• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sordum canım, karma aşı mı yapacaksınız nasıl olacak diye, o da biz eski usül devam ediyoruz gibi bir şey dedi telde kızım ağlıyordu cıyak cıyak kadının ne dediğini de yarım yamalak anlayabildim 🥹🥹🥹

Ben emzirdiğim memeyi bileğime taktığım lastikle takip ediyorum canım, bir sonrakinde hangi memeyi vereceksem o bileğime takıyorum çünkü benim de sol memede hemen ağrı oluyor🥹🥹🥹 ben bir de o kadar sağım yapıyorum memeler tamamen boşalsın süt üretimi olsun diye ama yine de bebişin çektiği gibi çekmiyor demek ki
Her emzirme saati tek meme mi veriyorsunuz?
Kızlaarrrr doğurdum. Bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür. 1 saat sürdü doğum, plasentanın çıkması da 40 dk. Hareket etmedi, karnıma bastıra bastıra çıkardılar. Şimdi iyiyiz çok şükür.
Oh gözünaydın canımm

Selam kızlar ay ben yine geceden beri uykusuzum yatırdığım anda gözünü açıyor anca kucağımda uyuyor 🤦🏻‍♀️ Neyse ne soracaktım D vitamini kullanıyor musunuz doktor ndmverdi size D vitamini olarak 🌸
Bize sağlık ocağı monovit verdi ama bebege gaz yaptı. Doktorumuza söyledimm wellcare verdii

Yemin ederim akşam olmasını istemiyorum artık, kabus gibi çöküyor üzerime.. saat akşam 17.00 gibi başlıyor, gece 22-23.00 gibi keyfi ne zaman isterse o zaman uyuyor.. sütüm yetmiyor, aç kalıyor, bakamıyorum yetemiyorum diye onunla birlikte ağlıyorum 😭

Aynı durumu ben de yaşıyorum, resmen hiç uyumuyor, kucağımda kestiriyor yatağına bıraktığım anda gözler fal taşı 🥹🥹🥹

Tabi ki oluyor, kv beni şikayet etmiş çocuğu bana vermedi diye 😂😂😂

Kıskana kıskana gidecek böyle 🤣🤣

Hepimiz ortalama aynı günlerdeyiz ve tepkileri az çok aynı, demek ki yaşadıklarımız normal… bu benim en büyük avuntum..
Bu bebisler nie ayni saatte kuduruyorlar. Saat 17de anlasmislar demekki. Kac saattir uyumuyor memede susuyor emerken kendi kendine aglamaya basliyor napcagimi sasirdim artik. Hergun ayni durum. Saat 23 gibi artk yoruluyor uyuyor ama kabus gibi hergun o saatler

Canım göz muayenesi oluyor mu bu aylarda? Bana olmaz küçük dedi birkaç arkadaş. Ben de dra sormayı unuttum kalmıştı öyle kalça ultrasonuna gittiğimde sorarım diyordum
Benim bir oğlum 3 aylıkken bir rahatsizlik geçirmişti hastanede yatmıştik o esnada dediler gözünü de kontrol edelim çünkü ben güneşe de bakamiyor vs tarzı demiştim Dr gözüne sanal gerceklik gözlüğü tarzı birşey takip bakmıştı bu şekilde kontrol ediyolardir sanirim

Bu bebisler nie ayni saatte kuduruyorlar. Saat 17de anlasmislar demekki. Kac saattir uyumuyor memede susuyor emerken kendi kendine aglamaya basliyor napcagimi sasirdim artik. Hergun ayni durum. Saat 23 gibi artk yoruluyor uyuyor ama kabus gibi hergun o saatler
Resmen satır satır aynı şeyleri yaşıyoruz, bana bugün resmen emzik muamelesi yaptı, memede uyuyor ama gözler yarı kapalı, çektiğimde basıyor yaygarayı.. şimdi yine memede 🥹🥹🥹

Tek meme kaç dk? Emmeyi bırakana kadar mı? Bi de kaç saatte birrr
Gebe okulunda en az yarım saat 45 dk demişlerdi, çeneleri çabuk yorulduğu için memede uyuyup uyanmalarına müsaade edin demişlerdi.. benim zaten sürüm az geldiği için çekmiyorum hemen… ben öyle saat de tutmuyorum açıkçası, huzursuzlandığında falan da veriyorum

Resmen satır satır aynı şeyleri yaşıyoruz, bana bugün resmen emzik muamelesi yaptı, memede uyuyor ama gözler yarı kapalı, çektiğimde basıyor yaygarayı.. şimdi yine memede 🥹🥹🥹
Aynısı emzik de de aynısını yapıyor bana da... Emiyo emiyo tam dalınca atıyor ağzından bu sefer ememedigi için uyanıp ağlıyor ndndndnd bi kaç defa bu olunca bu sefer açkmistir diye meme verdim memede de alıyor karin tok tabi süt gelince atıyor sonea ciyak ciyak bidaha istiyo süt gelince yine atıyor sar başa sjdnjdndjd gukdugume bakmayin sinirim bozuk şimdi uyudu mu bilmiyorum uyumadiysa banyo yaptiricam son çarem 🫠

Yemin ederim akşam olmasını istemiyorum artık, kabus gibi çöküyor üzerime.. saat akşam 17.00 gibi başlıyor, gece 22-23.00 gibi keyfi ne zaman isterse o zaman uyuyor.. sütüm yetmiyor, aç kalıyor, bakamıyorum yetemiyorum diye onunla birlikte ağlıyorum 😭

Aynı durumu ben de yaşıyorum, resmen hiç uyumuyor, kucağımda kestiriyor yatağına bıraktığım anda gözler fal taşı 🥹🥹🥹

Tabi ki oluyor, kv beni şikayet etmiş çocuğu bana vermedi diye 😂😂😂

Kıskana kıskana gidecek böyle 🤣🤣

Hepimiz ortalama aynı günlerdeyiz ve tepkileri az çok aynı, demek ki yaşadıklarımız normal… bu benim en büyük avuntum..
Bende bugün eşime parladım sinirime ağladım iki gündür geceleri destek olmuyor sabah erken kalkıp işe gidicem diye maf oldum resmen çocuk kucağımda uyudu bugün yatırdığım anda açıyordu gözlerini kaç kere uyuya kalıyordum :/ Ben wcye gitmeye vakit bulamıyorum beyefendi oturnuş kitap okuyor bu ne lüks dedim ya ben bir şey desem yorgunum diyorsun ben kendime asla böyle vakit ayıramıyorum temel ihtiyaçlarımı bile gideremiyorum sende ki lükse bak dedim :/

Ah cnm benim sorma valla memede uyuyor besigine yatirdiktan 5 dk sonra aciyor gozlerini. Smdi yarim saat oldu uyuyor cok sukur

Back
X