Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Mama vermek zararli mi acaba ya ?
Ben öyle olduğunu sanmıyorum canım tek mamayla beslenen de bir sürü çocuk var, ve yediğimiz şeyler ne kadar sağlıklı sanki. Bana kalsa veririm sürekli mama ama eşim süt olmadığjnda verme taraftarı ondan süt veriyorum yetmezse mama takviyesi yapıyoruz duruma göre

Çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebiş

Kızlar bizim aşı için bugün gelin demişlerdi gittik ama aşı yokmuş yeni takvime göre aşı gelecekmiş diye haftaya haber veririm dediler.... Yeni takvime göre vurulacak olan var mi aranızda size ne dediler bekletilmesi mantıklı mı? Beklemek pahasina neden yeni takvime göre vuruyorlar hiç bilmiyorum

Yeni takvime göre ne demekmiş cnm biz bugub olduk aşı

Yeni takvime göre ne demekmiş cnm biz bugub olduk aşı
işte bunu diyorum xnxndn bu oldugun aşıyı da 5 li aşılarla birlestirip yapacaklar yani 3 kere iğne vurulmaktansa 2 kere vurulmuş olacakmış falan tek olayı bu diyolar inşallah sıkıntı olmaz

Anladim canim sagiyorum da wmzirmeye de calisiyorum mama da veriyorum 3 saatte 1 60 ccdoymuyor cunku surekli araniyor

işte bunu diyorum xnxndn bu oldugun aşıyı da 5 li aşılarla birlestirip yapacaklar yani 3 kere iğne vurulmaktansa 2 kere vurulmuş olacakmış falan tek olayı bu diyolar inşallah sıkıntı olmaz
Valla bana hic bundan bahsetmedi hemsire. Her gun yeni birsey cikariyorlar biktik yahu

Valla bana hic bundan bahsetmedi hemsire. Her gun yeni birsey cikariyorlar biktik yahu
Ya normalde bizi kapsamaz deniyordu ama kapsiyomus bak senden 3 gün önce dogurmamanragmen size eskisinden devam edilmiş bana yenisini beklicez diyolar smdnjd yani inşallah bir şey olmaz üf

bizim de arkaya doğru uzun yaa
Erkekler sanirim cocuklari olunca annelerine dusuyorlar hep hakli gormeler vs
Ay bi benim ki değişmedi herhalde annesi gelince hala gitmedi mi diye bana soruyor sjjskxl
Doktor tekrar tahlile ihtiyaç duymadı geçmiş dedi bakarsak da çok düşük çıkar dedi, renginden ve kilo alımından yorum yaptı galiba
Yaa çok sevindim inşallah bizim de bitmiştir artık

Eklentiler

• IMG_0665.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 29
Hemşireye sordum az önce dedi ki sampuani degistirebilirsin saç derisindeki gibi olan kabarmadanmış ama saç derisinde bir şey yok tek alnindan kaş kısmına oldu ne surebilirim yüzüne ne kullaniyosun sen
Ben doğal zeytinyağı kullanıyorum sadece banyo vücuduna sürüp iyice yediriyorum masajla yüzündeki sivilcelerde zamanla geçiyor bişey kullanmaya gerek yok şimdilik ilerlemediği sürece bebeğimi kimyasala maruz bırakmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar

Çok belli olmamış kuzum mustelanın yağını aşmıştım ben banyodan sonra yaplıyorum rahatlatıyorda

ayniyiz suan varya ayyniii
bagirmamaya calisiyorum elimde degil babasi bagiriyor karismayayim uslansin diyorum sonra dayanamiyorum 3 yasinda aslinda kardesiyle cok bi problemi yok ya da problem o mu anlamadimki
Çok üzülüyorum kızınca da ama kendime engel de olamıyorum

Oy kıyamam annesi de ne korkmuştur neyseki sağlıcakla doğurmuş kuzusunu

Biz de daha gitmedik yarın bir arayıp sorayım bakalım söylediğin iyi oldu canım

bizim de arkaya doğru uzun yaa

Ay bi benim ki değişmedi herhalde annesi gelince hala gitmedi mi diye bana soruyor sjjskxl

Yaa çok sevindim inşallah bizim de bitmiştir artık
Yerim o kafayı yok normal seninki canım uzun değil

Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum bugün onuncu gün bebeğim memeyi tutmuyor yada ben veremiyorum bilmiyorum çok zor çığlık kiyamet gidiyoruz silikon uçla bile cebellesiyor hareket halindeysem emiyor yoksa sürekli sağıp biberonla vermek zorunda kalıyorum napmaliyim yardım eder misiniz

Regl olunca süt mü azalıyormuş ki valla bilgim yok ,
Öyle diyorlar da ben de bilmiyorum tam

2 gundur benim de gogsum cok yumusak, meme regulasyonu- terbiyesi mi oldu acaba?
O ne hiç bilmiyorum araştırayım

Biz de gittik hepatit b ve 2. Ay aşısı olacaktı (premature olduğu için sadece hepatit b 2. Doz 2. Aya sarktı) bizim hemşire de elimizde aşı var ama karma aşı gelecek boş yere parça parça yapmayalım yine siz bilirsiniz dedi. Bekliyoruz biz de şu an

Tek mevzu birlestirilip yapilmasi demekki neyse bir hafta daha geçiyor olacak o açıdan sorun yoksa bir şey olmaz

Peki bu karma aşıların yan etkisi var mıydı daha önce bebesi olan vurduranlar için soruyorum hazırlıklı olayım

Kizlar icinizde 1.ay aşisi yaptiran oldumu. Bizimki bugun hic uyumadi abartisiz 5dk bile uyumadi sabah 5bucuktan beri bu sekilde. Acaba aşidan dolayimi huzursuz. Hemsire hic bir yan etksii olmaz korkma demisti ama hic uyumuyor surekli memede. Tükendim bugun artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…