- 9 Ağustos 2016
- 6.356
- 20.845
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.981
Hahahhaja bende de boy yok. Desene yuvarlanıp gidicezİnşallah geniş değildir boyum da 151 karnımda basket topu varmış gibi paytak paytak yürümek istiyorum hemen ahahjajshwjh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaja bende de boy yok. Desene yuvarlanıp gidicezİnşallah geniş değildir boyum da 151 karnımda basket topu varmış gibi paytak paytak yürümek istiyorum hemen ahahjajshwjh
Ay hiç sormaaa çok şiştim ve sancı vardı resmen korktum ya birsey olacak diye ama bugün iyiyim çok şükür umarım sadece gazdan dolayı olmuşturAynı durumdayız canım normal o şişlik. Progesteron hormonu etkisiyle şişkinlik gaz vs etkileri oluyor. Adet olmuyoruz sonuçta içeride farklı şeyler oluyor :) vücut değişiyor. Tartıda mesela aynı kilodayım ama karnım benim de bayağı şiş
Tatlı minik patatesleeeerrrHahahhaja bende de boy yok. Desene yuvarlanıp gidicez
İnşallah görürsün benim de yarın gerçi ben geçen acile gittim ağrıdan orda da gördümGünaydın kızlar hepimiz için çok güzel bir gün olsun :)
Bugün doktor randevum var dua edin bana bebişi görebileyim
Ayy bende az önce simit yedim sanki dünyadaki en lezzetli şeydiGünaydın kızlar simit aşererek güne başladım yedim de şükür benim bu sürekli bişeyler isteme olayım ne olucak
Benim bu 4. Daha test yapmadan karnım şişti karın kası kalmadı pırtlıyor. yemek yesem bile şişiyor karnım hemen. İlk hamilelikte çıkmıyor hemen.İnşallah geniş değildir boyum da 151 karnımda basket topu varmış gibi paytak paytak yürümek istiyorum hemen ahahjajshwjh
Benimde zaten daha hamile kalmadan 4-5 aylık gibi göbeğim vardı abartmıştım biraz o yüzden çıkmasa böyle kalsa da olurBenim bu 4. Daha test yapmadan karnım şişti karın kası kalmadı pırtlıyor. yemek yesem bile şişiyor karnım hemen. İlk hamilelikte çıkmıyor hemen.
Bu ishal sorunu bende de var yaa herkeste farklı bi etki ediyor sanırım kimisi ishal kimisi kabız :/Bende öğrendıgım gunden berı çoğu zaman ishal sorunu yasıyorumçok ilginç gercekten herkeste farklı bır etkı yapıyor.kabızlıga gunde 4 tane taze kayısı yada 2-3 tane kuru kayısı yersenız ve uyandıgınızda ılık süt içerseniz bence işe yarar dıye tahmın edıyorum.
Evet kilo akıp vermekten benim kalçamda da oldu hamileliğimde kullandım çatlak olmadı lierac kullanmıştım o zaman şimdide almış başını gitmiş bir de içeriğinden de çok emin değilim sen ne kullanmıştınKızlar daha aklınıza gelmemiştir belki ama size bir tavsiye vereyim. Karnınız çıkmaya başlamadan karın meme popo bacak artık her yeriniz yağlanmanız kremlenmeniz lazım çatlamamak için. Benim annem teyzem hep çatlak. Kilo alıp vermekten hamilelikten önce de çatlağım vardı. İlk hamileliğimde iki farklı ürün sabah akşam sürdüm. Duşta da kullandım. Çatlamadım. Doğum yapınca daha da kilo almam dedim sürmedim iki tane yanımda çatlak oldu. Verirken de sürmek lazımmış.
yaa ne kullandınızz? Ben daha hiç bişey kullanmıyorumKızlar daha aklınıza gelmemiştir belki ama size bir tavsiye vereyim. Karnınız çıkmaya başlamadan karın meme popo bacak artık her yeriniz yağlanmanız kremlenmeniz lazım çatlamamak için. Benim annem teyzem hep çatlak. Kilo alıp vermekten hamilelikten önce de çatlağım vardı. İlk hamileliğimde iki farklı ürün sabah akşam sürdüm. Duşta da kullandım. Çatlamadım. Doğum yapınca daha da kilo almam dedim sürmedim iki tane yanımda çatlak oldu. Verirken de sürmek lazımmış.
Şuan zaten çok erken hem sıcaktan da hep terli ve nemli oluyoruz ama sonbaharda artık başlamamız lazım 3 ayı da geçiyor başlar artık o zamana göbek çıkmalarıyaa ne kullandınızz? Ben daha hiç bişey kullanmıyorum
Çok geçmiş olsun endişelenme bir sorun yoktur inşallah kanama alanı ile ilgili olabilir kaçıncı haftadasınızGünaydın kızlar. Sabah çok sıkışarak uyanıp wc gittim. kan gördüm kırmızı pembe baya fazlaydı. Şimdi doktoruma gidiypruz
Üzülme mühim bişey yoktur. İlk 3 ay normalmiş, mutlaka haber ver bize de.Günaydın kızlar. Sabah çok sıkışarak uyanıp wc gittim. kan gördüm kırmızı pembe baya fazlaydı. Şimdi doktoruma gidiypruz
Ben çatlamaya çok müsaitim. Ergenlikte popo, bacak hep çatladıŞuan zaten çok erken hem sıcaktan da hep terli ve nemli oluyoruz ama sonbaharda artık başlamamız lazım 3 ayı da geçiyor başlar artık o zamana göbek çıkmaları