Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Kizlar goguslerim fena sizliyor agriyor bosaltmaya calisiyorum sagma makinesiyle ama hala devam ediyor acisi siz de boyle bir durumla karsilastiniz mi?

Gece kapkaranlik mi hic gece ışığı falan ds mi yok bez değiştirme durumunda nspiyosunuz ve ise yariyor mu yani uyku durumuna etkisi iyiyse ben de deneyeyim

Malesef bende oyleyim yemek yapmak lüks oldu artk. Kaynanam ara sira gonderiyor bazende eşim yapiyor. Ne bulursam yiorum işte saglikli yada sagliksiz malesef yoksa gücüm kalmıyor enerji lazim

Malesef bende oyleyim yemek yapmak lüks oldu artk. Kaynanam ara sira gonderiyor bazende eşim yapiyor. Ne bulursam yiorum işte saglikli yada sagliksiz malesef yoksa gücüm kalmıyor enerji lazim
Öyle valla benim direkt tansiyona vuruyor anlıyorum bir süre daha yemezsem bayılmalar başlar diye en kötü bebis kucagimda tirtiklaniyirum işte

Ben 2saatte uyandırıyorum ama konuşma meselesi denemek lazım biz geceleri ağlayınca konuşuyoruz belki etkileniyordur deneyeyim . Uzun süre uyursa sanki çok aç kalacak gibi geliyor bana

Gece kapkaranlik mi hic gece ışığı falan ds mi yok bez değiştirme durumunda nspiyosunuz ve ise yariyor mu yani uyku durumuna etkisi iyiyse ben de deneyeyim
Ben büyük tuvalet olmadığı müddetçe gece boyu altını değiştirmedim cildide alışsın hemen pişik.olmasin diye.. ve bilmiyorum buda nasip işimi gece kaka yapmazlardiışığa ihtiyaç duyma noktasında atıyorum emzirecegim zaman prize takılı ışıklardan oda olabildiği kadar loş idi ve çocuğun dikkatini bozmayacak şekilde aşağıda oluyor( sadece benim açımdan sakatlık olmasın diye )mememi tutturana kadar tutunca tekrar ışığı kapatiyordum telefonun ekran ışığı vs idare ettim..
Benimkilerin genlerinde mi var bilemiyorum yoksa yaptıklarım mi ise yarıyordu bilemiyorum diş çıkarma merasimlerine kadar gece rutinlerimiz
akşam 8de gece uykuya geçiş gewce 12 de uyanır emer tekrar uyur sonra 4 de uyanır emer uyur sabah 8 de kalkarlardi gündüz moduna gecerlerdi tabi bunlar ortalama saatler ama ritmik idi

Ben 2saatte uyandırıyorum ama konuşma meselesi denemek lazım biz geceleri ağlayınca konuşuyoruz belki etkileniyordur deneyeyim . Uzun süre uyursa sanki çok aç kalacak gibi geliyor bana
Sarilik süreci bitene kadar bence 2 saatte bir verin ne olur ne olmaz bebiş kötü etkilensin istemeyiz

Rutin işe yarıyor demekki ben de gece mümkün oldukça konusmuyorum ama gece ışığı hep açık en iyisi kapatayım artık

Quinnn sana havlu taktığını vereni bulamadim ama var ya burda olsanız alninizdan öperim öyle soylim gazina iyi geliyomuş cidden artık uyumayinca deneyeyim dedim. Hen gazi çıktı hrm o sıra mutfağa gidip geldim bi baktım uyumuş hemen mayişinca tabi yine uyandi ama gazi bitmemiş demekki ara ara havluyu tekrsr isitayim ben en iyisi

Ne zaman bitiyor o süreç bizimki 7.9çıkmıltı ama doktor ilerlemez bu dedi kan uyuşmazlığı da olmayınca
Ne olur ne olmaz bebiş açlığınıda tam algilasin bence bı 15. Günden sonra deneme yapın ilk başta 2 saat sonra uyanmadı mesela 3. Saatte uyandırın verin bir kaç gün sonra 3. Saatte baktınız ki uyanmiyor 4. Saatte siz uyandırın verin ama 4 saatten sonrasina da benim içim el vermez zaten daha fazla uyuyani varsada helal olsun kilo artışınıda gözardi etmeyin tabi

Ayy canım benım çok pozitif birisin senin cümlelerin beni çoook rahatlatıyorbebıslerın ve eşin çok şanslı
Ya canım benim çok sağol onlarda aynı şeyi düşünüyorlar mıdır acaba
Oh mis kız terapi gibi oluyordur komşu gezmesi
Ay ben kola içtiğim gün sıfır uyku uyudum dünde çok ıkındı bugün gün içinde çok uyudu gece nolacak bakalım senin kuzunun çeneside kuvvetlidir belki güçlü çekiyordur canım

Damla kullaniyor musun canim?
Göğüse lansinoh krem ile gümüş kapak bebeğe climikid aldım çok yaramadı sanki bize canım

Kızlar merhaba . Bebeğimin sarılığı 14 olmuş. 17 olursa eğer doktor yoğun bakıma alıyoruz dedi. Bu süreçte sadece anne sütü mü vermeliyim. Aklım çok karışık bazıları mama verin diyor bazıları vermeyin . Doktor mamaya karşı zaten

Çok sevındım canım benimmınık kuşlarımız hep iyi olsun canlarım benim

Pazartesi bakacaz kilosuna doğduktan sonra 300gr vermişti

Aynen ben iki saati üçe cikartmistim kendim yani 2-3 oluyordu max sonra doktoru da 30. Gününde artık geceleri 6 saate kadar uyandirmana gerek yok kan şekeri düşmez ama zaten kendi uyanır dedi uyanıyor da dmnxjdjxjdk
Yan komşu olunca bahcesinde kahve iyi oluyor dnndjdnd ben kolali koladiz ayni gidiyo gibi ama tekrar kolasiz denicem birkaç gün emin olmak lazim bilmiyorum ki tam bosaltmiyor memeyi ama son sütü de sonraki emmesinde almış olmuyor mu hic anlamadım bu ön son muhsbbetini ndbxjsbd sırayla emziriyorum boyutları da çok aykırı kalmasin diye

Tabi ki alkışlar imagination forever için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…