- 12 Ağustos 2024
- 554
- 1.330
- 28
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.861
Ben öyle olduğunu sanmıyorum canım tek mamayla beslenen de bir sürü çocuk var, ve yediğimiz şeyler ne kadar sağlıklı sanki. Bana kalsa veririm sürekli mama ama eşim süt olmadığjnda verme taraftarı ondan süt veriyorum yetmezse mama takviyesi yapıyoruz duruma göreMama vermek zararli mi acaba ya ?
Ya ben hiç sağım yapmıyorum ama ilalki yapmak mı lazımmMasallah canim ben sagiyorum cogu zaman sinirli olmadiginda da gogsumden emiyor gazi oldugunda memeyi almiyor kavga ediyor
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebişSelam biz henüz yeni atlattık sarılığı, doktor mamaya karşıydı ama sarılık için iyi beslemek gerekiyor. Bebeğim uyanmıyordu ve memeyi tutmakta zorluk çekiyordu inat ettim ama tek basına yeterli gelmicekti meme, bende mama destekli ilerledim sarılığı geçene kadar. Bizimde değerimiz 13dü, önce memeyi verip ardından mama verebilirsin her beslemede olmasada günde 3-4 defa. Çok geçmiş olsun
Yeni takvime göre ne demekmiş cnm biz bugub olduk aşıKızlar bizim aşı için bugün gelin demişlerdi gittik ama aşı yokmuş yeni takvime göre aşı gelecekmiş diye haftaya haber veririm dediler.... Yeni takvime göre vurulacak olan var mi aranızda size ne dedilerbekletilmesi mantıklı mı? Beklemek pahasina neden yeni takvime göre vuruyorlar hiç bilmiyorum
Yeni takvime göre ne demekmiş cnm biz bugub olduk aşı
Anladim canim sagiyorum da wmzirmeye de calisiyorum mama da veriyorum 3 saatte 1 60 ccdoymuyor cunku surekli araniyorBen öyle olduğunu sanmıyorum canım tek mamayla beslenen de bir sürü çocuk var, ve yediğimiz şeyler ne kadar sağlıklı sanki. Bana kalsa veririm sürekli mama ama eşim süt olmadığjnda verme taraftarı ondan süt veriyorum yetmezse mama takviyesi yapıyoruz duruma göre
Yok canim benim emmiyor bazen uyukluyor ya da sinirleniyor o yuzden sagiyorum bir de ben mesela 9 gibi uyuyorum 1 e kadar esim bakiyor uyudugum icin emziremiyorum o esnada esim veriyorYa ben hiç sağım yapmıyorum ama ilalki yapmak mı lazımm
Valla bana hic bundan bahsetmedi hemsire. Her gun yeni birsey cikariyorlar biktik yahuişte bunu diyorum xnxndn bu oldugun aşıyı da 5 li aşılarla birlestirip yapacaklar yani 3 kere iğne vurulmaktansa 2 kere vurulmuş olacakmış falan tek olayı bu diyolar inşallah sıkıntı olmaz
Ya normalde bizi kapsamaz deniyordu ama kapsiyomus bak senden 3 gün önce dogurmamanragmen size eskisinden devam edilmiş bana yenisini beklicez diyolar smdnjd yani inşallah bir şey olmaz üfValla bana hic bundan bahsetmedi hemsire. Her gun yeni birsey cikariyorlar biktik yahu
bizim de arkaya doğru uzun yaaNasıl bir uzunluk biraz da sırt üstü yatır olmadı canım bak bizimki bu şekilde merak ettim seninkini ama doktor bize şey demişti bebeklerin kafası pinpon topu gibidir nasıl yatırırsan öyle şekil alır demişti düzelir yani merak etme
Ay bi benim ki değişmedi herhaldeErkekler sanirim cocuklari olunca annelerine dusuyorlar hep hakli gormeler vs
Yaa çok sevindim inşallah bizim de bitmiştir artıkDoktor tekrar tahlile ihtiyaç duymadı geçmiş dedi bakarsak da çok düşük çıkar dedi, renginden ve kilo alımından yorum yaptı galiba
Ben doğal zeytinyağı kullanıyorum sadece banyo vücuduna sürüp iyice yediriyorum masajla yüzündeki sivilcelerde zamanla geçiyor bişey kullanmaya gerek yok şimdilik ilerlemediği sürece bebeğimi kimyasala maruz bırakmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadarHemşireye sordum az önce dedi ki sampuani degistirebilirsin saç derisindeki gibi olan kabarmadanmışama saç derisinde bir şey yok tek alnindan kaş kısmına oldu ne surebilirim yüzüne ne kullaniyosun sen
Çok belli olmamış kuzum mustelanın yağını aşmıştım ben banyodan sonra yaplıyorum rahatlatıyordaGaliba bebikomun nemlendiriciye ihtiyacı var dndbjdndd emin olamadığım için su dışında bir şey yüzüne hiç sürmedimne yapabilirim böyle kabuk kabuk ama o ilk doğduğu zamanki soyulma değil kuruluktan gibi duruyor. Bi de dün konuştuğunuz isilik gibi sivilceler var yeni çıktı vucudunda da var biraz yuzunde de var onlarin sebebi ne olabilir
Çok üzülüyorum kızınca da ama kendime engel de olamıyorumayniyiz suan varya ayyniii
bagirmamaya calisiyorum elimde degil babasi bagiriyor karismayayim uslansin diyorum sonra dayanamiyorum 3 yasinda aslinda kardesiyle cok bi problemi yok ya da problem o mu anlamadimki
Oy kıyamam annesi de ne korkmuştur neyseki sağlıcakla doğurmuş kuzusunuKızlar herkese günaydıııınnnkaç gündür giremiyorum bugün mesajları toplu alıntılayım dedim
Dün bir arkadaşımla konuşurken söyledim ben de böyle isilik oldu niyeyse dedim, benimkinin sadece kafasında canım, alerji gibi bir şey olsa vücudunda da olurdu diye düşünüyorum.. sıcaktan olmuştur dedi, bir de yünlü kıyafetler falan da yapabilir dedibere bile takmıyorum ben.. sonra annemin ördüğü yeleği giydirmiştim gerçekten, giydirmeyince söndüler çok şükür bir arkadaşım yazmış sağolsun kaynayıp soğutulmuş suyla tülbentle silin diye ben de deneyim onu.. yaaa bu grup vallahi iyi ki var
Onu ben de kullanıyorum canım, yukarıya da yazdım, benimkinin yün yelekten olduğunu düşünüyorum
Her şeyi çok bilen çocuk profesörleriher çocuk aynı olmak zorunda mı yani maşallah bağırsakları güzel çalışıyor demek ki, sütün de yarıyor ki bebiş kakayı aşağı itip çıkarabiliyor, yani yeterli beslenebildiği için kakasını rahat yapıyor.. biz yolu gözlemekten helak olduk burda ben günde 6-7 bez alıyorum bunun ikisi genelde kaka oluyor, bazen yalancı kabızlık oluyor ertesi gün kaka yapıyor.. kilo alımı falan da iyiyse hiç takılma bence.. şanslı güruh içindesin
Ben yiyeceklerle çok ilişkili olduğunu düşünmüyorum canım, krem yerine nemli tülbentle silmek daha mantıklı bence kimyasala maruz bırakmamak en güzeli
öfff ben de ifrit oluyorum yaa hepsi mi aynı olur bu kocaların ben artık geçen çok sinirlendim, komutanına rapor mu veriyorsun deyince anladı.. ben annemle bu kadar konuşmuyorum yaa kışturmacadan, ne anlatıyorsun abi sen bu kadar kafayı yicem işte bak çocuk yetiştirmek bu noktada çok önemli, bağlı olabilir ama bağımlı olmamalı.. bu insanlar çocuklarının halen kendilerine ait bir hayatı ve yuvası olduğunu kabullenememişler ben usulca alıp uyutmaya götürüyorum odasına onlar aradığında
Ben de onlardan biri aradığında ortamdan usulca sıvışıyorumtahammül edemiyorum gerçekten artık… bizim arabamız vardı sattık, zaten doğumda da kp’ye güvendik adam bizi ikinci gün bıraktı gitti, ortada kaldık konu komşudan araba istedik.. tam bir rezillikti.. benim evlenmeden önce kendi arabam vardı, eşimin de vardı, evlenince borç çok diye sattık benimkini, eşiminki de sıkıntılı diye satmıştık ama hamilelik bile yoktu ortada, çok mağduriyet yaşadım sırf bu araba mevzusundan dolayı bile.. kocam beyefendi diyor ki geçen gün, işte yazın Elazığ’a gideriz bilmem ne nevrim döndü yemin ederim.. neyle dedim, otobüsle trenle diyor bir de beni mağdur eden insanlar torun görsün diye otobüsle trenle gidecekmişim bakteri yuvalarında çok özleyen varsa kapım açık buyursun gelsinler, arabam bile yokken kimsenin ayağına çocuk götüremem dedim ben ailemin yanına bile gidemiyorum Ankara’ya, uçak basınç yapar beyni etkilenir falan diye, bunlar da onca saat yol gidecekmişim
Bir yakınımızın doğumu çok zor geçmişti yıllar önce ve çocuğu doğuramayınca vakumla çekmişler, çocuğun kafası resmen arkaya doğru sünmüştü, o bile normale döndüyse ben sizinkilerin sorun olacağını düşünmüyorum kızlar, takılmayın bencezaten onların şu an kafatasları daha kemikleşmedi, sertleştikçe olması gereken forma gelir
Ben direkt serum fizyolojik yapıyorum, o çok rahatlatıyor, süt kustuğunda bazen burnundan geliyor, içerde kalıntı kalmasın burnu tıkanmasın diye serum yapıyorum.. onu yapınca aspiratöre pek gerek kalmıyor
Biz de daha gitmedik yarın bir arayıp sorayım bakalım söylediğin iyi oldu canımKızlar bizim aşı için bugün gelin demişlerdi gittik ama aşı yokmuş yeni takvime göre aşı gelecekmiş diye haftaya haber veririm dediler.... Yeni takvime göre vurulacak olan var mi aranızda size ne dedilerbekletilmesi mantıklı mı? Beklemek pahasina neden yeni takvime göre vuruyorlar hiç bilmiyorum
Yerim o kafayı yok normal seninki canım uzun değilbizim de arkaya doğru uzun yaa
Ay bi benim ki değişmedi herhaldeannesi gelince hala gitmedi mi diye bana soruyor sjjskxl
Yaa çok sevindim inşallah bizim de bitmiştir artık
Normale göre kafamız biraz büyüktü deBiz de daha gitmedik yarın bir arayıp sorayım bakalım söylediğin iyi oldu canım
Yerim o kafayı yok normal seninki canım uzun değil
Öyle diyorlar da ben de bilmiyorum tamRegl olunca süt mü azalıyormuş ki valla bilgim yok ,
O ne hiç bilmiyorum araştırayım2 gundur benim de gogsum cok yumusak, meme regulasyonu- terbiyesi mi oldu acaba?
Biz de gittik hepatit b ve 2. Ay aşısı olacaktı (premature olduğu için sadece hepatit b 2. Doz 2. Aya sarktı) bizim hemşire de elimizde aşı var ama karma aşı gelecek boş yere parça parça yapmayalım yine siz bilirsiniz dedi. Bekliyoruz biz de şu anKızlar bizim aşı için bugün gelin demişlerdi gittik ama aşı yokmuş yeni takvime göre aşı gelecekmiş diye haftaya haber veririm dediler.... Yeni takvime göre vurulacak olan var mi aranızda size ne dedilerbekletilmesi mantıklı mı? Beklemek pahasina neden yeni takvime göre vuruyorlar hiç bilmiyorum
Tek mevzu birlestirilip yapilmasi demekki neyse bir hafta daha geçiyor olacak o açıdan sorun yoksa bir şey olmazÖyle diyorlar da ben de bilmiyorum tam
O ne hiç bilmiyorum araştırayım
Biz de gittik hepatit b ve 2. Ay aşısı olacaktı (premature olduğu için sadece hepatit b 2. Doz 2. Aya sarktı) bizim hemşire de elimizde aşı var ama karma aşı gelecek boş yere parça parça yapmayalım yine siz bilirsiniz dedi. Bekliyoruz biz de şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?