunda gidiyor
İnşallah görürüz sağlıklı bir şekildeOohh haftaya burda baya bı kese resmı gorcezz herkesın randevusu haftaya
Benımde oyleydı canım hatta ben bobrek tası dusuruyorum sandım bebegı ogrenmeden.gecer bır ıkı gune merak etmeKızlar bir şey soracağım. Dün beta 32 çıktı. Ve benim dün ve bugün aşırı derece ağrım var. Özellikle tek taraflı. Bacağıma ve böbreğimin üstüne vuruyor. Bu normal mi. Olumsuz bir durum olabilir mi ?
Umarım geçer. Şuana kadar uzanınca geçiyordu. Yemekten sonra çok ciddi bıçak saplanmalarına döndü. Bende korktum biraz.Benımde oyleydı canım hatta ben bobrek tası dusuruyorum sandım bebegı ogrenmeden.gecer bır ıkı gune merak etme
Yani gaz agrısıda olabılır bence,leke falan gelırse bı doktora gorunursun beta verırsın yenıden artmısmı dıye bakarsınUmarım geçer. Şuana kadar uzanınca geçiyordu. Yemekten sonra çok ciddi bıçak saplanmalarına döndü. Bende korktum biraz.
Yarın öğlen vericem onu bekliyorum. Bakalım her türlü beklemekten başka çaremiz yok zatenYani gaz agrısıda olabılır bence,leke falan gelırse bı doktora gorunursun beta verırsın yenıden artmısmı dıye bakarsın
Tabi günlük 1,5 veya 2 kat artış oluyor. 2 kere kan vermek yeterli. Mesela pzt verdiniz 40, çarşamba verdiniz 144 ya bu normal bir yükseliş değeri.Her gün mü 2 katı olur diyorsunuz yani çünkü benim de 2 gün sonra 4 katı gibi bir şey olmuştu değerim 40 dan 144 gibi nerdeyse 4 katı.
Sevindim senin adına. Mutlu gebeler, mutlu bebeklerCanım normalde ıkı gunde bır 2 katı artar demıstı doktor benımkı gunde ıkı katı artıyor.evet hersey yolunda çok iyi hissediyorum artık ev bana çok iyi geldi minnoşumla çok güzel vakit gecırıyoruz
Henuz kese yokBeta yi niye bu kadar veriyorsunuz ki zaten bebek kesesi gözüküyorsa kalp atışı da tamamsa betanin önemi yokki
Canım zaten iki kere verilse yeterli her halukarda 6.haftaya kadar bekleyeceğiz kendinizi sitrrse sokmayın diye diyorum ben her iki gebeligimde de hiç kana bakmayip direk ultrasonda baktılar sadece sağlık ocağında verdim bir kezHenuz kese yok
İlk gebeliğim sırasında bir arkadaşımın böyle bir durumu vardı. Son adet tarihi benden önce olmasına rağmen geç döllenmeden kaynaklı haftası benimkinden küçüktü. İlerleyen haftalarda bebek geliştikçe durum netleşecek ve doktorunuz tarihi düzeltecektir muhtemelen.Benim pazartesi günü ultrasonla dr muayene ettiğinde 4+3 kese var geç döllenme olmuş dedi .3 gün geçti 4+6 olduğumda şiddetli ağrımla başka bir dr muayene oldum orada 6+0 regli tarihinle de uyumlu yolk kesen bile var idrara sıkışık olsan kalp sesi bile belki duyarız dedi iki doktor ve iki farklı yorum var hangisine inanmam gerekiyor ?
Merhabalar herkese. Nasipse ben de mart annesi olacağım. İlk annelik tecrübem çok heyecanlıyım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Sat 29 mayıs. 28 haziran betahcg 124.25
Sizlerden ilk muayeneyi kese görmeyi ne zaman ve nerede yapmam yeterli olacağını öğrenebilir miyim? Sağlık ocağı özel hastane vs nereden başlamak gerekir
Merhabalar bende aranıza heves ve heyecanla katıldım Mart başı doğum gözüküyor inşallah.
Merhabalar herkese. Nasipse ben de mart annesi olacağım. İlk annelik tecrübem çok heyecanlıyım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Sat 29 mayıs. 28 haziran betahcg 124.25
Sizlerden ilk muayeneyi kese görmeyi ne zaman ve nerede yapmam yeterli olacağını öğrenebilir miyim? Sağlık ocağı özel hastane vs nereden başlamak gerekir
Merhabalar bende aranıza heves ve heyecanla katıldım Mart başı doğum gözüküyor inşallah.